"Half and Half bastard"

2.2K 246 238
                                    

(Bölümün sonunu okuyun!)

Rin Aristia

"Ah sende mi buradasın?" Diyerek sordu Denki. Todoroki kafasını masadan kaldırıp bize döndü. Gözleri benimkilerle bir süre kesiştikten sonra "Her boş olduğumda buraya uğrarım aslında. Sizinle karşılaşmayı beklemiyordum." Diyip herkese tek tek baktı. En son gözleri yanımda duran Bakugouda durdu.

Bakugou tch sesi çıkararak başka bir yöne döndüğünde aralarında ki gerginliği bozmak için "Madem Todorokide burda neden hep birlikte yemiyoruz? Daha çok kişi daha çok eğlence!" Diyerek Todorokinin karşısına oturdum. Herkes olumlu bir şekilde kafa sallayıp todorokinin oturduğu masadaki boş yerlere oturdu.

"Böyle aniden oturduk ama seni rahatsız etmiyoruz değil mi?" Dediğimde Todoroki "Aslında sizinle fazladan vakit geçirmeye hayır diyemem." Diyerek gözlerimin içine bakmaya başladı. Yavaşça yanaklarımın kızardığını hissettiğim sırada Bakugou elindeki bardağı sertçe masaya koydu. Ani hareketi yüzünden biraz tırsarken gelen yemeğimizi yemeğe başladık.

Herkes yemeklerini yedikten sonra sohbete dalmıştık. Hatta öyle bir zaman geçmişti ki havanın karardığını fark etmemiştik. Havanın karardığını Mina "Çok geç olmuş." Diyerek bizi uyarmasa anlamayacaktık.

"Benim eve gitmem gerek. Havada karardı." Dediğimde Bakugou ve Todoroki aynı anda ayağı kalktı. Herkes onlara bakarken Bakugou "Sen niye kalktın? Söylesene Yarı yarıya çocuk?" Dedi. Todorokide her zaman ki ifadesini bozmadan "Rini eve bırakacağım." Dedi. O sırada Mina ve Denkinin film izler gibi tepkiler verip onları keyifle izlediğini fark ettim.

"Ben varken sana ihtiyaç olacağını sanmıyorum yarı yarıya ahmağı." Diyerek kolumu tuttu Bakugou. Ardından hızla dışarı sürüklendim. Bakugou beni sürüklemeye devam ederken kolumu kendime çektim. "Bakugou naptığını sanıyorsun?" Diyerek bileğimi avuşturdum. Öyle sıkı tutmuştu ki hafif biz iz bırakmıştı.

"Sadece-" Bakugou sözünü tamamlayamadan adımın seslenilmesi ile arkamı döndüm. Todoroki uzaktan el salladı ve bizim olduğumz tarafa hızlı adımlarla yürümeye başladı. "Ah Rin çantanı unutmuşsun." Diyip uzattığı çantamı aldım. "Teşekkürler Todoroki. Sen olmasan herhalde kapıda kalırdım." Diyerek gülümsedim.

Shoto Todoroki

Rine gülümseyerek uzattığım çantasını aldıktan sonra Rin "Teşekkürler Todoroki. Sen olmasan herhalde kapıda kalırdım." Dedi ve gülümsedi. Elimi saçlarıma götürüp "Önemi yok. Yetişemesem bile evine getirirdim zaten." Dedim. Rin elini çenesine koyup kıkırdadı. Çok tatlı gözüküyordu.

"Genede beni dışarda beklemekten kurtardın." Dedi. O sırada gözlerim Rinin arkasında bana ölümcül bakışlar atan Bakugouya kaydı. Kollarını birleştirmiş bana bakıyordu. Yüzünde garip bir ifade vardı.

Şimdi anlıyordum. Bakugou Rine karşı bazı duygular besliyordu. Aklıma gelen bu düşünce ona bakıp sırıtmama neden oldu. Ben sırıtınca Bakugou ilk şaşırdı ancak ardından kaşlarını geri çatarak bana doğru yürümeye başladı. "Hey yarı yarıya piçi!" Diyerek yakamı tuttu.

Rin panikleyerek Bakugounun kolunu tuttu ve onu geri çekmeye çalıştı. "Sinirlerimi zorluyorsun. Kıçının tekmelenmesini mi istiyorsun? Ha cevap er!" Diyerek yakamı tuttuğu elle beni itti. Dengemi kaybedip düştüğümde Rin hızla yanıma çömeldi. "Todoroki iyi misin?" Diyerek elini uzattı. Ardından hızla Bakugouya dönüp "Sen cidden ne yaptığını sanıyorsun? Aklını mı kaçırdın? Gerçekten Todorokiyi incitebilirsin!" Diyerek yüksek sesle konuşmaya başladı.

Bakugou cidden kendi kendini bitiriyordu. Rinin sinirlendiği yüzünden belli oluyordu. "Tia cidden ona yardım ettiğine inanamıyorum? Gerçekten beni durdurmaya çalıştın hemde bana karşı bunun gibi bir piçe-" dediği sırada Rin Bakugouya tokat attı. "Cidden seni tanıyamıyorum" dediğinde tokat attığı bileğinin morarmış olduğunu fark ettim. Endişeyle yerimden kalkıp "Rin bileğin..." dedim. Bakugounun gözleri hızla Rinin bileğine kaydı.

"Tia özür dilerim. Bileğini bu kadar sıkı tuttuğumu fark etmemiştim." Diyerek panikledi ve Rine doğru yürüdü. Rin arkasını dönerek elini uzattı ve kalkmama yardım ettikten sonra tek kelime etmeden uzaklaşmaya başladı. Rinin arkasından gitmek için Bakugounun yanından geçerken "Rine karşı olan duygularını görebiliyorum. Rakibiz sanırım. Ama sen böyle kendi kendini bitirirken bir şansın olacağını sanmıyorum." Dedikten sonra Hızlı adımlarla Rinin yanına koştum.

Yehoo! Yazarınız erkenden bölüm attı. Bu arada Dabi x Reader yada Dabi x Reader x Hawks (hala seçemedim) ama başladım.. O yüzden lütfen size hitap edicek olanı seçin ve nasıl bir şey olmasını istiyorsanız yazın. Mutlu olurum. Bu arada Todoroki bu bölümde fazla Bad ass değil mi? Aha neyse kaçtım!

{BAKUGOU X READER X TODOROKİ} Sende Kahraman Olabilirsin!Where stories live. Discover now