New LOVE...

1.9K 101 1
                                    

„Ne,Maxi,to nejde…mám problém s Diegem + Ricardem a jěště s tebou?" řekla jsem a pomalu se od něj odtáhla. „Promiň,já tě nechtěl do ničeho nutit" řekl a prohrábl si vlasy. Já se usmála a pokračovala dál ve sbírání. Stejně jsem pořád nechápala proč by jsme to měli dělat my! „Panebože" vyjukla jsem strachem. „Co?" vyděsil se Max. „Musím se zítra nějak dostat za Blackem,a ani nevím kde mám bydlet,u Ricarda asi těžko" povzdychla jsem. Max se jemně usmál a přišel zase o něco blíž. „Neboj,vše zařídím" řekl Max.
„A jak?" vyzvídala jsem. „Nó…vezmu si tě do péče" dodal. „To myslíš vážně?" zeptala jsem se šťastně. Ale já se chci vídat s Blackem, a on je čí?" ptala jsem se dál. „Zkráceně, ti koně jsou šéfa"řekl. „Aha,a myslíš že..."
„Žeby ti dal Blacka do péče?" doplnil mě Max. „Na to můžeš zapomenout"ozval se Ricardův hlas. Max se nevděčně otočil.
„Maxilílililiáne,ten kůň je můj" řekl s posměchem. „Fakt a od kdy?" ptal se Max. Ricardo se rozesmál a kopl do sáčku,kde byli všechny věci z opékačky. Tím pádem se to všechno rozbořilo! „Ty zasranej debile!" křikla jsem na něj(Ricarda). „Co ty mrcho,už uháníš i Maxe,když ti nevyšel Diego?" řekl Ricardo. Přimouřila jsem nevděčně oči. „Mihala jsem se na slovo,ale nešlo to. Byl až tak pravdivej,až to nemělo chybu! Ale přesto bych mu něco vytkla. Vzdychla jsem.

Diego
Nechtěl jsem jí ublížit,natož podvést,ale vždyť Totsie je tak sexy! Každý s ní spal,ale nikdo je nenačapal!  Jěště k tomu Zoe!
Nevím co mám dělat,ale každopádně se to pokusím napravit,má ráda Blacka,zkusím jí ho nějak odkoupit. No....Blacka,aspoň ona mu tak říká.  Hned mě to povzbudilo,proto jsem se chystal najít šéfa,i když možná že bude pod vlivem alkoholu,o to líp.
Došel jsem k jeho autu,porozhlídl jsem se kolem,ale nikde jsem ho nezahlídl. Když jsem se otáčel, předemnou stál on. „Uff to jsem se lekl Niku" řekl jsem mu. Šéf se rozdýchal,musím teda říct že to z něho neskutečně táhlo. Zamával jsem si před obličejem. „No chtěl jsem se tě zeptat,jestli by jsi nemohl prodat Zoe ,toho černého hřebce" řekl jsem. „Třeba" řekl opile.

Max
Zoe je fajn holka,líbí se mi ale láska z toho nebude. Doufám. Uviděl jsem Diega s Nike,chtěl jsem se jít Nika zeptat na toho hřebce. „Nike?" zavolal jsem  na něj.  „Co chceš?" řekl otráveně.
„Chtěl bych odkoupit jednoho koně,černého koně,z tvého vlastnictví. „Kurva,vy jste z toho koně úplně posedlí,co sere? Prachy? Nebo co? Že,o něj každý stojí!" nadával. „Jak každý?" optal jsem se zajímavě. „Už měl o něj zájem Diego a teď i ty!" řekl a opřel se o auto.  Odešel jsem a přemýšlel proč Diego by chtěl hřebce. „Jedna zatracená kráva s váma udělá divy! Napřed zmate Ricarda,pak se vyspí s Diegem a na konec i tebe Maxi?" volal na mě šéf. Otočil jsem se na něj,a nechápavě ho sledoval. Zabručel mi mobil,a já ho okamžitě vyndal z kapsy.
Upozornění: Zítra má svátek Zoe..
A sakra! Toho koně prostě musím zařídit! 

Diego
Musím to s Zoe urovnat,jinak to fakt všechno stojí za nic! Ale,jestli mi Zoe odpustí budu nejšťastnější člověk na světě,pokud mi jí nepřebere namachrovaný Max-ík.

Zoe
Moc si vážím Maxe,je to milý kluk,ale já + on!? Ne,to nejde!
Šla jsem ted za Maxem,zdál se mi jakýsi zmatený. Přiběhla jsem k němu a řekla „Maxi? Stalo se něco?" . On jen zakroutil hlavou a řekl „víš o tom že máš zítra svátek?". Já popošla dál a svůj zrak jsem upřela do země.
Max mě chytil za ruku,a jemně stiskl. „Zoe?". Podívala jsem se mu do očí a po tváři mi stekly slzy.
„Co se ti stalo?" zeptal se.
Tahle situace byla fakt ironicky vydařená,já se zeptám: co se děje?
A on: co se ti stalo?
Vzlykla jsem.  „Neměla jsem to na svůj 'svátek' zrovna veselé,ale je to jen blbý svátek, přece mi to nezničí celej život" řekla jsem uspokojivě. Max jen lítostivě přikývl a vzal mě znovu za ruku. „Pojď už pojedeme do vily" řekl a vedl mě k autu. „Počkej..... Chtěla bych jěště za Blackem" dodala jsem.  „Hm..Zoellko,on už je schovaný,farmář Holl už je zchoval" řekl s úšklebkem. „A slibuješ mi,že mě zítra za ním vezmeš?,prosím" řekla jsem a udělala psí oči.  „Jasně" řekl.
Šli jsme směr 'auto'. Když jsme došli k jeho černému lamborginy, Max mě obešel,a otevřel mi dveře od auta. „Ty jsi gentlmen" řekla jsem s úsměvem. „Já vím" řekl a zopakoval moje gesto. Když nastoupil i on,všiml si že se třepu. „Zima?" optal se. Zakroutila jsem hlavou do stran že ne. „A co tě trápí?" zeptal se. „Upřimně?" dodala jsem. Přikývl. „Jinak to ani nechci!"  „Diego a Ricardo,bojím se jak to teď bude" řekla jsem sklesle. „A co když ti pomůžu já?" řekl. Nasadila jsem nechápavý obličej. „Jak?" zeptala jsem se.  „Takhle" řekl a začal se ke mně přibližovat. Až,se najednou naše rty spojily v jedny!

Další část,lásenky!
Napište jak si myslíte, že to bude.
Děkuju všem co votesují a komentují :*

Sexy GirlsKde žijí příběhy. Začni objevovat