"Kazanan ve Kaybeden"

1.7K 191 187
                                    

Sevgili yazarınız siize Spotify Playlist Linki bıraktı. Yoruma yazsamda kopyalamak girmek falan zor iş. O yüzden hesabıma ekledim. Profilime girdiğinizde karşınıza çıkıcak. Hem gelecekte çok daha fazla hikaye yazacağımdan takip ederseniz sevinirim. Takipçim çok az :( Neyse! Bekletmiyim bölüme geçin!

Rin Aristia

Sahaya çıktığımda maç başlamadan hemen önce Tokoyami bana döndü ve "Rin. Güçlü bir rakip olduğunu bildiğimden üzerine fazla yüklenmemezlik yapmayacağım hazırlıklı olmalısın" dediğinde yüzündeki ciddi ifade komikti.

Yerimde biraz gerilirken "Ah o zaman benimde biraz efor sarf etmem gerek." Dedikten sonra işaret parmağıma dudaklarıma götürüp "Değil mi" diyerek gülümsedim.

" Dedikten sonra işaret parmağıma dudaklarıma götürüp "Değil mi" diyerek gülümsedim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ardından Present Mic "Starrrtt!" Diyerek başlamamız söyledi. Tokoyami hızla Dark Shadow ile saldırıya geçti. Dark Shadow son hızla bana doğru gelirken Tokoyomi "Bu maçı hızlı bitireceğim!" dediğinde kahkaha atmama engel olamadım.

Dark Shadow beni yakalayamadan oluşturduğum elektrik akımlarını hızla aramıza attım. Küçük çaplı bir yıldırım gib gözüken elektrik akımlarının yaydığı ışık sayesinde geriye çekilen Dark Shadowa bakıp "Fu fu~ Işığın Dark Shadow için iyi olmadığını söylemiştin değil mi?" Diyerek yüzümü yana eğdim.

Tokoyami köşeye sıkışmış bir ifadeyle bana bakarken saldırılarına devam etti. Bazılarından kaçarak bazılarına elektriğimin yaydığı ışıkla karşılık verirken "Hadi ama Tokoyami! Daha sana hiç saldırmadım bile!" Diyerek sıkıldığımı belirttim.

"Tokoyaminin saldırıları hiçbir işe yaramıyor! Manyetik kızı yenmen için düşünmelisin Tokoyami! Yoksa Rin seninle oynamaya devam edecek Yahoo!" Diyerek konuşan Present Mic kalabalığı ikide bir heyecanlandırıyordu.

"Sadece saldırılardan kaçarsan kazanamazsın Rin!" Diyen Tokoyomiye bakıp "İşe yaramaz saldırılar yaparsan da bu iş eğlenceli olmaz." Dedikten sonra derin bir nefes alıp elim yüzüme götürdüm.

Aldığım nefesi verip elektrik akımlarının vücudumda gezinmesine ve etrafımda dans etmesine izin verdim. Gülerek "O zaman sana gerçek saldırı neymiş göstereyim Tokoyomi!" Dedikten sonra ona doğru koşmaya başladım. Dark Shadow hızla bir kalkan görevi görmek için Tokoyaminin önüne geçti.

Tokoyamiye salladığım yumruktan kaçarken benliğimle kollarımda oluşan elektriği Tokoyamiye savurdum. Ona doğru gelen akımlardan ardı ardına kaçarken diğer elimle yavaşça etraftaki demir kumlarını topluyordum.

"Şimdi kim işe yaramaz saldırılar yapıyor?" Diyen Tokoyamiye diğer elimde oluşturduğum demir kumundan oluşan kılıcı gösterip "Kim demiş işe yaramaz diye?" Dedikten sonra ona koşmaya başladım.

{BAKUGOU X READER X TODOROKİ} Sende Kahraman Olabilirsin!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin