A D A M

88 5 0
                                    


Min tjej. Leyla är min tjej. Min. Tanken är så ofattbar att jag inte kan sluta le när vi går mot tunnelbanestationen. Jag hade kysst henne. Förlorat mig själv i hennes läppar. I hennes små flämtningar. Fan.

Det är kört. Sticker hon nu är jag dödens. Jag kommer inte palla det.

"Jag gillar att jag var din första kyss" medger jag stolt.

"Du är en idiot" men jag märker leendet på hennes läppar.

Det här är grejen med Leyla. Hon säger inte alltid vad hon känner men jag ser det. Jag ser det i hennes gnistrande ögon, i hennes rodnande ansikte och glada leende. Och fan vad jag gillar det.

Det kommer ta tid för henne att öppna upp sig för mig men det är värt.

"Om du undrar så var min första kyss med en tjej i dagis. Minns ingenting. Den var inte lika bra som vår. Vår hade tunga-"

"Adam sluta!" Utbrister hon upproriskt.

Jag skrattar när jag ser hennes rodnande ansikte. En stark kontrast mot hennes mörka hår.

"Skäms du nu? Du skämdes inte i parken" min röst har blivit låg och jag går närmre henne. Blir vansinnig när hon biter sig i underläppen.

Jag böjer ned mitt huvud. Så att våra läppar svävar ovanför varandras. Men, mer gör jag inte. Leyla blinkar blygt men livligt, innan hon kysser mig. Åh, fan. Det här är bra.

Våra läppar rör sig mot varandra och det pirrar i hela min kropp. Jag fördjupar kyssen, tar mer och slår mina armar kring henne. Jag är så förbannat kär att det är helt sjukt. Jag kysser henne med alla de här känslorna. Älskar hur hon stönar under mina läppar.

"Okej, jag måste verkligen hinna till tunnelbanan. Du måste hem. Vi måste sluta" förklarar Leyla men hennes läppar lämnar inte mina och jag gör ingenting för stoppa oss. Istället hårdnar mitt grepp kring henne. Här. Var bara hos mig.

"Leyla, kom till min match på Onsdag." Andas jag. Hon ger mig en kyss till. Och ännu en.

"Den är väl i Abrahamsberg? Sara är nog där. Du behöver inte mig"

Jag tar hennes ansikte i mina händer och låser mina ögon i hennes,
"Du är fan den enda jag behöver"

"Jag kan överväga det" säger hon leendes.

"Du ska komma" och jag ger henne en sista kyss. En lång och pinande kyss som kommer övertyga henne till att komma på onsdag.

Full fart och titta inte bak (+18)Där berättelser lever. Upptäck nu