4. Bölüm

2.6K 236 18
                                    

Luhan telefonu kapattıktan sonra derin bir nefes verdi. Üstünden büyük bir yük kalktığını ve rahatladığını hissetti.

Amcası kurtulacaktı. Kendine ne olacağıysa amcası ameliyattan olduktan sonra belli olacaktı. Öncelik amcasındaydı. Doktorla konuşmak için odadan ayrıldı. Doktorun odasının önüne geldiğinde kapıyı tıklatıp içeriye girdi.

"Ooo Luhan gelsene içeri ayakta kalma."

"Doktor bey ameliyat parasını bulduğumu söylemek için gelmiştim."

"Çok sevindim Luhan. Parayı bulduğuna göre vakit kaybetmememize gerek yok amcanı hemen ameliyat edebiliriz."

Luhan şimdiye kadar hep amcasının koruması altında yaşamıştı. Küçük yaşta ailesi öldüğünde amcası hemen yanına gelmiş 'Ağlama Luhan artık senin ailen benim' diyerek onu teselli etmişti. Şimdiyse onu koruyan kanatların altından çıkmış kanatların sahibini koruyordu.

Biraz hüzünlü ama daha çok mutluydu. Hüznünü elini sallayarak defettikten sonra eliyle yandan dudaklarını yukarıya kaldırıp zorlukla gülümsetti dudaklarını.

Eline telefonu alıp Bayan Sunhi'yi aradı. Amelyat gününü haber verdi. Kadın da parayla birlikte hastaneye geleceğini söyledi.

***

3 Gün Sonra

Luhan Kyungsoo ile birlikte ameliyathanenin kapısının önünde endişeyle beklerken Bayan Sunhi de başka bir yerde bekliyordu.

9 saatlik bir ameliyatın ardından doktor kapıda belirdi. Amcasının iyi olduğunu ameliyatın iyi geçtiğini söyledi. Yoğun bakım odasında biraz kaldıktan sonra normal odaya alıncaktı. Daha sonra amcası ameliyathaneden hemşireler eşliğinde çıkarılıp yoğun bakım odasına götürüldü.

Luhan doktora teşekkür ettikten sonra tutmaya çalıştğı göz yaşlarını bir anda bıraktı. Kyungsoo da onla beraber ağlamaya başladı.

O sıra da Luhan omzunda bir el hissetti. Arkasını döndüğünda o elin sahibinin Bayan Sunhi olduğunu gördü. O sözünü tutup üstüne düşeni yapmıştı. Evet şimdi sıra ondaydı. Sözünü tutup üstüne düşeni yapacaktı.

"Luhan amcanın ameliyatının başarılı geçmesine çok sevindim."

"İnanın benim kadar sevinemezsiniz." biraz tersleyerek konuştu. Çünkü hemen kendisini götüreceğini düşündü. Ama kadına bakınca öyle olmadını gördü kadın ağlamak üzereydi. Yaptığına pişman oldu. Sonra düzülterek cevap verdi.

"Yani bende çok sevindim. Sizin sayenizde amcam sağlığına kavuştu."

"Hayır Luhan amcan benim sayemde değil senin yardımseverliğin ve fedakarlığın sayesinde iyi oldu bunu sakın unutma."

Luhan gülümsedi gittikçe bu kadına ısınmaya başlamıştı. Ama daha işin ciddi kısmına gelmemişlerdi. Acaba ne zaman ayrılmam gerekiyor amcamdan ve arkadaşımdan diye düşündü. Ardından merakını gidermek için sordu.

"Bayan Sunhi diğer konu hakkında ne zaman konuşacağız?"

"Acelesi yok Luhan amcan bir kendine gelsin o zaman konuşuruz."

***

1 Hafta Sonra

Luhan amcasını hastaneden çıkardıktan sonra Bayan Sunhi gitmek için hazırlıklara başlamasını söylemişti. Ama Luhan amcasına söylemek için bir bahane hazırlamamıştı. Bunu sonraya bırakmıştı. Şimdi ne diyecekti ki ' Amca ben senin ameliyat paran karşılında bir kadınla anlaştım ve onunla başka bir ülkeye gideceğim' mi diyecekti. Bu imkansızdı. Yoksa amcasının yeni yenilenen kalbi tekrar eski haline dönerdi. Onu üzmek istemiyordu.

Royal ProposalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin