7. Bölüm

3K 248 73
                                    

Luhan "Ben de Kim Luhan tanıştığımıza memnun oldum majesteleri." dedikten sonra başını kaldırıp Sehun'a baktı.

Ellerinin titremesine engel olamıyordu. Onun soğukluğundan, gözlerinden ve ona bakışından korkuyordu. Şimdiye kadar hiç bu kadar anlaşılmaz ve soğuk bir insan görmemişti.

"Sehun Luhan'ın kim olduğunu biliyorsun zaten ona iyi davran." dedikten sonra Kraliçe Luhan'ın imzaladığı kağıdı alarak odadan çıktı.

Luhan kraliçe odadan çıkarken arkasından eğilerek selam verdi. Kapıya doğru bakarken Sehun'un ona baktığını gördü. Göz göze gelmeleriyle Luhan'ın gözlerini kaçırması bir olmuştu. Odadaki gerginlik çekilecek boyutları çoktan aşmıştı.

Sehun'un tüm soğukluğuyla ona yaklaştığını farketti.

Bütün vücudu irkildi. Aralarında çok az bir mesafe kala Sehun durdu. Luhan'a baktı hafif bir tebessüm ederek tekrar yürümeye başladı.

Nefeslerini birbirlerinin yüzlerinde hissediyorlardı.

Sehun elini havaya kaldırıp Luhan'ın çenesinden tuttu. Luhan reflekle gözlerini kapattı. Sonra dudakları üzerinde sert dokunuşlar hissetti. Sehun parmaklarını Luhan'ın dudakları üzerinde gezdiriyordu.

"Luhan ne kadar para aldığını biliyorum." Sehun tüm soğukluğuyla söyledi.

"Anlamadım majesteleri." Luhan tüm kanının çekildiğini hissederek buz prense cevap verdi.

"Diyorum ki benimle evlenmek için ne kadar para aldığını ve fiyatın 20 milyon won olduğunu biliyorum. Ucuza satmışsın kendini. Haberim olsaydı daha yüksek bir fiyat verirdim sana." parmaklarını Luhan'ın dudaklarından çenesine ordan da köprücük kemiklerine kaydırarak söyledi.

Luhan hiçbir şey söylemiyordu. Gerçekleri şimdi söylerse yalan söylediğini düşünecekti. Kendi neye inanmak isterse ona inanacaktı zaten.

Kendini para karşılığı sattığını düşündüğü insana değil. Eğilerek selam verdi. Tam odadan çıkarken Sehun tekrar konuştu.

"Yarından itibaren eğitimlere başlıyorsun. Görgü kuraları ve ülkemizin tarihi hakkında eğitim göreceksin. Aldığın paranın karşılığını vermelisin değil mi?"

Luhan tekrar eğildi ve selam verdi. Gözlerinden yaşlar istem dışı akmaya başladı.

Sehun kapıdan ağlayarak çıkan kişinin ardından baktı. Sonra parmaklarını kendi dudağına götürdü. Hala parmaklarının ucunda onun dudaklarının yumuşak hissi duruyordu.

Luhan dışarı çıkıp hızla odasına doğru ilerledi. Odasını önüne geldiğinde kapıyı açıp direk banyoya gitti. Duşu açıp altına girdi. Ağladığının duyulmasını istemiyordu. Zayıf bir insan olduğunu düşünmemeliydi. Duştan çıkıp yatağına doğru ilerledi.

Örtüyü kaldırıp içine girdi üşüyordu. Vücuduyla birlikte ruhuda üşüyordu. Hıçkırıklarıyla birlikte uykuya daldı.

***

Luhan gözlerini açtığında havanın kararmış olduğu gördü. Sehunla yaşadıkları geldi aklına. Tekrar ağlamamak için kendini zor tuttu.

Kapının çalınmasıyla hizmetçi odaya girdi.

"Efendim kraliçe hazırlanmanızı ve akşam yemeğine inmenizi söyledi. Diğer kraliyet üyelerine taktim edileceksiniz." dedikten sonra hizmetçi selam verip odadan ayrıldı.

Diğer kraliyet üyeleriyle tanışacaktı. Olması gereken bir durumdu. Ama masada Sehun'un da olacağı düşüncesi gene korkmasına neden olmuştu.

Royal ProposalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin