Chapter 34.

465 20 28
                                    

   POV MADDS

Ik strijk de witte broek glad en kijk twijfelend in de spiegel en schud dan mijn hoofd. Te wit voor een feestje.

Ik pak een zwarte, leren broek van de stapel en trek die aan. Dit is beter, maar dan moet ik wel een andere trui aan. Ik pak een witte blouse en doe er een beige trui overheen aan. Het is vandaag niet heel warm, dus deze outfit zal waarschijnlijk niet te heet zijn. En anders zal ik nog de trui of de blouse uit kunnen trekken.

 En anders zal ik nog de trui of de blouse uit kunnen trekken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ren naar beneden en ga de keuken in. Het ruikt nog naar de wafels die Harry en ik vanmorgen gegeten hebben en ik glimlach, terwijl ik onze borden in de vaatwasser zet.

We zijn inmiddels alweer een paar weken terug in LA. En Cory is vandaag jarig, vanavond viert hij het met wat vrienden, zijn broers en de band. En Harry is ook uitgenodigd.

Harry is sinds we weer terug zijn in Californië vrijwel 24/7 bezig met het voorbereiden van zijn tour en met promotie voor het album. Ik zie hem bijna niet, behalve wanneer hij 's avonds bij mij blijft slapen, of ik soms bij hem thuis. En dat is lang niet altijd, gezien hij vaak super moe is en dan liever in zijn eigen bed slaapt en te moe is om hierheen te rijden of me op te komen halen. Wat ik volledig begrijp.

En misschien is het ook wel goed om niet altijd bij elkaar te zijn. Hij moet me niet gelijk al helemaal zat worden.

Ik ben afgelopen tijd ook druk bezig geweest. Ik heb zelf de video voor Fallin' geëdit en het goed geworden, al zeg ik het zelf. Samen met Jasmine en Emma ben ik naar het strand geweest waar we wat foto's hebben gemaakt als eventuele covers voor het album.

Het liefst wil ik het album in het eerste halfjaar van 2017 uitbrengen. Dus binnen zeven maanden.

Riley ziet al helemaal voor zich dat ik van de zomer op festivals op kan treden en dat we misschien een USA tour kunnen doen, maar dan moeten we echt geluk hebben.

En eerlijk gezegd verwacht ik niet dat dat gelijk gaat gebeuren. Ik ga er niet vanuit.

Ik weet dat mijn muziek goed is, maar een artiest wordt meestal niet gelijk beroemd door een album zonder daarvoor echt wat gedaan te hebben. Sure, er zijn foto's van mij en Harry op het internet, maar dat betekent niet dat alle Harries en Directioners ook mijn muziek massaal gaan beluisteren.

Harry heeft natuurlijk al een carrière met de band in deze wereld, zijn album wordt sowieso top 10 in verschillende landen.

Ik zal gewoon weer een van de honderden, duizenden meiden zijn die iets probeert te bereiken. De kans dat ik doorbreek is niet zo groot, maar het feit dat ik een contract heb bij Columbia en dat ik Harry ken zullen wel iets meewerken.

Daarom was het ook zo belangrijk voor mij een contract te hebben bij een muzieklabel voordat ik random nummers op Spotify - of welk platform dan - ook ging plaatsen. Op die manier is de kans zo nihil... Ik heb erover nagedacht, maar dat is gewoon niet de manier waarop ik het wilde.

Under The Canyon Moon✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu