Çocukluk Anıları

127 8 0
                                    

Veeee...

Ve o esnada ne yapacağımı şaşırdım ve direk Jiyongdan uzaklaştım.Ben kafamı çevirdiğim zaman yüzüme baktı ve her neyse devam edelim mi dedi?
-Evet.

Oturduk ve elimizde ki kağıt kalemlerle belki bir şey buluruz diye karalamalar yapıyorduk.Telefonum çaldı ve arayan annemdi.

-yoboseyo.
-Alo Chearin.
-Efendim.
-Ne yapıyorsun kızım.
-Hiç öyle Seul işte.
-Peki bu BAĞIMSIZ MÜZIK işide ne?
-Kendi dünyam kendi kurallarım.
-Kızım bak yaptığın şey çok saçma...
Annem bu cümleyi kullandığında şuan işim var sonra konuşalım.dedim

-Arayan kimdi unni?
-Annem.
Jiyonga annem dediğim zaman biraz duraksadı ve ne güzel dedi.
-Neyin var ne oldu?
-Hiç sadece bana biraz garip geldi de ondan.
-ne gibi sadece annem ile konuştum sana niye garip geldi ki sen annen ile küs müsün?
-Bilmem neyse devam ya bu konuyu en son hayatım da ilk ve son olarak 5 yaşında konuşmuştum.

-Ne gibi anlatmak istemezsen anlarım ama sadece merak ettim.

-Şey ya ben daha nasıl anlatıcağımı bilmiyorum ondan şey benim ailem yok.

-Şey başın sağ olsun.
-Yok ölmediler gerçi onuda bilmiyorum yani onlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum sadece bildiğim ben daha 5 yaşındayken beni yetimhaneye bırakmak istediler ve onlar giderken yetimhaneden kaçtım.Ben onlar gittikden sonra yetimhaneden kaçtım ama onlara yetişemedim.Onlara yetişemediğim için sokağın ortasında kaldım ve ben yaklaşık 10 gün sokakta kaldım ve beni Yg buldu.O bana babam gibi davrandı ama bilmiyorum her zaman biri benim yanımda anne veya baba dese garip hissediyorum.
Çünkü hiç bir zaman annem veya babam olmadı evet Yg ve karısı bana çok iyiydi ama ben her zaman çok garip gelmişti çünkü onlara hiç bir zaman anne ve baba diyemedim çünkü garip hissetdim.Hayatım boyunca bunu daha önce hiç kimseye bunu anlatmadım bu durumu bilen ilk kişi sensin .

-Bana neden anlattın?
-Chearin nedeni bilmiyorum ama sana çok fazla güveniyorum sanki sen hep benim yanımda kalıcağını düşünüyorum..

-Bu güven için teşekkür ederim.
Şey çok fazla oluyor gibi geliyo ama ginede sorcam şey peki nasıl şarkıcı oldun?
-Şey o günü banada Yg anlattı televizyon izliyormuşum bir müzik kanalına denk gelmişim.Ve hangi şarkıcı olduğunu bilmiyorum ama şarkı bir Rap di ve bende dinlemeye başlamışın ben şarkıyı dinlerken kafamı sallamışım.Yg bana hoşuma gidip gitmediğini sormuş ve bende hoşuma gittiğini söylemişim.O şarkıyı televizyondan bir kaç kere aynı şarkıyı açtırıp dinlemişim.Ertesi gün ben şarkıyı kelimesi kelimesine değilde ona benzer kelimeler ile söylemeye başlamışım.O zamanlarda Yg entermaint varmış ve Yg ertesi gün beni çocuk modelliği için oraya götürmüş ve bende orada bir gitar görmüşüm bana boyut olan gitarı alıp çalmaya çalışmışım işte.Bundan sonra zamanla ben 9 yaşıma kadar evde kendi kendime gitar çalmışım ve şarkı söylemişim.
Ben 10 yaşına geldiğimde Yg entermaint elemelerine girdim ama Yg o zaman benim ünlü olmamı istemiyordu.Ama ben ondan habersiz elemelerden geçince benim dosyam onun eline geçmiş ve o zaman beni destekledi.

-Ne güzel.

Jiyong bana baktı ve sarıldı. O şekilde yatağa uzandık ve uyuya kalmışız.

BU BÖLÜM SADECE JIYONG'UN ÇOCUKLUĞU ILE ILGILI OLDU SIZI SEVIYORUM ...🎤🎵🎼🎸🎸🎹

Seul CaddesiWhere stories live. Discover now