Chapter 11.

549 21 36
                                    

   POV Madison:

Ik ga zitten aan een tafeltje in Beachwood en tik met mijn voet op de grond. 

Ik ben deze week minder gaan werken; in plaats van alleen op donderdag vrij te zijn, ben ik nu ook vrij op dinsdag en hoef ik ook niet meer op zaterdag te werken. Ik blijf nog wel bij Beachwood, gezien ik natuurlijk nog geen inkomen heb via mijn muziek. 

'Madison Lee?' hoor ik iemand achter me vragen en ik kijk op. 

Een man van ongeveer mijn leeftijd staat vlak achter me. Hij heeft blond haar en felblauwe ogen. 

Glimlachend kijk ik hem aan, 'Riley Woodward?' vraag ik. 'Yes, that's me', grinnikt hij, waarna ik zijn hand schud. 'Ga zitten.' Ik gebaar naar de stoel tegenover mij.

Hij gaat zitten en begint direct te praten, terwijl hij zijn handen samen vouwt, 'Ik heb dit jaar mijn opleiding Artist Management afgerond

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Hij gaat zitten en begint direct te praten, terwijl hij zijn handen samen vouwt, 'Ik heb dit jaar mijn opleiding Artist Management afgerond. Jeffrey en ik hebben in mijn eerste jaar samen aan een opdracht gewerkt en hebben daarna altijd contact gehouden met elkaar. 

'Vorige week belde hij me op en zei hij dat hij iemand gevonden had die misschien interesse heeft om mij als manager te hebben.' Hij gebaart met zijn hand naar mij.

Ik grinnik, 'Ja, klopt. Ik weet hier eerlijk gezegd niet zo veel van af, ik heb afgelopen zaterdag het contract pas ondertekend voor Columbia Records.En dat gebeurde ook nog eens als een verrassing. Ik denk dat het voor ons het belangrijkste is dat we goed met elkaar om kunnen gaan en dat we het gewoon eens zijn over veel dingen.' 

'Helemaal mee eens', lacht hij, 'Als er geen klik is, werkt het niet. Hoe graag je het ook wil.' Ik knik, blij dat hij het daarmee eens is.

'Weet je wat het inhoudt om een manager te hebben?' vraagt hij. 'Harry heeft me wel wat verteld, maar niet precies, nee', zeg ik, wetend dat hij het beter weet dan Harry.

'In principe zorgt een manager ervoor dat de artiest altijd overal op tijd is. Hij zorgt ervoor dat jij het zo makkelijk mogelijk hebt; hij regelt met anderen de tour, album releases. Kan zelfs een team oprichten voor je social media als je dat zou willen.' 'Wauw. That's a lot', grinnik ik. 

Evelyn komt naar onze tafel toe en vraagt of we wat willen drinken. We vragen allebei om een latte macchiato. Wanneer ze achter Riley staat, steekt ze haar duimen naar me op en ik glimlach naar haar.

 'Sorry', grinnik ik, 'Ze is een van mijn beste vriendinnen.' 

Riley glimlach op en zegt dan, 'Laten we elkaar wat beter leren kennen... Eh, noem vijf dingen waar je van houdt.' 'Eh, oké', lach ik, 'Eh... Ik hou van muziek, obviously. Ik hou van planten, ik hou van  mijn hondje Cody. Ik hou van fotografie en ik hou van late night walks under the moon. Waar hou jij van?'

Hij denkt even na en zegt dan, 'Ik hou van muziek, of course. Ik hou ook van basketbal, skaten en ik vind het ook leuk om muziek te produceren. En ik hou van dingen regelen.' Ik knik geïnteresseerd. Ik mag hem wel. 

Under The Canyon Moon✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu