Chapter 38.

486 19 18
                                    

   POV MADISON:

Ik word wakker in Harry's armen. Ik kijk op en zie dat zijn ogen nog gesloten zijn. Ik plaats mijn hand op zijn borst en zijn ogen openen zich.

'Hey baby', zegt hij met een schorre stem. 'Goodmorning amore', zeg ik zacht terug. Ik druk mijn lippen tegen zijn hand, 'Merry Christmas....' 'Merry Christmas...'

Hij slaat allebei zijn armen om mij heen en trekt me bovenop hem. Ik plaats mijn neus tegen die van hem en hij lacht. Ik grinnik ook zacht en druk mijn lippen snel tegen die van hem. 'Ik heb een cadeautje voor je', zegt hij zacht.

Ik kijk hem nieuwsgierig aan, waardoor zijn glimlach nog breder wordt. 'Oké, ik wil er wel eerst wat over vertellen. Je kan het gebruiken wanneer jij het maar wil, dus het hoeft niet nu te zijn. Het kan ook van de zomer zijn, of over vijf jaar.'

'Oké?' Ik kijk hem afwachtend aan. Hij opent de lade van zijn nachtkastje en haalt er een envelop uit en geeft die aan mij. Ik rol weer van zijn borst af en ga rechtop zitten. Hij komt ook een stukje omhoog en steunt op zijn ellebogen. 'Maak open', zegt hij.

Ik open de envelop en haal er een gouden briefje uit.

Italy staat erop. Vragend kijk ik hem aan. 'Je kan deze code invoeren....' Harry wijst een code aan onderin het briefje, 'En dan krijg je gratis vliegtickets naar Italië.'

'Harry-' 'Zeg niet dat je het niet kunt aannemen, want ik neem het niet terug.' 'I was going to say I love it.. Thank you.'

Een glimlach ontstaat op zijn lippen, 'Don't mention it, you deserve it.' Ik druk mijn lippen tegen die van hem en stap uit het bed. 'Ik heb ook wat voor jou', grijns ik.

Ik open mijn koffer en haal het dunne pakje eruit en geef het aan hem. Hij gaat nu ook rechtop zitten. Hij haalt het papier er vanaf en hij glimlacht wanneer hij de platenhoes ziet; een foto van ons samen in New York.

Dat moet Gemma geregeld hebben.

'Wow, baby.. Thank you...' 'It's a mixtape, but it's a vinyl', glimlach ik. Hij legt 'm voorzichtig weg en pakt mijn gezicht vast, 'It's perfect, thank you angel..' Ik druk mijn lippen tegen die van hem en langzaam leunt hij naar achteren, zodat ik bovenop hem kom te liggen.

Hij brengt zijn handen naar mijn haar en ik plaats mijn handen naast zijn schouders in het matras. Zijn lippen verlaten die van mij en maken een spoor van kusjes langs mijn kaak, naar mijn nek.

Opeens draait hij ons om zodat hij boven mij hangt en haalt hij zijn handen uit mijn haar. Zijn ene hand plaatst hij naast mijn hoofd in het kussen, terwijl hij zijn andere hand met die van mij verstrengeld.

Zijn lippen belanden weer op de van mij en ik sla mijn benen om zijn middel. Hij hand glijdt onder mijn shirt maar ik stop hem. Buiten adem mompel ik, 'We shouldn't do this here, your mom's probably downstairs..' 'I know.. We're not gonna.'

Ik knik en hij kust me weer en ik breng mijn handen naar zijn krullen en trek hem zo dicht mogelijk tegen me aan.

Mijn hart bonst in mijn keel, mijn gedachten zijn een waas en mijn ademhaling is onregelmatig. Zijn ademhaling heeft ook geen normaal patroon meer en is warm tegen mijn gezicht.

Zijn lippen gaan weer naar mijn nek en ik sluit mijn ogen. 'Harry', mompel ik. 'Ja?' 'We should stop... I don't know if-' mijn stem zwakt af. 'If what?'Hij kijkt me aan.

'If I can..if I could stop if we don't stop now...' Ik voel dat mijn wangen warm worden en Harry grinnikt. Hij schuift een stukje naar beneden en plaatst zijn hoofd op mijn borstkas.

'Heb je nooit meer... Heb het niet meer gedaan na hem?' Iedere keer dat hij iets over Jordan zegt, hoor ik de woede in zijn stem.

Ik schud mijn hoofd, 'Nee. Ik durfde niet bij mannen in de buurt te komen, remember?' Hij knikt en zucht, 'Ik had 'm harder moeten slaan toen ik er de kans voor had.' Ik grinnik en druk een kus op zijn kruin.

Under The Canyon Moon✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu