16. Bölüm

3.7K 283 93
                                    

UYARI : Erkek hamileliğini normal birşeymiş gibi okursanız sizin için daha iyi olur. Yoksa saçma gelebilir ve alışamayabilirsiniz.

Luhan son bir ayda yaşadığı olaylara inanamıyordu. Bir ay önce Kore de normal bir lisede okuyor ve normal kendi halinde bir kafede part-time çalışıyordu.

Şimdi ise bir ülkenin kraliçesi ve bir kralın eşiydi. Hatta o kralın çocuğunu karnında taşıyordu.

Bir insanın hayatı başından sonuna kadar ancak bu kadar tepe taklak olabilirdi.

Hastane odasında neredeyse doğmamış bebeğinin bu dünyada hiç var olamasına neden olacak kişi olan Sehun'un gözlerine bakarken eliyle karnına dokundu. Bebeğini hissetmeye çalıştı ve birkaç saat önce onu neredeyse kaybedecek olması gözlerinin sulanmasına neden oldu.

Gözlerinden akan yaşları kontrol etmesine rağmen tek bir damla özgürlüğünü ilan ederek yanaklarından yastığa doğru süzüldü.

Sehun'a baktığında onun gözlerini kapadığını ve kapıya doğru sendelediğini gördü. *acaba sende benim gibi acı çekiyor musun?* diye aklından geçirdi.

Hemen gözlerini ondan cam tarafına doğru çevirip yatakta sırtını Sehun'a döndü.

Onu şu anda görmek istemiyordu ve ona baktıkça masum bebeği aklına geliyordu.

Kısa bir süre sonra odanın kapısının açıldığını hissetti. Sehun'un sessiz bir şekilde tepki vermeden hastahane odasından ayrılmıştı.

Amcasının hastalığı yüzünden zaten sevmediği hastahanenin soğuk odasında yalnız hissetmişti. Yanında ona destek olacak birinin olmasını istiyordu. Şu anki durumlarında Sehun dan öyle bir destek göremeyeceği için *Keşke Kyungsoo yanımda olsa.* diye aklından geçirdi.

Eli istem dışı karnına gitti. Bir yaşamın içinde büyüdüğünü bilmek Luhan'ı garip hissettirmişti. Bu duyguya alışmaya çalışıyordu ve Sehun'un da biran önce alışmasını istiyordu.

Çok geçmeden odaya hemşireler ellerinde muayene aletleri arkalarında da doktor ile odaya girdiler.

Kapı açıldığında dışarıda eski kraliçe, Jongin ve Kris'in beklediğini gördü. Başıyla tebessüm ederek onları selamladı. Doktorlar Sehun dışında başka kimsenin içeriye girmesine izin vermediği için merakla Luhan ile görüşmeyi bekliyorlardı.

Doktor muayeneyi bitirip hemşireleri dışarıya göndererek Luhan'ın önünde eğildi ve bebek ve kendisi hakkında son durumu bildirdi.

"Kraliçem bebeğinizin durumu iyi. Ama siz çok kan kaybettiğiniz için birkaç gün hastahanede kalmanız gerekiyor." diyerek Luhan'ı bilgilendirdi.

"Bu gerekli mi doktor? Bebek güvende olduğuna göre burada kalmasam olmaz mı? Hastahaneleri pek sevmemde." diye sorarak doktora sıkıntısını dile getirdi.

"Bunun için gerekli ayarlamalar yapıldı kraliçem. Bebeğin güvende olması sizin güvende olduğunuz anlamına gelmez. Sizin hayatınız riske girerse bebeğinde girer. Bunu unutmasanız iyi olur." diyerek Luhan'a karşı çıktı.

Bebeğin tekrar iyi olduğunu öğrenmek Luhan'ı iyi hissettirmişti. Ama hastahanede kalma düşüncesi ürpermesine neden olmuştu.

Doktorlar Luhan'ın kraliçe olduğunu bildikleri için gereğinden fazla dikkat ediyorlardı ve böyle olduğu için bebeğin hayatı daha güvendeydi.

Doktor'un tekrar konuşmasıyla düşüncesinden sıyrıldı. "Kraliçem ana kraliçe ve diğerleri sizi görmek istiyor. İstiyorsanız onlarla görüşebilirsiniz.Cevap olarak onlara ne söyleme mi istersiniz?" diye sordu Luhan'a doktor.

Royal ProposalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin