Pokračuju! Další čast

658 31 8
                                    

Už je to velmi dlouhá doba, co tady Ricardo s námi není . Musím uznat, že mi dost chybí. I když mám teď po celém roku v gangu, konečně rodinu, jsem šťastná.
,,Ahoj lásko" ozvalo se odedveří. ,,Ahoj" odpověděla jsem s upřímným úsměvem. Diego mě políbil a šel se podívat na malýho Diegíta. ,,Když spinká,je sladký jako ty" uculil se.
Poslala jsem mu vzdušnou pusu a dál se věnovala projíždění mých sociálních sítí. Rozhodně se nehodlám stát matkou na plný úvazek. Jsem ještě mladá a tak si chci užívat života, tak jako předtím. ,,Diego, nezapomněl jsi,že jdu dnes do vily na tu párty co pořáda Nike." řekla jsem nejistě.
Ušklíbl se a bylo jasné ,že zapomněl.
,,Promiň Zoe,ale já jdu přece...." namítal . ,,Ne Diego! Říkám ti to už dva týdny ,takže na to zapomeň." a uraženě jsem odešla do horní části domu, přesněji do koupelny. Tam jsem si vyčesala vlasy do vysokého drdolu, vyčistila jsem si pleť a po té si na obličej nanesla 'čokoládovou' masku.
Napustila jsem si do vany přímo vařící vodu,nalila do ní pěnu. Svlékla jsem se a položila se do vody.
Přesně tohle mě dokáže uklidnit. Neznám nic lepšího jako relax.

Podívala jsem se na mobil, byla jsem ve vaně hodinu a půl.Nevadí.
Vylezla jsem z té dokonalé vany a oblíkla si můj 'plyšový' župánek. Když jsem slyšela pláč Diegíta, pohla jsem si. ,,Jsi debil nebo co? Ty ho neslyšíš jak tady řve?" vyjela jsem po Diegovi,který měl ovšem sluchátka v uších. ,,Já ti Zoello říkám,že dnes nemůžu, mám něco domluveného." zvýšil hlas. Vzala jsem Diegíta a šla s ním nahoru, do jeho budoucího pokoje, sice nebyl vůbec zařízený,ale židle ,stůl a gauč tam jsou ,takže to nebylo zas tak strašný.
Když jsem Diegíta uklidnila, slyšela velké prásknutí dveřmi. Položila jsem ho na minutku na postel a šla jsem se podívat,co se děje.
Samozřejmě Diego nikde. Vzala jsem bílý,čistý,papír a napsala:
nevím Diego, jestli mluvím španělsky nebo jak,ale tenhle papír uvidíš tak,malý bude spát,jídlo si udělej!
Bohužel mi nezbyde nic jiného,než ho tady nechat, ano je to sobecký,zbabělý a tak dále,ale já si chci taky užívat života.

Diego
Přišel jsem do klubu a hledal nějakou prostitutku, která by mi odpomohla od Zoe a Diegíta. Rodinu nechci, jen nevím jak jí to říct.Chci dělat práci ,jako předtím. Donutit ty holky,aby dělaly co chci já a ne,aby to bylo naopak. Nějaká zrovna tančila u tyče. Došel jsem si pro ní,vzal jí za ruku a vedl nahoru do pokoje.

Teď budete,asi dost překvapení se slovy: ,,nová část? Cože? Vždyť byl konec."
Ano,byl konec, ale rozhodla jsem se psát dál bez úmyslu na to,že jsem teď vůbec nepsala a takové. Sice jsem chtěla udělat SG2 ale zavrhla jsem to. Budu pokračovat v tomhle a uvidím jak se vše vyvine.
Váš názor?

Sexy GirlsKde žijí příběhy. Začni objevovat