Sama....

1.8K 103 7
                                    

Nemohla jsem uvěřit svým vlastním očím. Totsie a Diego? „Proto ses mě ptala,jestli nechodím s Diegem!" řekla jsem nevrle na Totsie. Diego naznačoval,že to není tak jak vypadá,ale měl smůlu,protože já vážně jěště nejsem tak stará,že bych měla vidiny. S velkou nechutí jsem odešla. Takže si to shrnem.
Já podvedu Ricarda,nejůžasnější kluka pod měsícem,( :D) Hlavní je, že ho podvedu s jeho kámošem Diegem,po té se seznamím s neznámou holkou,jménem Totsie,která mi náhle přebrala kluka.Jak originálni? Povzdechla jsem si. „Vůbec jsem nevěděla,co budu dělat. Nikoho tu nemám! Šla jsem podél vyšlapané cesty. Pomyslela jsem na Maxe,ten by mi snad dokázal pomoct! Snad mě nebude chtít zabít,jak to udělal u holek.

Uviděla jsem Maxe,a zrychlila jsem krok. Když ně zahlédl,mávl na mě.  Překvapilo mě to. Možná,že je do mně zamilovaný! Né,co to melu. Nasadila jsem happy face a šla k němu.
„Co se děje?" optal se starostlivě.
„Nic,co by" zapírala jsem. Max s úšklebkem mi podal mikinu.Asi si všiml,že je mi zima.
Tak komu by nebyla v mini šatičkách.  Max,taky nebyl špatný" zamumlala jsem si pro sebe. Ale..ne..jako bych neměla starostí dost. Šla jsem si sednout na dřevěnou lavičku,která byla kolem ohniště,aby jsem se trochu zahřála.

Seznámila jsem se se skvělými lidmi,možná,že ty holky prožívají,to co já. ZMATKY ZMATKY ZMATKY.
Když už byla fakt docela tma,zeptala jsem se Maxe,jestli bychom už nemohli jet.
„Vydržíš než to uklidím?" řekl. Já jen přikývla,a pomohla mu s uklidem.
Když jsem zvedala ty různé papíry od masa a plechovek,tak jsem byla šťastná,že žiju kde žiju. Nad tím mým uvažovaním,jsem se musela uchechtnout. „Co?" křikl na mě s výsměchem Max. Když viděl,že to sbírám dvěma prsty,tak chytl dost velký záchvat smíchu.
Musela jsem se začít taky smát.
„Hlavně že se dobře bavíte" řekl Ricardo který přicházel. Oba jsme stichli. „To ale vůbec,už není tvoje věc!" zvýšila jsem na něj hlas. „Možná né jeho,ale moje určitě!"připletl se do toho Diego.
Musela jsem se ironicky zasmát.
„Tak hele! Oba jste se na mě vysrali!" dodala jsem. Oba se nadechovali na slovo. „Né,dost! Ja s váma automaticky končím! Ty mě podvedeš s Totsie a ty.. ty jo Ricardo možna že jsem náš vztah zkazila,ale chtěla jsem to dát zase dohromady! Ale ty né,ty ses vyspal s miliardama holkama,a ja z miliardama klukama,ale no a?" křičela jsem na ně. „Počkat,ty jsi spal s holkou,která vychovavá moje ditě?!" řekl vyzívavém hlasem směrem k Diegovi. „A jo jěště jsi mi zatajil že máš dítě,a k tomu taky jménem Zoe!" křikla jsem zase k Ricovi. Ricardo se chytl za hlavu a odešel. Diego zůstal. „Zoe" řekl Diego. Natáhla jsem ruku na náznak,že nechci.
„Diego,smiř se s tím,je konec,rozumíš  K O N E C" vyhláskovala jsem. Diego vzdychl a odešel taky. Max na mě jen vyděšeně koukal. „Máš odvahu sakra" řekl s úsměvem. Mrkla jsem na něj.
Šla jsem pro další nepořadek. Když jsem se zohla a pak zase zdvihla zakopla jsem o klacek. Ale? Max mě chytil a ....byli jsme u sebe v tváří v tvář. Max mě pohladil po tváři a dal mi jemný polibek.

Takže omlouvám se za pozdě vydanou část. A teď budu vydávat časti hodně málo,protože absolutně nic nestíhám
( škola,gymnastika,zvířata,běhaní)  a teď jěště jsem se rozhodla že napíšu NOVÝ PŘÍBĚH!  Takže snad líbí a nestratím čtenáře :)
V medíích ZOE

Sexy GirlsKde žijí příběhy. Začni objevovat