02

683 48 62
                                    

———

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

———

Kello on puoli yhdeksän illalla, kun Taehyung kuulee Jeonggukin kysyvän Seokjinilta, missä lähin baari sijaitsee.

"Häät ovat huomenna, Gguk", hän kuulee Seokjinin vastaavan huvittuneesti. "Emme voi mennä ulos tänään. Tai emme herää aamulla."

Taehung pyörittää silmiään. Tämä on yksi syy, miksi hän ei ole koskaan pitänyt miehestä. Hän haluaa aina vain pitää hauskaa ja tulla nähdyksi. Aivan kuin mies eläisi huomiolla. Hän on myös aina pitänyt Taehyungin kiusoittelemisesta. Nuorempana Taehyung luuli sen johtuvan ihastuksesta, mutta aikuisiällä hän on tajunnut, että Jeongguk on vain kusipää.

Hän ei ole yllättynyt siitä, millainen Jeongguk on nykyään. Aina bilettämässä, aina juorulehtien etusivulla, aina haluamassa huomion itseensä.

Taehyung on täysin vastakohta. Hän opettaa kolmasluokkalaisia ja vapaa-ajallaan pientä maalausryhmää. Hän haluaa hiljaisen elämän — ei sellaista, josta luetaan juorulehdistä.

Taehyung on siinä suhteessa ollut aina hiukan kateellinen isoveljelleen. Sillä vaikka Seokjin on luonteeltaan kuin Taehyung; sisäänpäin suuntautunut ja hiljainen, hän ei kuitenkaan pelkää tulla ulos kuorestaan ja pitää hauskaa. Niin Seokjin oli löytänyt poikaystävänsä.

Hän oli tavannut Namjoonin Jeonggukin studiolla, jossa tämä tuottaa monia miehen biisejä, ja päässyt yli ujoudestaan, jonka seurauksena hän oli klikannut melkein välittömästi Namjoonin kanssa. He ovat kuin luotuja toisilleen.

Sen kaltainen tarina ei voisi koskaan tapahtua Taehyungille. Ei, sen sijaa minä saan kertoa kaikille, että äitini pakotti minut seurustelemaan mieheni kanssa, Taehyung ajattelee katkerasti.

"Minä menen nukkumaan", Taehyung ilmoittaa, enemmänkin itselleen kuin muille, kävellessääm keittiöstä olohuoneeseen. Hän on koko päivän ollut henkisesti väsynyt äitinsä jäljiltä.

"Öitä, vanhus", Jeongguk sanoo Taehyungin kävellessä hänen ohitse. Taehyung kurtistaa kulmiaan ja läimäisee miestä kevyesti takaraivoon.

"Hei!" Jeongguk huudahtaa, hieroen kohtaa, jota Taehyung oli läimäissyt.

"Öitä, idiootti", Taehyung vastaa jatkaen matkaansa kohti portaikkoa. Mutta ennen kuin hän ehtii astumaan ensimmäiselle portaalle, Jeongguk tarttuu hänen ranteeseensa.

"Taehyung, odota!" Jeongguk kiirehtii sanomaan.

Taehyung kääntää katseensa mieheen ja kohottaa kulmiaan, ennen kuin vilkaisee Jeonggukin kättä, joka on kietoutunut hänen ranteensa ympärille. Jeongguk huomaa tämän ja päästää irti hiukan yskäisten. "Anna minun nukkua sinun lattialla. En halua nukkua sohvalla", hän sanoo niskaansa hieroen.

"Mikset mene hotelliin? Sinulla varmasti on varaa siihen", Taehyung huokaisee väsyneesti.

Jeongguk mutristaa hiukan huuliaan. "Haluan olla täällä, missä kaikki muutkin ovat."

SOPIMUS | TKWhere stories live. Discover now