23

575 53 34
                                    

———

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

———

Hiljainen nuudelien ryystäminen ja syömäpuikkojen kolina kaikuu Taehyungin keittiössä, jossa vallitsee muuten kiusaantunut tunnelma. Koko illallinen on ollut täynnä pistäviä katseita, passiivis aggressiivista kommentteja ja häpeämätöntä silmien pyörittelyä.

Taehyung laskee sekunteja illallisen päättymiseen. Ja hän tietää, ettei ole ainoa, sillä hänen vieressään istuvan Jeongguk naputtelee sormiaan kärsimättömästi vasten tuolin reunaa.

Eikä ihmekään. Jiwoo oli tehnyt illan aikana varsin selväksi, ettei hän pidä Jeonggukista, jättäen miehen jatkuvasti keskustelun ulkopuolelle. Teeskennellen, että mies on pelkkää ilmaa hänen edessään. Joka kerta kun Jeongguk oli avannut suunsa, Jiwoo oli vain pyörittänyt silmiään Jialle ja vaihtanut aihetta.

"Kiitos ruoasta, Bogum", Jiwoo sanoo illallisen päätteeksi, laskien syömäpuikot lautaselleen. "Oli oikein ystävällistä tarjota meille kaikille."

"Mielelläni rouva Kim", Bogum pudistaa nopeasti päätään. "Toivottavasti kaikille maistui."

"Aish, kutsu minua Jiwooksi", Taehyungin äiti sanoo kasvoillaan leveä hymy. "Olet melkein perhettä."

Taehyungin tekee mieli pyörittää silmiään. Hän on varma, että hänen äitinsä sanoo tämän vain päästäkseen Jeonggukin ihon alle.

"Kiitos, Bogum. Maistui kyllä", Taehyung sanoo nopeasti yrittäen viedä huomion pois äidistään. Hän vilkaisee myös nopeasti Jeonggukia ja nykäisee kevyesti miestä. Ole kohtelias.

Jeongguk huokaisee ääneen, mutta nyökkää päätään aavistuksen ja mumisee samalla hiljaisen kiitoksen.

"Miten olisi keksejä jälkiruokasi?" Jiwoo selvittää kurkkuaan. "Te kaksi näytitte olevan niin työn tuumassa niitä koristellessanne."

Taehyung ei ole tyhmä. Hän osaa lukea rivien välistä. Ja hän on hyvin tietoinen siitä, ettei kenellekään jäänyt epäselväksi, mitä hänen ja Jeonggukin välillä oli juuri ennen vieraiden saapumista tapahtunut. Jos ei muuta, sininen kuorrute Jeonggukin huulilla teki siitä ilmiselvää. Taehyung tuntee kasvojensa kuumenevan ajatuksesta ja silmäkulmassaan hän voi nähdä Jeonggukin huulilla pienen virneen.

"On vain harmi, ettemme ehtineet koristella niitä", Jeongguk sanoo kasvoillaan kivuliaan teennäinen hymy. "Ehkä ensi kerralla kannattaisi ilmoittaa ennen kuin vain ilmestyy paikalle", hän jatkaa räpytellen viattomasti silmiään. Mutta Taehyung tunnistaa miehen kasvoilla olevan sarkastisen hymyn missä vain.

Jiwoo tuijottaa silmät siristäen Jeonggukia ja Taehyung voi nähdä, kuinka verisuoni hänen otsassaan on melkein katketa. "Jos Taehyung ei olisi—"

"Joten Taehyung", Bogum keskeyttää nopeasti, ennen kuin kolmas maailmansota syttyy nuoremman keittiöön. "Sinä opetat yhä Soulin kuvamataidekoulussa, eikä vain?"

SOPIMUS | TKWhere stories live. Discover now