🔟 Příští příběh: Poslední náhled aneb Odhalení příběhu 🔟

92 13 32
                                    

(Použitý GIF nepatří mně.)

Ahoj, tak Velká čtyřka je po takové době konečně dopsaná, a tak tu jsem s POSLEDNÍM náhledem, který Vám odhalí důvod, proč jsem Vás zrovna na tuto knihu tak vnadila.

Tak jdeme na to!

První:

Bude to Jak vycvičit draka příběh, ale děj bude inspirovaný ještě jinou franšízou.

Druhý:

Jeden díl franšízy, která se stala inspirací ději tohoto příběhu, vyšel ve stejném roce jako jeden díl Jak vycvičit draka.

Třetí:

S onou franšízou jsem již pracovala.

Čtvrtý:

Hlavními shipy budou Škytstrid a NightLight.

Pátý:

Bude to o nalezení sebe sama.

Šestý:

Bude v něm trocha magie.

Sedmý:

V příběhu bude i hudba.

Osmý:

První píseň příběhu je inspirována touto písní:

Devátý:

Náhled obálky:

Desátý (POSLEDNÍ):

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Desátý (POSLEDNÍ):

!!! JE TO POKRAČOVÁNÍ DRAČÍ DUŠE!!!

ANO, PŘESNĚ TAK! Konečně jste se dočkali

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ANO, PŘESNĚ TAK! Konečně jste se dočkali. Hodně žádané pokračování mého úplně prvního příběhu tady na Wattpadu konečně přišlo! Ponese název Spřízněná dračí duše (dokonalý název pochází od mé sestry 🥰) a jak někteří z Vás jistě poznali, bude inspirované nejen třetím filmem Jak vycvičit draka, ale i Ledovým královstvím I a II.

Totiž, dlouho jsem nad pokračováním téhle knihy uvažovala, ale neměla jsem pořádný děj a to dokonce ani po shlédnutí Jak vycvičit draka 3 hned při jeho premiéře. Ale na konci toho samého roku jsem byla na premiéře Ledového království II a ještě v tom kině mě to trklo. Zprvu jsem se tomu bránila, protože jsem si říkala, udělat pokračování této knihy na motivu jiného filmu, to je asi divné, ale touha byla tak silná, tudíž hned, jak jsem vylezla ze sálu, jsem byla rozhodnutá 😁. Navíc mě napadlo, jak tam využít nápad na příběh, který jsem původně chtěla dát do své úplně první Ankety, ale nakonec jsem ho zrušila. V tomto pokračování to hlavní, proč jsem ten původní příběh vůbec chtěla psát, bude mít možnost ožít, a z toho mám velkou radost 🥳.

Teď ta horší věc 😅. Jelikož jsem byla tak zažraná do čtyřky a ještě se učila, téměř jsem nepohnula s kalendářem 😭😭😭. Já vím, já vím, myslela jsem si, že to zvládnu, ale ne. Proto se hlavnímu věnování Spřízněné dračí duše dočkáte až v průběhu prosince. Avšak jako omluvu co nejdříve vydám prolog, který je krátký, a díky němu budete moct lépe nahlédnout do příběhu, který vás v průběhu onoho následujícího měsíce bude čekat. Na ten prolog jsem se příliš těšila, na to, abych ho oddalovala. Ti z Vás, co píší, ten pocit jistě znají ❤️.

Chtěla bych toho říct tolik, ale asi jen ještě jednou řeknu, že se omlouvám, a že budu doufat, že kalendář Vám čekání vynahradí. Stejně tak si asi znovu přečtete první Dračí duši, aby jste si to před pokračováním zopakovali, ale tam varuji, že to byl můj první příběh, a že podle toho taky vypadá 😅. A i přesto má nejvíce hvězdiček a přečtení. Šílený, co?

Každopádně děkuji za vaši podporu a za trpělivost těm, kteří na toto pokračování čekali a stále tu jsou 😆.

Ne fakt. Vážně děkuju 💗.

InfoknihaWhere stories live. Discover now