New friend?

2.2K 98 1
                                    

Sedla jsem si na trávu a hlavu si položila do dlaní. ,,chceš obejmout?" zeptal se Diego. Pokrčila jsem rameny,ale po chvili jsem změnila názor že jo. Obejmul mě a moje slzy mu stékaly do černého trika. Tiskla jsem si ho hodně k hrudi.

Po chvíli jsme se od sebe odtahly,a já si utřela slzy. Diego se usmál ale já mu neoplatila usměv ,ale úšklebek. ,,Víš,Diego,mezi námi nebylo nic,není,a nikdy nebude.Ricardo mě nenávidí!" šeptla jsem. Diego jen kývl,ale bylo vidět že mě nechápe. Beze slova jsem odešla,vůbec jsem nevěděla jak to teď bude.
Napadl mě stejny napad,jako předtím. Útěk. Zamyslela jsem se a došlo mi ,že bych tu všechny nechala! I když, nikomu na mě nezáleži. Šla jsem tedy k ohništi,byli tam uplně všichni,a to do slova. Rychle jsem se obrátila a vrazila do Diega,ktery šel původně zamnou.
Hned jsem ho obešla. Ucítila jsem menši stisk na zápěstí. Ohlidla jsem se a viděla jak mě Diego drží pevně za zapěstí.
,,pusť mě!" špitla jsem tiše,tak aby to neslyšeli až u ohniště.
,, ale" řekl a přitáhl si mě. ,,co chces?" sykla jsem. ''Tebe" řekl.
Ja zakroutila hlavou,očima dolů. Vlasy visicí mi do obličeje jsem si dala za ucho a řekla ,, hele Diegíto,já mam dost starostí,a chci to s Ricem napravit,ikdyž vím že je to zbytečný!" řekla jsem a vzorně jsem se mu dívala do očí.
,,Toho Diegita si odpusť" řekl a usmal se. ,,nech toho" napomenula jsem ho.
Rychle a nečekaně jsem ho obejmula,potřebovala jsem někoho blízkého. Ale,překvapivě si mě odtahoval. Odtahla jsem se a podívala jsem se mu do očí. On se podíval před sebe, a špitl moje jmeno „Zou" . Ja se podívala tam kam on, a viděla jsem tam jak tam stojí znovu Ricardo!
,,Ricardo" křikla jsem. ,,Ne Zoello už ne! Ted jsem tě šel hledat, že by jsme začali znovu! Že...by jsme zapomněli na naše nevěry!" řekl.
,,cože? Ty jsi mě podvedl?" křikla jsem překvapeně. ,,jo,já a Karin! Nevzpomínaš? A stejně je v posteli pořad lepší než ty! Vlastně,ve všem je lepší!" řekl klidně a s usměvem. ,,ty hajzle!" křikla jsem a dala mu facku. ,. Co děláš ty děvko? Oplatil mi křiknutí.
,,Rozchod?" optala jsem se ho vytočeně. On jen přikývl a vraždivým pohledem se podíval na Diega.
Obrátila jsem se na Diega,přiběhla jsem k němu a vášnivě ho políbila. On začal pomalu spolupracovat.
Po chvili našeho dokonalého líbaní jsem dodala Ricardovi ,, Ricardo, Diego umí líp líbat,je dobrý v posteli,vlastně ve všem" řekla jsem a uplně jsem se v tom vyžívala.
Ricardo se na mě vraždivě díval.
Já se jen šibalsky usmála a otočila se na Diega. Diego se váhavě díval.
,,jdeme" řekla jsem směrem k Diegovi a na Rica mrkla.  
,,jak to teď s tebou bude?" optal se Diego. „Ja myslela že ty no.." odpověděla jsem.   „Se o tebe postarám?"  Ja jen kývla a smutně se na něj podívala.  „Víš Zoe,já nevím ....nikdy jsem neměl holku,takovou jaká jsi ty!" šeptl.  Já beze dalšího slova odešla,šla jsem kam se mi zachtělo. Po tváři mi začaly stékat slzy. 'Měla jsem dva,a teď nemám ani jednoho' řekla jsem si pro sebe. Oba se na mě vykašlali,vlastně jeden z důvodu,ale ten druhý se o mě nedokáže jen postarat!
„Ja ti řikal,že to jednou praskne" uslyšela jsem hlas. Šéf.
„A co jako" vyjela jsem po něm.
„Nebuď tak ostrá" napomenul mě a velkým obloukem mě obešel. To jsem teda nečekala. Pokrčila jsem nad tím rameny a šla dál.  Poblíž jsem uviděla železnou lavičku. Sedla jsem si na ní,přitáhla si nohy na lavku a obejmula je.Bradu jsem si opřela o koleno, a přemýšlela.
„Ahoj,neruším?" optala se jedna holka asi z táboráku.  ,,no ne" špitla jsem a ironicky se usmála.
,,ty  chodiš s Diegem?" zeptala  se. ,,víš....že ani nevím" odpověděla jsem sklesle. „Aha" dodala s nadzvidnutým obočím.  „A jak se jmenuješ?" zeptala jsem se jí pro změnu já. „Totsie"[Totsí] řekla.
Usmála jsem se. „Ty" oplatila otázku. „Zoe" řekla jsem. „Pěkný jméno,vždy jsem se tak chtěla jmenovat,ale jmenuje se tak moje měšíční dcera" řekla a usmála se.
„Ty máš dceru?" optala jsem se zvědavě. Totsie jen přikývla a po kapsy začala lovit fotku. Po chvíli ji našla. „Jů ta je kouzelná" řekla jsem něco aby to nevypadalo blbě. Totsie se nad tou fotkou  usmála. „Je hezký pocit vědět,že nemáš takovýhle cizí jméno sama" dodala jsem. Totsie přikývla. „Ty toho moc nenamluvíš co? A s kým Zoeinku máš?" zeptala jsem se.  „No ne no. A otec je Ricardo,tadyhle z jednoho gangu,jednou jsme se potkali v baru a on mě přefikl na záchodcích bez ochrany.Co už se dá dělat." zdlouhavě povídala Totsie. „Totsie" někdo jí oslovil.Ten hlas se ozýval za mými zády.
Otočila jsem se a stál tam ten zákeřný podfukář! Rychle jsem se postavila na nohy a jednu mu vrazila! „Co to děláš Zoello? Už zase jsi mi jednu vrazila,a všechno sis to posrala sama..s Diegem!" rozkřikl se a chytl se za tvář.
Přimouřila jsem oči vztekem. „To je ti málo že se vyspíš s Totsie bez ochrany? A že jsi mi celou tu dobu lhal? Spal jsi semnou a přitom máš s ní dceru? A nedělej blbého!" křičela jsem na něj.
Ricardo neodpovídal. Otočila jsem se na Totsií a ta vyděšeně koukala na fotku svý dcery. Moc jsem nechápala co tím myslela. ”Totsie" oslovila jsem jí. Zuřivě se na mě podívala. „Všechno jsi zkazila Zoe!" šeptla ukřivděným hlasem. „Okey" řekla jsem a prohrábla si vlasy.  Totsie zamrkala svými dlouhými řasy a odešla. Já taky odešla. Šla jsem vyšlapanou lesní cestičkou,dokud jsem neuviděla nějaké zvířata,pást se na velké louce. Přicházela jsem k nim blíž,chtěla jsem zjistit co to bylo za zvířata,a proto jsem šla dál a dál. Až jsem přišla k té louce chytla jsem se za nějaký provázek,čim to bylo ohraničené. Podlezla  jsem ten provázek a šla jsem za těmi zvířaty.Byli to koně. Až jsem k nim přišla bylo jich asi pět. Věděla jsem že mě asi udupou,ale bylo mi to jedno. Přišla jsem k jednomu koni a začala ho hladit  po jeho těle. Byl černý s bílou lysinou,a byl tak milý,hodný,zaujalo mě,že mě nekousal a ani po mě nevykopával. Když jsem byla malá,milovala jsem koně,ale pak už  jsem měla jiné zajmy,potom jsem zapadla k holkám od 'Sexy girls' a pak to vše začalo. Povzdechla jsem si a řekla směrem ke koni" jak ti mám řikat co? Hvězdička? Nebo Black horse? Poraď" šeptala jsem kolem něj. „Jsi dost vysoký, nebo dokonce vysoká?" řekla jsem a zohla jsem se abych zjistila jestli je to hřebec,nebo klisna.
„No ty jsi hřebeček" řekla jsem.
Rozhlídla jsem se abych si prohlídla i ostatní koně. „Hřebečku jaké ti dáme jméno,počkat ty už vlastně jedno jméno máš,ale jak ho zjistím".
Na zemi ležel malý pevný provázek,..protože jsem měla zkušenosti z koňmi.. ve čtyřech letech jsem jezdila až  do dvanácti,proto jsem ten pružny a pevný provazek vzala,prostrčila jsem to ohlávkou hřebečka,pobídla ho k chůzi,a už jsem ho vodila. Zamnou šli i ostatní koně,ale já se soustředila na hřebečka.
Vedla jsem ho k jednomu stromu,měla jsem plán,zkusit si na něj sednout.Asi bych tam bez sedla nenasedla,byl hodně vysoký.

