Návrat Karin.......? (1-3)

5.5K 164 5
                                    

Holky se zvedly a pomylymi kroky šli ke dvířkám. Max už tam nebyl. Když jsem viděla jak vypadají holky a co maji za rány, chtělo se mi brečet. No nebylo k tomu daleko. Po tváři mi stékaly slzy.

Zouii? Ozval se Ricarduv hlas. Já se na něj otočila a objala ho. Jeho ruka mi přejela po vlasech. Slyšela jsem jak si povzdychl,moje oči se upoutaly na ty jeho.

"Pojď,zavedu tě nahoru, a tam si odpočineš"řekl a odtahl se ode mně. Nevině jsem se na něho podívala a dala se do pomaleho kroku. Ricardo mě chytl za pas a vedl mě ke dvířkám.

A-a-a co holky? optala jsem se ho starostlivě. O ty se postará Jack s Mikellem. Vůbec jsem netušila o koho jde. Když řekl " O ty se postará Jack s Mikellem,nevěděla jsem co to jsou za další hovada? Jestli jim zas něco neudělají. Nemohla jsem na holky přestat myslet!

Zastavila jsem se na schodech a chytla Ricarda za ruku.

" Slib mi,že holkám už nic neuděláte"řekla jsem klidně. Zou,ale já jsem jim nic neudělal,to Max víš on nikdy žádnou holku neměl a tak si to prostě vybijí na nich" řekl a sklopil oči dolů.

Ale proč? křikla jsem přes cele patro a sjela po zdi dolů. Začala jsem silně brečet.

Ricardo mě vzal do náruče a nesl do jeho pokoje.

Položil mě na jeho postel a přikryl bilou měkkou peřinou. Chytla jsem ho znovu za ruku a objala ho.

Ricardo mě hladil po zádech ale po chvili mě už položil.

Zkus usnout" řekl a šel ke dveřim. Já si přitáhla nohy k břichu a objala si je.

Cítila jsem že když nejsou v pohodě holky,nebudu já,vždy jsme držely za jednu a ted jak jsme se pohádaly,no spíš ja s Megan a Molly,tak to ted vše jde nějak doprdele.

Povzdechla jsem si nad celou touhle situací a zavřela oči.

Probudila jsem se a v pokoji bylo světlo. Usoudila jsem že je asi ráno. Odkryla jsem se a vstala z postele. Pořád jsem na sobě měla stejne oblečení,bylo cele nějak smuchlane. Neřešila jsem to,bylo mi to jedno. Šileně mě bolely nohy od podpatků,proto jsem si je sundala. Ulevilo se mi.

Otevřela jsem dveře a sešla schody. Byla jsem v obývaku. U velkeho stolu seděly holky a mlčely. Naproti nic seděl Ricardo. Dobré ráno,holky jste v pohodě? Optala jsem se jich a sedla si v.edle Ricarda. Holky na mě zvedly oči a neodpověděly mi. Já si povzdechla a ohlidla se na Ricarda. On jen pokrčil rameny a dál jedl rohlik. Na stole bylo plno jidla: Rohliky,chleba,ovoce,zelenina,lupinky,kuličky,cereálie...

Sáhla jsem po ceráliich a znovu se podívala na holky.Holky měli ruce na prsou a koukaly do země.

"Hele holky,mě je to moc líto co se stalo a jestli si myslíte že je mě to u prdele tak se šeredně mýlite,vy mi nejste nikdy u prdele a nikdy nebudete"křikla jsem a pustila se do jídla. Ricardo se na mě podivala a zakroutil hlavou. Dával mi tim znamení že to neni dobře co jsem ted udělala.

Molly zvedla hlavu řekla" Pamatuješ si na naší hadku v tom sklepě?" řekla dost naštvaně a přitom se chytla za hlavu. "Bolí tě vid? optal se Ricardo a podal jí nějakou bilou tabletku.

Já přikyvla že pamatuju. Tak vidíš" řekla a vzala si tu tabletku. Nechápala jsem jí. Megan si toho všimla a obrátila se na Molly. "Doprdele holky,co to tady žijem? Vždy jsme byly spolu byli jsme prostě 'Sexy Girls' a nikdo a nic nás nemohlo přetrhnout, a ted se objevime u nějakych zasranych chlapů a kvuli debilovině se budem hádat? Zakřičela všichni jsme se lekli. Máš pravdu" Řekla s usměvem Paty. Já jí usměv oplatila.

Megan dala na stul ruku a já na ní,Paty ná mojí,Clara na Paty a na Molly jsme čekaly,nakonec jí dala na Clarynu. Všechny za jednu"křikli jsme radostně. Byl to náš takovy'usmiřovací pozdrav'

Všechny jsme se začaly smát,dokonce i Ricardo. Já se na Ricarda obrátila a silně ho políbila. Holky se začaly jěště vic smát a jist. Ricardo si mě přetáhl na svůj klín a začal mě líbat.

Já se od něj odtahla řekla" Tak hele necháme si to na pozdějc. On se ušklibl a znovu se mě pokoušel polibit.Ale,marně ja si ořed pusu dala rohlik a on políbil rohlik.

Takže ty mě podvadíš jo? Je konec" Křikla jsem a smála jsem se u toho. Já se zvedla a začala utikat ke schodům. Ricardo se rozběhl za mnou a u schodu mě chytil. Ale,ale"řekla jsem a chytila ho kolem krku.

Náhlem okamžiku se otevřely dveře a v nich stál Šéf a ...........

Tak další část je tu!!! Kdo myslíte že stal vedle Šéfa?
Možná vám napoví Nadpis táhle části,ale chtěla bych vám řict (napsat) že tahle část se rozděluje na 3 části. Ale pro vás to nic neznamená jen aby jste věděli co znamena to (1-3) ...
Jinak na obrazku Molly..

Sexy GirlsKde žijí příběhy. Začni objevovat