🏆 Výsledek výzvy 🏆- Upozornění

82 12 2
                                    

Ahoj, někteří z Vás už jistě četli můj výsledek ve výzvě, co jsem zveřejnila v knize Prázdninová výzva. V ní jsem Vám jako překvapení napsala seznam pár mých budoucích příběhů, ke kterým mě výzva inspirovala. TOTO UPOZORNĚNÍ píši od toho, abych Vás upozornila na něco, co jsem tam dnes dodala. Totiž, díky komentáři od samotné Anabeth_Jackse, která tuto výzvu vytvořila, jsem si uvědomila, že teď díky tomu mému "překvapení" budete tyto příběhy možná v brzké době očekávat. Hups 😅. Moje chyba.

Jak někteří z Vás vědí, už jsem mluvila o tom, že některé mé příběhy mají momentálně přednost. Velké čtyřce zbývá do konce už jen ŠEST kapitol a po ní budou právě ještě ČTYŘI příběhy, než se dostanu k jednomu z příběhů onoho seznamu, co jsem včera zveřejnila. Vím, zní to krutě, holt jsem to nedomyslela 😅. Ale to, že na konci TOHOTO měsíce vyjde moje vlastní sbírka jednodílovek stále platí 😇, takže se můžete těšit na tu. I tam totiž můžete nalézt nějaký ten ship, co se Vám díky výzvě líbil, a možná najdete i pokračování oné samotné povídky.

Takže abych to shrnula, v kapitole Prázdninové výzvy, 🏆 Výsledek výzvy 🏆, je teď dodáno, že ty delší knihy v dohledné době ZATÍM nevyjdou.

Asi nebylo nutné to tu psát, ale chtěla jsem v tom mít pořádek 😅. A pro ty z Vás, kteří výzvu nečetli, ale zajímá je, o čem budu tak v budoucnu, ať mrknou na tuto kapitolku a přečtou si takto označený text.

Dobře, to je snad vše. Děkuji za pozornost 😁.

P.S. Použitý GIF nepatří mně 😅.

InfoknihaWhere stories live. Discover now