Až jsme stáli u toho stromu,pustila jsem 'provázek' a stoupla si na větev toho stromu.  Nátahla jsem nohu,hodlala jsem jí přehodit přes hřebečka.
Ani jsem se nenadála a už jsem seděla na hřebečkovi,měla bych mu začít nějak říkat. Budu ti říkat 'Black horse'.Přetáhla jsem si ten provázek a pobídla ho. Black se rozkrokoval.Konečně jsem zase zažila ten pocit,sedět na hřbetu koně. Pobídla jsem do klusu.
Ale když jsme tak jezdily kolem ohrady,uslyšela jsem povědomé hlasy . Když jsem se rozhlídla,uviděla jsem Nika a Maxe. Rychle jsem pobidla Blacka do cvalu,utíkal směrem dolů,tak jsem to chtěla,nechtěla jsem aby mě viděli. Prostě nádhera,když ty vlasy vlají. Zhrozila jsem se ale když jsem viděla jak jdou Nike a Max tady do ohrady. Rychle jsem zeskočila s Blacka,přetáhla provazek a táhla jsem  Blacka za ohradu.Vešli jsme do nějakého křoví. Až po chvíli mi došlo,že kradu koně. Povzdychla jsem si.
Trochu jsem se sklonila mezi větve. Black byl černý takže nešel moc vidět. Když jsem je hledala,ucitila jsem něčí ruku na mé puse.
Tak další čast.....
Překvapili jste mě! Jen tak dál 
:*
( a rozhodla jsem se, že kapitoly začnu pojmenovávat jinak :)
A v medíích je ' Black Horse' :*

Sexy GirlsKde žijí příběhy. Začni objevovat