Rest

167 8 4
                                    

Amcamın Bom a bunu yapmasını kaldıramamıştım çok fazla dinirşiydim ve dışarı çıktığımda herkesin bana bakması olan sinirimi iki katına çıkardı ve bende aniden bağırdım NEYE BAKIYORSUNUZ TIYATRO MU YAPIYORUZ dedim. Jiyong yanıma geldi ve tamam bağırma dedi ve gülmeye başladı Bom lar yanıma geldi Bom ağlayarak teşekkür etmeye başkaldırı ona sarıldım ve ne istiyorsun söyle dedim.
Ben sadece sahneye çıkıp şarkı söylemek istiyorum diyerek ağlamaya başladı tmm diyeerler Bom'u susturdum Minzye döndüm sen dans etmek istiyorsun dedim. Ve bana evet dercesine kafasını salladı ve Sanadara bana döndü aslında sahneye çıkmamadık bir his bende merak ediyorum dedi ve bende onuda halledicem dedim.
Jiyong yüzüme baktı ve kahkaha atmaya başladı CL sen kafayı yedin manyak mısın Sanadra yı sahneye çıkarmak maymuna İngilizce konuşturmak gibi bir şey Sanara yanlış anlama ama sen mankenden müzikler ne alakası var senin işin farklı değil mi.dedi
Ve ben Jiyong un yüzüne baktım ve nerden biliyorsun belki sesi senin sesinden daha güzel belki mükemmel dans ediyor dedim.
Herkes kavganın bittiğini anlıyınca gitti ve biz bize kaldık.Bom Minzy ve Dara yı alıp en alt kata prova odasına indirdim. Bom 'a döndüm sen vokalist olmak istiyorsun dedim.Dara ya baktım vokalist olmak istiyorsun dedim Minzy e baktım daha ünlü bir dansçı ve vokalist olmak istiyorsun dimi hepinizin isteğini doğru biliyorum dedim .Hepsi kafasını salladı ve doğru dedi. Bende kuralsız bir yaşam istiyorum bu da doğru o zaman biz de çok eskiden kalma bir teknik ile isteklerimizi ortaya koyucaz dedim.

"ISYAN"diyerek bağırdım ve basa doğru yaklaştım ve herhangi bir dans edilecek şarkı açtım.Şimdi bakalım kim ne kadar dans edebiliyor öğrenelim dedim.

Minzye döndüm ve sen bir dansçısın bize öğret dedim.gerçi onlara öğretmesi gerekiyordu ben daha önce Sehun dans derslerine katıldığında eve gelen öğretmenden öğrenmiştim.bu yüzden sorun yoktu. Minzy bize biraz nasıl dans edilir gösterdi ve Bom ve Dara gayet iyiydi ve şimdi sıra şarkı yazmaya geldi dedim. Tabi o esnada tüm Yg entermaint gruplarının çalışma saatini alıyordum hatda öyle bir şey yapmıştım ki yan tarafta hem Gd hemde Bigbang çalışıyordu farklı iki şarkı ile.Hepimiz yere oturuk ve biraz nasıl şarkı yazılır diye düşündükten sonra biraz düşündüm ve bu şekilde hiçbirşey olmayacakmış gibi geldi ve ayağa kalktım diğer çalışma odasına girdim ve tüm herkesin ortasında Jiyong U dans ederken elinden tutdum ve sen benimle geliyorsun dedim ve tüm herkes bize bakmaya başladı. Onuda bizim olduğumuz çalışma odasına getirdim . Tabi o esnada bağırdığı kadr bağırıyordu ne oluyor falan diye saçmalıyordu.

Tüm kızlar ne yapıyorsun dediler ve bende oturup Jiyongu da oturtdum.Yüzüme bakmaya başladı.Ben direk Jiyonga döndüm ve sen daha önce bir kaç tane şarkı yazmışsınız bize nasıl şarkı yazılacağını göster dedim.

Ayağa kalktı ve lafına başladı müzik nedir diye bir soru sordu.
Bom direk cevap verdi ritim.dedi ve Jiyong yanlış dedi.
Bana baktı sence dedi
"Bence müzik bir insanın ruh halini anlatma şeklidir yani bir insan müzik dinler ama morali iyi olduğunda müziği kötü olduğunda sözlerini "dedim
Jiyong doğru diyerek bana gülümsedi.Bir söz yazarı olmanız için duygulara ihtiyacınız olmalı dedi.O esnada kafamı çevirdiğimde Taeyang ve tüm herkes bizi izliyordu.Taeyang direk Hiyong un lafına atladı yani Chearin hiç söz yazarı olamıyıcak mı sonuçta o taş kalpli.dedi. Ben de lafın altında kalmayıp ne alaka diyerek bağırdım.Jiyong onu bilemessin sonumda bazı insanlar duygularını içinde saklar.dedi

Beni koruması hoşuma gitmişti biri bana iyi davranıyordu ve beni başkasına kafa tutuyordu.

EVET ARKADAŞLAR BILIYORUM YAZIM HATALRIM VAR AMA ÖZÜR DILERIM KONU NASIL GIDIYOR YORUMLARINIZI ALABILIR MIYIM?

Seul CaddesiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora