17. Bölüm

3.6K 294 71
                                    

Luhan gece gelen misafirinden habersiz sabaha gözlerini açmıştı. Sehun en ufak bir ses bile çıkarmadan kraliçesini görüp gizlice hastahaneden ayrılmıştı.

Ayrıca Luhan bugün sonunda hastahaneden çıkıyordu. Sehun her ne kadar onu karşılamak istese de yaptığından pişmanlık duyduğu için kendini ona yasaklamıştı. Bu yasağın habersizce yapılan gece ziyaretlerini içermediği kesindi.

Sehun nefesini tutmuş Luhan'ı ve bebeğini beklerken şu an için uzaktan da olsa onu görmeyi istiyordu.

***

Luhan Sehun'u hastahaneden odasında olan karşılaşmaları dan beri hiç görmemişti. Sarayda karşılaşacak olmaları düşüncesi gerilmesine neden olmuştu.

Karnına dokunup bebeğini hissetmeye çalıştı. Bu alışkanlık haline gelmeye başlamıştı.

Kapı çalınıp doktor içeri son kontroller için girdiğinde toparlanıp doktorun işini yapmasına izin verdi.

"Majesteleri durumunuz gayet iyi. Bir sıkıntı görünmüyor. Tehlike geçene kadar istirahat etmeli ve kendinize dikkat etmelisiniz. Şimdiye kadar tek kişilik yaşadınız. Ama bu saatten sonra bebeğinizi de düşünmelisiniz. Jinekoloğunuzun verdiği çizelgeye uyacağınızı umut ediyorum. Konumunuz gereği ne kadar zor olsa da." diyerek Luhan'a durumu anlattı.

Luhan doktoru sonuna kadar dinledi ve yapılması gerekenleri aklına altını kırmızı kalemle çizerek not etti.

Doktorun bilmediği şey Luhan'ın hayatı boyunca kendi için bir şey yapmamış olması ve sadece hasta amcasıyla ilgileniş olmasıydı. Ama doktor haklıydı şimdiye kadar bu dünyada amcası ve kendisinden başka kimsesi yoktu ve şimdi dünyasına kendisinden bir parça katılacaktı. *Her ne kadar Sehundan da bir parça olsa da* diye de aklından geçirdi.

"Majesteleri dediklerimi unutmayın şu anda en önemli konu bebeğin ve sizin sağlık durumu. Kendinizi fazla zorlamayın. Tekrar geçmiş olsun." diyerek Luhan'ı selamladıktan sonra odadan ayrıldı.

Luhan doktor çıktıktan sonra yavaş yavaş yataktan kalkıp banyoya gitti. Kendine gelmesi gerekiyordu. Birazdan eski kraliçe ve Tao burada olurlardı. Akşam yapılması gerekenleri konuştuktan sonra yanından ayrılmışlardı.

Banyodan biraz zaman geçirip odaya döndükten sonra eski kraliçenin onun için getirdiği kıyafetleri giyip onları beklemeye başladı.

Kısa bir süre sonra kapının çalınmasıyla Luhan oraya dikkat kesildi. Eski kraliçe gülen yüzüyle ve yanındaki Tao ile birlikte odaya giriş yapmışlardı.

Kendi ailesinden kimsenin burada olmaması yüzünden Luhan ile o ilgilenmek istemiş Luhan da buna karşı çıkmamıştı.

"Luhan hazır mısın eve dönmeye?" diye sordu eski kraliçe.

Tabi ki de hazır değildi. Sehun ile karşılaşacak olma düşüncesi onun gerilmesine neden oluyordu. Ama eski kraliçeyi kırmamak için zoraki gülümseyerek "Hazırım" dedi.

Luhan ayağa kalkıp odaya son kez bakıp diğerlerine "Çıkabiliriz" dedi.

Eski kraliçe Luhan'ın zorlanmasını istemediği için koluna girerek ona destek oldu. Tam o sırada doktor tekrar gelerek Luhan'ı ve yanındakileri hastahaneden uğurladı.

Hastahaneye getirilirken yaşanan gizliliği hatırlamadığı için şimdi biraz paniklemişti. Çünkü bir suçlu gibi hastahaneden çıkarılıyordu. *Asıl suçlu Sehun ben suçsuzum buna ne gerek var* diye aklından geçirdi hafif gülümseyerek. Ama sebebini düşününce Kraliçe olduğunu fark etmesi ve yapılması gerekenin bu olduğunu anlaması geç olmadı.

Royal ProposalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin