⚠️ Falešné účty 2 aneb UŽ I V ČEŠTINĚ?! ⚠️

105 22 23
                                    

Ahoj, bohužel se mé přání nesplnilo. Dnes jsem tu opět s nehezkou zprávou. Před pár hodina mi napsala známá odtud z Wattpadu a řekla mi o podivné, ČESKÉ zprávě, co jí přišla do soukromých zpráv. Přepsala mi ji, a nehledě na to, že byla česky, byla úplně stejná jako první zpráva, o které jsem Vám vyprávěla v předešlém oznámení. Bohužel je to tak. Funguje to už i v češtině. To je pro nás svým způsobem ještě nebezpečnější, protože bohužel na to se nějaký Čech nachytá spíš. Takže takhle:

!NE VŠECHNY FALEŠNÉ ZPRÁVY JSOU JEN ANGLICKY!

Popravdě bych se ani nedivila, kdyby to bylo i v jiných jazycích, když už sáhli po češtině.

Z mé předešlé zprávy už víte, co s takovou zprávou dělat. To je další věc. Nahlašujte PŘÍMO konverzaci, nikoliv jen uživatele. Když nahlásíte zprávu, jak jsem Vás to předtím učila, Wattpadu odešlete zároveň onu konverzaci a tak máte zároveň i důkaz o tomto kontaktování 😉. Kdybyste nahlásili jen uživatele, museli byste pak pokládat důkaz třeba v podobě screenshotu oné zprávy.

Dobrou zprávou je, že spousta z Vás se mou minulou řadou opravdu řídila. Už párkrát mi čtenáři napsali, že třeba nevěděli, co s takovou zprávou dělat, a díky mě to už věděli a okamžitě zareagovali jak měli. Za to jsem Vám já i ostatní uživatelé Wattpadu vděčná ❤️.

V případě, že jste zprávu nahlásili a chcete se ujistit, že wattpad má od vás dost informací, postupujte následovně:

1. Jděte na svůj profil.

2. Klikněte vpravo nahoře na nastavení a v něm si vyhledejte Nápověda a podpora.

3. Po rozkliknutí klikněte na Centrum nápovědy.

4. Na stránkách nápovědy se vpravo nahoře přihlaste wattpad účtem (pokud jste zrovna přihlášeni k Wattpadu, mělo by Vás to přihlásit automaticky)

5. Po přihlášení se, opět vpravo nahoře, objeví My activities. Klikněte na ně.

6. V My activities se objeví seznam vašich nahlášení i se stavem. Pokud stav svítí červeně a říká Open, znamená to, že se na případu dělá a ještě obdržíte odpověď. Pokud je žlutá a říká Waiting for reply, znamená to právě, že Wattpad potřebuje víc informací. Třeba právě fotku nevhodného chování. V takovém případě na onen případ kliknete a tam fotka půjde nahrát. Když to uděláte, bude případ pokračovat a stane se opět červeným. A když zezelená a bude říkat Solved, tak máte vyhráno 😉. To znamená, že byl problém vyřešen. (Nebo že uběhla doba řešení, ale ta popravdě nevím, jak je dlouhá 😅.)

Doufám, že jsem Vám opět pomohla. Zůstaňte v bezpečí!

A použity GIF opět nepatří mně.

InfoknihaWhere stories live. Discover now