8# D&D [Dungeons & Dragons]

922 48 0
                                    

Amy

"Mně se to nezdá," prohlásila nejistě Lily, když Marry vytáhla desku a nějaké postavy. Taky jsem si nebyla celkem jistá, jak to všechno bude fungovat. Sama byla oblečená v nějakém zvláštním kostýmu a já jsem stále přemýšlela, co se bude dít.

Upila jsem ze svého poháru a málem jsem se udusila, když Marry vznesla otázku. "Odkdy jsi si se Siriem tak blízká?"

Lily pozvedla obočí, ale nic neřekla. Věděla jsem o jejím zítřejším rande s Jamesem. Holky to vědět nemusely, ale proč se mě ptají na blbce Blacka. "Nejsme si blízcí," odpověděla jsem. "On se o to jenom snaží a moc mu to nejde."

Holky se začaly smát a já jsem si oddechla. "Tak začneme..."

O osm hodin později ve čtyři ráno

"Počkej, tím chceš říct, že jsme ani nedokončili úkol, protože jsme hodili špatný číslo, museli bojovat z trolem a následně na to najít unik z podzemí?" zeptala jsem se. "To jsem dělaly osm hodin?"

"Asi tak," odpověděla Marry, který byla vypravěč. Už jsem pochopila to divné oblečení a taky bylo jasné, že je to čistě mudlovská hra. Já jsem byla elfka... ale moc nám to nepomohlo. Lily pokračovala jako mág. Muž. Zvolila si i jméno, ale to jsem si po x hodinách hraní fakt nepamatovala.

Petry byla trpaslice. Což celkem pomáhalo v úkolech na sílu.

Byla jsem šíleně unavená. "Tak co? Líbilo?" ptala se Marry, který rozhodla, že to uklidí, ale ještě před tím si všechno někam zapsala, použila nějaké kouzlo. No, já jsem na rozdíl od ní byla nepoužitelná, takže jsem jí moc nevnímala.

"Je to super, ale jsem mega unavená," prohlásila Lily. Když se zvedla, že půjde do postele, tak pomohla na nohy i mně, asi proto, že viděla, že jsem ochotná spát i na zemi. Ráno bych toho, ale asi hodně litovala. Lily mě pustila a já jsem padla do své postele. Ona mě potom jako správná máma přikryla dekou a pohladila po vlasech.

Poklidně jsem si spala až do rána... ale moje probuzení...

Poison (FF SB)Where stories live. Discover now