Ki...

80 6 0
                                    

Park Bom gruptan ayrılmış Taeyang bağımsız müziğe katılımıştı.Dara ben tek başıma şarkı söyleyemem diyordu.Bu bağımsız müzik olayı karışmaya başlamıştı.Ama hiç bir şekilde bu olaydan vazgeçmiyicem çünkü Yg ve Sm entermaint gibi şirketler karşılarındaki insanları istedikleri gibi kullanıyorlar.Ben buna karşı karşıyım insanlar oyuncak değil.

Gd ile oda da oturuyor bu bağımsız müzik olayı nasıl çözülecek diye düşünüyorduk.

Jiyong'un telefonu çaldı.Arayanın kim olduğu hakkında bilgim yoktu.Jiyong telefonunu açtı.

-Yobuseyo...

Konuşması bitti ve yesss.... diye bağırtı kopmuştu Jiyong'dan bu bir sevinç belirtisiydi.Ona ne olduğunu sordum vee bizimle canlı yayında bir ropörtaj yapmak istediklerini söyledi.

Hemen hızla oda dan çıktım ve koridorda bağırarak bizim ekibi çağırdım.Hepimiz salonda toplandık tabi Bigbang'in diğer üyeleride toplanmış kenarda bizi izliyordu üç üye bana öyle bir şekilde bakıyordu ki sanki beni öldürmek istiyorlarmış gibi.

T.O.P Park Bom'u yanına almış onun kolundan tutmuş beni bekliyordu.

-Evet millet Jiyong ve ben bir şey açıklayacağız.

-Ne..?????😏😏😏😏😏

-Yarın bir canlı yayın ropörtajına gidiyoruz.

(Ve tepkiler 😸🙊😜😊😊😄😃😀😳😆😋😱 falan işte siz anladınız)

Bom'a kafamı çevirdiğimde gördüğüm şey beni çok kötü etkiledi gözleri dolmuş bir şekilde bana bakıyordu T.O.P'inin bunu yapmaya hakkı yoktu.Bom'a döndüm ve...

(Mağdur kızımız Bom)

Eğer Bom istersen bağımsız müziği bıraktığını sen açıklarsın tabi yarın canlı yayasında bize katılıp konuşmak istersen. dedim

Benim bu söylediklerime herkes şaşırmıştı.Bom T.O.P'ye baktı ve onun cevabını merak eder gibiydi.

T.O.P bana döndü ve hayır buna gerek yok sen söyle bir şey olmaz dedi. Bom'un adına çok fazla üzülüyordum çünkü Bom onun yüzünden hayallerinden vazgeçiyordu buna Bom nasıl izin veriyordu bilmiyorum ama bence engel olmalı.

Herkes odalarına dağıldı ve biz kızlarda benim odama gidip kıyafet seçmek için dolabı karıştıracaktık.

Odaya gittik ve berbaber yere oturduk odaya girdik ve yatağın üzerinde oturan Jiyong'a kafamı çevirdim ve gel sende yardım et dedim.

-ne konusunda ?
-kıyafet.
-peki .
Dedi ve bizden önce Jiyong dolaba uzandı ve daha sonra olmaz diyerek bana baktı ve

-Hadi alışverişe.
-Ne gerek yok bir şeyler buluruz.
-Olmaz orası televizyon dünyası herkesin giyebileceği şeyler giyemesssin.
-Niye benim özelliğim ne?
- Sen CL sin anladın mı 2ne1 lideri ve Gdragon'un sahneye çıktığı kız yani benim bir kariyerim var.
-Kariyerin?
-Eğer seninle sahneye çıktıysam günlük kıyafetlerinin özel olması televizyona çıkarken dikkat çekici ve özel olman gerekir çünkü o gün sen ve ben bir ekip olduk ve eğer sen günlük kıyafetler ile gidersen ve ben de özel kıyafetlerle gidersem yanlış anlaşılır.
-Peki küçük bey kariyerinizi kötülemeyelim.

Evin garajına inerler ve beraber arabaya doğru giderler Jiyong'un bir araba koleksiyonu vardır ve bu arabaların arasında birine çok fazla önem verir o araba beyaz bakımlı bir faciadır. Ama işin kötü yanı bu arabaya daha önce Jiyong harici kimse binmemiştir.Yanı şuana kadar yan koltuk hep boştur.

Jiyong arabaların anahtarlarının olduğu tarafa yönelirler ve Jiyong sahip olduğu açık turuncu tonlarındaki arabanın anahtarını alır.( hani varya dirty vibe klıbındeki turuncu araba)
O arabaya binerler ve yine Jiyong'un özel tasarımcısı olan şu kadına giderler ama bu sefer gittikleri yer o kadının özel tasarım mağazasıdır burada üretilen her şey bir adettir.

Chearin içeri girer(dükkandan fgfgfffggfgg) kadın Chearine içeri girer girme sarılır ve

-Oooo kimler gelmiş küçük prensesi buraya bir daha getireceğini asla düşünmezdim nasıl olsa Jiyong'un kendisi bile gelmez oldu. Ama Jiyong çok şanslı bir çocuk senin gibi güzel kız ile beraber.
-Biz sadece arkadaşız.

Jiyong benim için bir sürü kıyafet beğendi ve hepsini denedim hoşumuza gidenleri alıp çıktık ve arabaya bindik.

Jiyong bütün alışveriş boyunca çok garip davranmıştı. Ağızının içinde gerçi fısıldadı bir tonda just friend dedi. (sadece arkadaş )
Yüzüne baktım ve gülümsedim.Eve geldik ve herkes odalarına dağıldı.

_______ertesi sabah______

Sabah kalktığımda herkes hazırdı ve bende hazırlandım.Yayın alanına gitmek için garaja girdim ve arabanın anahtarını aldım herkes kendi arabası ile gidiyordu.Bom bizi garaja kadar bırakmak istedi ve

- Nasıl istersen öyle Bom unutma.
-Biliyorum unni.
Gd; Unni ciddi misin aranızda ki yaş farkı durumunda sen onun teyzesi oluyorsun.

Gd bunu söyleyince Dara ve Bom direk saldırı moduna geçtiler. Aabalara bindik ve ben arabada gider iken evin kapısının önünde Dara beni aradı ve bende telefonunu almasını istedi ( Jiyong'un telefonundan arıyor)
Arabadan indim ve eve girdim oda dan Daranın telefonunu aldım dışarı çıktım bahçe kapısımızdan tam dışarı çıktım ki...

Seul CaddesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin