16

471 51 14
                                    

———

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

———

Taehyung on myöhässä.

Hän kävelee kiireisin askelin pitkin Myeongdongin katuja etsien oikeaa liikettä. Jos hän ei löydä pian perille Seokjin tulee murhaamaan hänet. Hänen veljensä ei ota kevyesti mitään, mikä liittyy hänen häihinsä.

Häähullusta veljestä huolimatta Taehyung pelkää menehtyvänsä johonkin aivan muuhun; kiusallisuuteen. Hän ja Jeongguk eivät ole puhuneet viikkoon, ja kun Taehyung oli vihdoin niellyt ylpeytensä ja kysynyt Jeonggukia mukaan pukujen sovitukseen, mies oli vastannut kuivasti muutamalla sanalla.

On varmasti tarpeetonta perustella, miksi Taehyung päätti siis mennä yksin.

"Katso kuka on vihdoin täällä", Jimin huudahtaa Taehyungin astellessa sisään pieneen, mutta eleganttiin hääliikkeeseen.

Taehyung hymyilee pahoittelevasti kaikille ja kumartaa kohteliaasti kaupan henkilökunnalle.

"Kauhea ruuhka", Taehyung selittää (pieni valkoinen valhe ei tapa ketään) ja kävelee parhaan ystävänsä luo, halaten tätä lämpimästi.

Taehyungin vetäytyessä halauksesta hänen katseensa löytää Jeonggukin tummat silmät, jotka ovat jo liimautuneet häneen. Heidän välilleen syntyy kiusallinen katsekontakti, eikä Taehyung tiedä, pitäisikö hänen sanoa jotain vai ei.

Jeongguk istuu Yoongin ja Namjoonin välissä punaisella samettisohvalla, näyttäen yhtä komealta kuin aina ja Taehyung on pidäteltävä itseään, ettei hän antaisi katseensa vaeltaa miehessä. Hän on yhä vihainen, että Jeongguk oli käyttäytynyt niin lapsellisesti —ja ehkä myös aavistuksen turhautunut, sillä hän on vihdoin tajunnut, kuinka suuri vaikutus Jeonggukilla on häneen; niin hyvässä kuin pahassa.

Jeongguk rikkoo heidän katsekontakstinsa edes tervehtimättä Taehyungia ja kääntää huomionsa takaisin Yoongin ja Namjoonin keskusteluun. Emme näköjään ole puheväleissä. Hienoa.

"Selvä. Nyt kun me kaikki olemme täällä, antakaa kun näytän teille muutaman vaihtoehdon ja voitte sitten itse päättää, minkä niistä haluatte", Seokjin saapuu paikoilleen stressaantunut ilme kasvoillaan ja kasa papereita käsissään. Taehyung ei edes ehdi tervehtimään veljeään, kun tämä katoaa jo hääsuunnittelijan kanssa liikkeen takahuoneeseen hakemaan heidän seureelleen sopivia pukuja.

"Tae", hän kuulee Jiminin sanovan samalla kun tämä kietoo kätensä Taehyungin hartioiden ympäri.

"Mitä?" Taehyung kysyy kääntäen katseen ystäväänsä.

"Miksi sinä ja Jeongguk ette puhu toisillenne? Onko kaikki hyvin?" Jimin kysyy huolestuneeseen sävyyn ja Taehyung kieroaa mielessään, miksi hänen täytyy olla niin läpinäkyvä.

"Onko se niin selvää?" Taehyung mutisee tuntien kasvojensa kuumenevan.

"On... te ette ole sanoneet sanaakaan toisillenne. Ette ole edes kinastelleet. Se on outoa", Jimin pohtii, eikä Taehyung voi muuta kuin huokaista. Jimin on aina ollut tarkkakatseinen ja hän osaa lukea Taehyungia kuin kirjaa —siksi he ovat parhaita ystäviä.

SOPIMUS | TKWhere stories live. Discover now