Dönüş

78 8 0
                                    

"SANA DELİCESİNE AŞIĞIM"

Chearin bu delicesine bağırışı duymuştu ve bu ses on aşırı tanıdık geldi ve o esnada korkusu yok oldu ve ayağa kalktı karşısındakinin boynuna sarıldı aşırı mutluydu. Sanki içindeki tüm dertleri bir anda yok olmuş gitmişti ve rahatlamıştı. WuYiFana söylediği gibiydi onun yanındaydı ve nefes almıştı ağlamaya başaldı o güçlü gözüken ama aslında çok duygusal olan Cherin yine yapıyordu güçlü kız imajını bozuyordu. Ona bir daha kafasını kaldırıp baktı ve hıçkırıklar ile ağlamaya başladı tüm sinirleri boşalmıştı. Hıçkırıkları onu yeterince anlatıyordu fakat o kelimelere de ihtiyaç duydu ve onun kulağına doğru fısıldadı
Seni Özlemişim...
O da dayanamayıp ona fısıldadı
Seni Seviyorum...
Bu ikisinin söylediği karşılıklı sözleri her ikisini de basit iki kelime olmalarına rağmen çok etkilemişti. ve çocuk bir kaç defa tekrarladı Seni Seviyorum, Seni Seviyorum,Seni Seviyorum,Seni Seviyorum.
Arkalarından bir ses duyuldu ve bir araba çalıştı Chearin kafasını kaldırdı ve giden arabaya doğru baktı. Ve kafasını bir daha çocuğun omzuna doğru yastladı.
Her ikisi de yere oturdu ve ve Chearğn bir daha kafasını yastladı. yaklaşık yirmi dakika yan yana o şekilde kaldılar. Chearin halen ağlıyordu ağlamaya devam etti.
Çocuk onun ağlamasına dayanamadı ve Chearinin kafasını ona doğru çevirdi ve iyice ona yaklaşarak fısıldadı" Yeter ağlama"dedi.

Chearinin yüzündeki o göz yaşlarını sildi ve Chearine baktı güldü. Bundan sonra bir daha asla ağlama dedi. Ve Chearine gülümsedi. Chearini oturdukları yerden kaldırdı ve arabaya bindiler her ikiside arabada hiç konuşmadılar ve Chearin yol boyunca başını omzuna yasladı.
Bir evin önüne geldiler ve çocuk anahtarları çıkartıp kapıyı açtı.
Kapıyı açtıkları zaman koca bir ev karşılarına çıktı ve koltuğa oturdular.
-Bir şeyler içmek ister misin?
-Hayır.
-Peki.
Televizyonu açtılar ve televizyonu izlerken çocuk başımı Chearinin dizine koydu ve uyuya kaldı.

Cherin bir kaç dakika televizyona baktı ve daha sonra ona baktı sanki imkansız gerçekleşir gibiydi bir daha asla onu görmeyeceğini düşünüyordu fakat o şu an dizlerinde idi bunu düşündü ve güldü. Saçları ile oynamaya başladı ve yaklaşık iki saat onu izledi ve aklına o lanet olası dertleri yani iş bağımsız müzik falan geldi ve bir daha üzülecek iken şu sözü hatırladı "Gülümse güçlü sansınlar"

Yeni bölüm geldi millet bu kişi kim tahmin edin bakalım bu kim?

Seul CaddesiWhere stories live. Discover now