Max

1.6K 91 2
                                    

Nějak jsem se nebránila.Spíš naopak. „Ehm...promiň,já nechtěl" řekl a opatrně se odtáhl. Já jen s nadzviženým obočím ho pozorovala. „To je v pohodě" řekla jsem svým velkolepým hlasem. „Opravdu?" zeptal se vyzívavě. Přikývla jsem. Na Maxovém obličeji se vytvořil úsměv. Chytila jsem ho za triko,a vřele si ho k sobě přitáhla. „Opravdu,o to stojíš,přece si říkala,že Ricardo a Diego!" zvýšil hlásek. „Minulost" dodala jsem. Konečně jsem si ho k sobě blíž přitáhla,a vrazila mu jeden velmi vášnivý polibek. Max jen spolupracoval. Líbali jsme se poměrně dost dlouho,dokud nám nedošel dech. Jemně jsem si oddechla. „Líbilo?" zeptal se. Jediněčně jsem přikývla a zeptala se: „už pojedem?". „Jistě." odpověděl mi a začal startovat. Celou cestu jsme jen poslouchali písničky z rádia.
Jak jsme dojeli zpátky , vystoupili jsme z auta, a šli jsme směr Ricardo. Šla jsem docela v klidu. Když jsem měla poblíž Maxe,cítila jsem se v bezpečí. ,,Ricardo" řekl opatrně Max. ,,prosím nemluv na mě!" Odpovídá. Oba jsme pokrčili rameny a šli jsme do vily.
,,prosím tě,můžu jít k tobě do pokoje?" Optala jsem se. ,,to je samozřejmost" přikývl. Usmála jsem se. Šla jsem do kuchyně a vzala si mléko,dostala jsem chuť na mléko. Mířila jsem po schodech a zabočila hned do prava, doufala jsem,že to bude pokoj Maxe. Měla jsem ve všem zmatek, ale jednou věcí jsem si byla jistá, s Diegem už nechci nic mít. ,,Ťuky ťuk" řekl Max a klepal na dveře. Hned jsem se usmála a šla jsem k němu blíž. Zavěsila jsem mu ruce kolem krku.
Když jsem si všimla,že po schodech jde Ricardo, Maxe jsem políbila. Neviděla jsem pohled Ricarda, ale bylo mi to celkem jedno. Jediný kluk,který pro mě teď existuje je Max. V tom mám jasno! Doufám. Když jsem se od táhla od Maxe zeptala jsem se ,,Nejdem se projít?". ,,No víš,mám práci" řekl a ukázal prstem,že musí jít. Jen jsem sklesle přikývla. Když Max odcházel ,napadl mě šílený opravdu šílený nápad. Ricardo mířil do svého pokoje, dala jsem se do kroku a šla směr-jeho pokoj.
Když jsem po špičkách dokráčela k jeho pokoji balil si černou tašku s nápisem Nike. „Kam jdeš? No spíše jedeš?" Optala jsem se opatrně. „To se všichni dozvíte zítra" odpověděl a jednu tašku dal na bok. „A proč z tadyma odcházíš?" Položila jsem otázku.
„Aby jsem se nemusel dívat na ten tvůj posraný xchit!" Okřikl mě po straně. „Trochu víc zdvořilosti bych od tebe čekala!" Okřikla jsem já. „Co ty víš o zdvořilosti doprdele? Nic o ní nevíš! Protože kdyby jsi o ní něco věděla tak ne uděláš to co jsi udělala!" Udělala jsem úšklebek,že nechápu.
„Jo ahá,ty nevíš kdo mě podváděl po celou tu dobu,když jsem mohl skoro chcípnout? I když tobě by to vůbec nevadilo! Mohla by sis v klídku užívat svůj milostný románek. Jenom ses musela přetvařovat a vše hrát,myslím si,že jsi studovala Herectví nebo co! Potom jsem se to dozvěděl náhodou, když jsi o tom s Diegem mluvila! Jinak bych to vůbec nevěděl a chodil bych s ulhanou děvkou! A najednou se začneš tahat s Maxem?! Ty drž hubu o zdvořilosti!" Začal na mě řvát a prstem mi ťukal do hrudi. Byli jsme u sebe tak blízko,dívali jsme se sobě do očí. „Co se tu děje?" Vběhl do pokoje vystrašený Max.
Rychle jsme od sebe odskočili.
Max mě chytil za ruku a táhl pryč!
„Vlastně máš pravdu Ricardo! To já jsem ti ublížila!" Řekla jsem ironicky dojímavě,ale byla na tom špetky pravda! „To já za všechno můžu" složila jsem si ruky na hruď a přimouřila oči. „Lásko pojď od tud!" Pobídl mě Max.
Odešla jsem s Maxem. „Maxi jsem unavená jdu spát pa" řekla jsem a polibila jsem Maxe na tvář.

Tak konečně další část...
Kam myslíte,že jede Ricardo?

Sexy GirlsKde žijí příběhy. Začni objevovat