9. Bölüm (M)

4.3K 264 98
                                    

Luhan kırmızı halı ile döşenmiş ve ağaçlarla süslenmiş kilisenin ana koridorunda tek başına Sehun'a doğru yürürken Sehun Luhan'ın gözlerinin içine bakıyordu.

Luhan Kilise Başpiskoposu'nun önüne gelip durduğunda Sehun ona elini uzatmış ve yanına doğru çekmişti.

Kafasını kaldırıp Sehun'a baktığında bu sefer o soğuk bakışları görmemişti. İçinin ısındığını hissetti ve *acaba karşımdaki kişi gerçek Sehun mu?* diye düşündü.

Yan tarafına dönüp Kyungsoo'ya baktı. Sağdıcı o olmuştu. Çünkü bu ülkede tanıdığı başka biri yoktu. Sehun'un sağdıcı ise Jongindi.

Kilisedeki herkes dikkatlerini onlara vermiş ve nikahın kıyılmasını bekliyordu.

Psikopos söze başladığında Luhan da nefesini tutup onu dinlemişti herkesin yaptığı gibi.

"Veliaht Prens Oh Sehun ve Kim Luhan iyi birer eş ve iyi bir kral ve kraliçe olmak için şimdi tanrının huzurunda karşılıklı olarak evlilik yeminlerini edecekler ve krallığa karşı sadakatlerini bildirecekler. Prens Oh Sehun yemininizi edebilirsiniz."

"Ben Veliaht Prens Oh Sehun iyi bir kral olacağıma, iyi günde, kötü günde, zenginlikte, fakirlikte, hastalıkta, sağlıkta, ölüm bizi ayırana kadar eşim Kraliçe Kim Luhan'ı sevmeye ve değer vermeye yemin ediyorum." Luhan'ın gözlerinin içine bakıp yeminini ettikten sonra sıra Luhandaydı.

"Kim Luhan sizde yemininizi edebilirsiniz." Piskopos Luhan'a dönerek konuştu.

"Ben Kim Luhan iyi bir kraliçe olacağıma, iyi günde, kötü günde, zenginlikte, fakirlikte, hastalıkta, sağlıkta, ölüm bizi ayırana kadar eşim Kral Oh Sehun'u sevmeye ve değer vermeye yemin ediyorum." oda Sehun'un gözlerinin içine bakarak yeminini etti.

"Şimdi yüzüklerinizi evliliğinizin nişanesi olarak birbirinize takabilisiniz." psikopos tekrar konuştu.

Luhan Kyungsoo dan Sehun ise Jongin den yüzükleri alıp birbirlerinin parmaklarına yine gözlerinin içine bakarak taktılar. İkisinin arasında Luhan'ın tarif edemediği bir duygu vardı.

Odadaki sinir bozucu konuşmalarından sonra Sehun'un bu kadar çabuk değişmesini anlayamamıştı.

"Bende sizi tanrının huzurunda evlilik bağıyla birleştiriyorum. Gelini öpebilirsiniz." diyerek konuşmasını tamamladı.

Luhan psikoposun son kelimesiyle midesinde kelebeklerin uçuştuğunu hissetti. Şimdi evlenmişlerdi ve Sehun herkesin içinde onu öpecekti.

Sehun yaklaştıkça Luhan gerilemişti. Sehun Luhan'ı hızlı bir şekilde kendine çekerek onun dudaklarını esir aldı. Kilisedeki alkış sesleriyle ancak ayrılmıştı Luhan'ın dudaklarından. Luhansa yanaklarına yerleşen kırmızılıklarla kilisedeki insanlara bakmaya çalıştı.

Tören bitip kiliseden ayrılma zamanı geldiğinde Luhan Sehun'un koluna girdi. Gelen misafirlerin tebriklerini kabul ederek kilisenin kapısına doğru ilerlediler. Kilisenin dışında onları saraya götürmek için bekleyen limuzine bindiler.

Araç içindeki sessizliği şoförün sesi bozmuş ve geldiklerini Sehun'a bildirmişti. Araçtan ilk önce Sehun indi. Sonra Luhan'ın tarafına geçerek kapısını açtı elini tutarak inmesine yardım etti.

Luhan'ın aklına gelense gerçekten Sehun'un bu kadar çabuk değişip değişmediğiydi. Bunu ancak ilerleyen zamanlarda görecekti.

***

Luhan Kyungsoo ile odasında otururken Jongin odaya yanında hizmetçi ve hizmetçinin elinde nir adet tepsisiyle odaya girdi. Hizmetçi tepsiyi bırakıp odadan ayrılırken Jongin odada onlarla kaldı.

Royal ProposalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin