⭐ Dračí duše má 2000 hvězdiček!!!⭐

75 12 7
                                    

(Použitý GIF nepatří mně."

Tak to konečně přišlo. Díky zveřejnění oznámení a ukázky pokračovaní mé knihy Dračí duše spousta z Vás si onen první díl znovu přečetla a někteří ho dokonce ohvězdičkovali, takže díky tomu se nejen posunul v žebříčku novinek, ale ona má úplně první kniha zde na Wattpadu obdržela svou 2000 hvězdičku!!! Moc moc Vám všem děkuji a obzvláště Alex_woe za onu dvou tisící hvězdu ⭐.

Vážně to pro mě moc znamená, že i když to byl můj první příběh zde a při jehož úplně prvním zveřejňování před více jak čtyřmi lety jsem DLOUHO čekala, nebo mně to tak aspoň přišlo 😅, než si mě všimne někdo, kdo mě osobně nezná, se z toho i po takové době stal můj nejúspěšnější příběh. Proto mě obzvláště mrzí, že nemám čas vydávat zároveň ono pokračování a zároveň kalendář, protože vy si ono pokračování zasloužíte ♥️🥰. A nejen vy. I já osobně jsem se ho nemohla a nemůžu dočkat, protože jsem s dějem, i když je inspirovaný Ledovým královstvím, velmi spokojená. A taky si popravdě užívám psaní drakoidního Škyťáka 😍😁. Občas nad sebou žasnu, že i přes všechno to učení jsem vydala vlastní sbírku jednodílovek, kalendář a ještě velkou knihu. Jsem holt blázen 🤣.

Každopádně jste opravdu úžasní. Napadlo mě sem vypsat mé nejoblíbenější komentáře u Dračí duše, ale opravdu malou chviličku nato mi došlo, že mám ráda a vážím si VŠECH Vašich komentářů i hvězdiček, takže to neudělám ♥️💬⭐🥰.

Mám pocit, jako bych chtěla říct ještě něco, ale nevím co... Už vím! Chci jen říct, že doufám, že Vás ono pokračování nezklame, protože myslím, že jsme všichni zažili, že jsme se těšili na pokračování nějakého příběhu, ať už knihy, seriálu nebo filmu a byli jsme nakonec zklamání. Částečně si za to člověk může sám tím nadšením, ale s tím už nic neuděláme 😅. No nic. Už Vás nebudu zdržovat. Tak ještě jednou děkuju a snad se tento měsíc uvidíme u Spřízněné dračí duše. Jste nejlepší 💖💖💖!

InfoknihaKde žijí příběhy. Začni objevovat