Nový šťastný začátek? Ne.

1.3K 66 12
                                    

„Miluju tě Zoe" řekl Ricardo.„a já tebe" odpověděla jsem. „Promiňte,takže zase spolu?"optala se Molly. Oba jsme přikývli. Chytli jsme se za ruce a šli ke dveřím.
„Chceš za tvým vyvoleým Blackem no i když se tak nejmenuje,ale co na tom sejde"řekl.

„Počky ,jak se teda jmenuje?" zvýšila jsem hlas 'zvědavě'. „Opravdu to chceš vědět?"zeptal se nejistým a hlubokým hlasem. Přikývla jsem,ale docela jsem nevěděla co čekat. „Jmenuje se.."odmlčel se.„nenatahuj to"upozornila jsem. „Max-ík" vypado z něj. Zaskočilo mě to.
„Tvůj kluk"řekl s vtipným úšklebkem.Políbila jsem ho a řekla „bývalý ..lásko"dořekla jsem a otevřela dveře. Jen jsem slyšela jeho chichotáni.Jen co jsem vyšla za plot, do koho já nenarazim: Diego! „Oo promiň já tě neviděla!" vysvětlila jsem. Viděla jsem jak se Ric na něj vraždivě dívá,ale Diego se na něj směje. Přiběhla jsem k Ricovi a chytla ho za ruku ,táhla jsem ho pryč. „Zoe,sluší ti to!" volal Diego.
„Nech moji holku,debile!" okřikl ho Ric.„tvoji holku? Nebyla s Maxem,to je ale děvka!" řekl Diego .„tak o ni mluvt nebudeš!" křikl Ric. „Panebože Ricardo! Nechte toho!"rozmáchala jsem rukama. „Snad by jsi nežárlil Diego" optala jsem se ho. Měli jsme spolu sex"dořekla jsem.
Ricardo začal být čím dál víc naštvany. „Snad by jsi nežárlil" řekl Diego s úsměvem a vešel dovnitř. „Co to s tebou sakra je? Moje minulost je těžká pochop to! A ty máš Megan ne?" dořekla jsem to a odešla.

Ricardo
Megan je minulost Zoui" odpověděl jsem. „Žádná Zoui" okřikla z dálky. Toto zase vyvolal ten debil Diego. Šel jsem zpátky do vily. „Ty debile,přestaň jí pořád otravovat! " křikl jsem na Diega. „Copak? Utekla ti viď? Okno mluvi za vše." řekl.Ohlidl jsem se na okno za mnou. „Doprdele!" sykl jsem. „Zoe není děvka,Max jí zmlátil!" řekl jsem mu. „Jé ..aha to jsem nevěděl" řekl ironicky. Přimouřil jsem oči vztekem. „Hele Ricardo,Zoella je krásná fakt nejkrasnější z holek,proto udělám všechno,abych vás dva rozdělil! Rozumíš?A myslim si,že se mi to zatím vede.." řekl s úsměvem. Neudržel jsem se a jednu mu vrazil! „Jebe ti?" křikl na mě.
„Co to děláš Ricardo?"optala se naštvaně Zoe. „Nepřeháníš to už?" „Ne" odřekl jsem. Nemohl jsem uvěřit svým vlastním očím,přiběhla k němu,jak k malému fakanovi a začala mu papírovým kapesníkem utírat krev,která mu tekla z nosu. „To snad nemyslíš vážne Zoello!?" křikl jsem na ní zoufale. „Já vždy myslím všechno vážně!" řekla klidně. „Tak se spolu třeba vyspěte!" řekl jsem žárlivě a šel pryč.

Zoe
„Máš to hotove." řekla jsem mu.
„Dík" řekl . Těžce jsem vzdychla.„copak?" optal se Diego. „Viděl si snad jak řádil Ricardo" řekla jsem. „Žárlí"dodal Diego.
Začal se ke mně pomalu přibližovat. Co čekat? Za malou chvíli se naše rty spojili v jedny.
„Viděla jsem Ricarda zuřit,co je?"zeptala se práve vcházejici Molly. „Ou,už to chápu!"dodala.
"Molly není to tak!" řekla jsem.
„Doprdele Zoello,dnes jste s Ricardem začali zase chodit a ty zas líbáš Diega? Chceš Ricarda vůbec?" křikla na mě a odešla.
„Co děláš Diegito? Chodim s Ricem! A to byl jen omyl!"řekla jsem a šla pryč. Šla jsem si sednout na teresu,jde tam vidět do Ricardoveho pokoje.

Ricardo
Musel jsem jit do sveho pokoje. Lehl jsem si a díval se do stropu. Za chvíli někdo klepal na dveře.
Byla to Molly! „Ahoj" pozdravila mě. Pozdrav jsem jí oplatil.
„Viděla jsem Diega a Zoe se líbat" řekla lítostně. „Cože?" vyskočil jsem. „Jdu tam!" řekl jsem. „Ne Ricardo!" řekla. Zhodila mě na postel a začala se svlíkat,až byla úplně nahá. „Wow,dokonalá postava!" řekl jsem jí. Začala se ke mně přibližovat a svlíkat mě.
Vzrušuje mě,sakra! Až mě svlíkla,vzal jsem ju za boky a položil si ji na sebe. Začal jsem jí zuřivě líbat.Jel jsem níž a níž. Potom jsem ji položil a roztáhl jí nohy.
Těžce vzdychala,volala moje jméno
Zoe
Jdu za Ricardem,odložila jsem časaopis a šla. Viděla jsem jak ležel na posteli v pokoji tak tam bude. Vyšla jsem schody a uslyšela podivné zvuky,hlas Molly. Chtěla jsem vědět co se děje a proto jsem otevřela dveře.

Tak,další díl....líbí?
V mediich 'Molly'

Sexy GirlsKde žijí příběhy. Začni objevovat