The baby and the father

583 11 0
                                    

POV Kate

Ik kleed me om. "Jemig je staat nog steeds naar 4 rondens." Zegt Aiden. Hij is zelf moe. "Ik zei het je." Ineens gaat me telefoon af. "Hai mam.... ja Kate is hier." Aiden geeft me telefoon. "Hey. Wat is er?" "Jezus Aiden klinkt moe en jij gewoon normaal. Maar komen jullie naar Nolan?" "Shit dat heb ik hem nog niet verteld. We komen wel." "Slimpie. Hoe is het eigenlijk tussen jullie?" "Goed. Reken maar dat we rond 4 uur komen." "Is goed bye." "Bye." Ik hang op.

"Wat moet je me vertellen?" "We hebben een prachtige zoon. Hij heet Nolan en is 2 weken gelden geboren met behulp van een magiër." "En waarom heet hij Nolan?" Vraagt Aiden. Hij draait me om. "En hoe kom je aan de naam?" "Hoe kom jij aan de naam? En omdat zijn vader mij kampioen is." Zeg ik. Aiden moet glimlachen en geeft me een kus. "Ik heb een kamer die vrij staat van spullen. Daar een baby kamer van maken?" Ik knik. "Licht blauw de muren?" Ik knik weer.

Ik ben op de computer uit aan het zoeken hoe de kamer in elkaar moet worden. Ik teken dat uit. De meiden zijn aan het schilderen. Ineens rent Sharon de kamer binnen lachend en schuil achter me. Melissa komt binnen en valt aan met de verf. Er komt wat op computer en mij. Ik sta op en pak een kussen die ik snel kon pakken. Ik sla daar Melissa. Als snel is er een kussen gevecht en liggen we in een deuk. Op dat moment komen de jongens binnen. "Gaat alles goed?" We kijken elkaar aan en roepen tegelijk ja. "Gewoon een lach bui." Zeg ik. "Ja met verf op je kleding. Op jullie kleding." "Hun schuld. Niet mij aan kijken."

We komen aan bij Addison. Hunter, Noah, Melissa en Sharon zijn ook me. Ik loop naar binnen ik zie de jongens dood op de bank liggen. "Alsjeblieft zeg dat Nolan vanavond bij jou slaapt Aiden." Ik moet lachen. "Ja de kamer is nog niet klaar om Nolan in te leggen." "Je doet het!" Zegt Wyatt smekend. "Nee we laten hem nog een nachtje slapen hier." Zegt Aiden. Ik moet lachen. Addison komt met Nolan de woonkamer binnen en geeft Nolan aan me. We geven elkaar een knuffel. Ondertussen is Aiden aan het stoeien met zijn broertjes. "Moet ik hier aan wennen of is dat niet normaal?" "Ik zou er aan wennen. Hey hunter en Noah. Melissa en Sharon?" Zegt Addison. "Dat heeft je gelijk in." "Willen jullie wat drinken?" "Laat mij maar lopen mam." Zegt Aiden als iedereen zegt wat ze willen drinken. Aiden loopt naar de keuken. Ik loop hem achter na. Als we in de keuken zijn. Zoen Aiden me ineens. "Ik ben zo blij." Nolan pakt Aiden's haar vast. Ik moet zachtjes lachen. Aiden heeft zo fluffy haar. Het is ook lang bij hem. Ik geef Nolan aan hem.

Ik breng het drinken naar de woonkamer en Aiden heeft Nolan vast. Ik zet het drinken op tafel maar draai om als ik hoor breken. Glas. Een steen met een brief. Hunter en Noah rennen meteen naar buiten om de geur op vangen. Aiden geeft Nolan aan mij en ren ook mee. Ik zak naar beneden en pak de brief.

Beste Luna en alpha,

Wat leuk dat jullie een kind hebben met de krachten van de maangodin. Denken jullie nou echt dat ik bij de aanval? Hoe denken jullie dat het heksje vrij is gekomen? De Luna moet naar de plek komen. Alleen. Zonder met iemand te komen.

Ik stop hem in me zak en geef Nolan aan Addison. Ik ren via de voordeur eruit. Ik ren het bos in. Ik weet waar ik naar toe moet.

POV Aiden

Ik ben boos op me zelf dat we de aanstichter niet hebben gevonden. We komen binnen en ik zie dat Kate er niet. "Waar is ze?!" "Aiden rustig!" "Rustig?! Kate is hier niet." "Liam is achter haar aan." Maar op dat moment komt Liam weer terug. Hij is buiten ademen. Ik loop naar hem toe en duw hem tegen de muur. "Waar is ze?!" "Aiden... ze was te snel voor me." "Waar is die steen?!" Hunter geef me de steen. Alleen nog een elastiekje zit er om. Liam geeft me een papiertje in een papiertje. Ik lees het snel. "ZORG DAT JACK EN JORDAN IN MIJ KANTOOR ZIJN OVER 15 MINUTEN." Grom ik hard en loop naar buiten.

Ik zie Jack en Jordan in me kantoor te wachten. "Wel jullie vriend Michael heeft een brief achter gelaten." En ik geef de brief aan hun. "Waar is de plek?!" "Main Street 689 c." "Dankje." Zeg ik en loop weer weg.

Ik zie Kate om zich heen kijken of niemand haar ziet en ga dan tussen de huizen. Ik volg haar zacht. Ik voel dat ze bang is. "Michael wat wil?!" Schreeuw Kate. "Je weet wat ik." De jongen komt uit de donker met het heksje. "Je me briefje goed gelezen. M ga haar maar pakken." De heks laat haar krachten zien. Ik zie Jordan en Jack naast me komen. Kate gaat in een gevecht houding staan. Michael doet geen vieze werk. Er komt een straal naar Kate. Ik slik. Kate pakt hem gewoon. Het heksje kijkt verbaast maar ook bang. Ze is een witte wolf. "Je zei dat ze geen wolf heb!" Michael kijkt het heks verbaast aan. Het heksje valt ineens Michael aan. "Je zei dat ze geen witte wolf is! Je zei dat haar mate makkelijk van gedachtens kon veranderen! Die twee zijn mates!" We zien dat Michael ineens uit elkaar spat. Ik ga zachtjes uit het hoekje. De heks en Kate kijken me verbaast aan. "Dankjewel." Zeg ik tegen de heks. "Alsjeblieft Alpha. Me ouders zijn vermoord door hem dus hij verdient het." Jordan en Jack komen er uit. "Is hij nu echt echt dood?" Vraagt Jordan blij. "Ja dat is hij." Jack heeft er moeite mee. Kate slaat haar armen om me buik heen. Rosslyn komt aan gevlogen. "Ik ben Quincy trouwens." "Sorry dat ik je had opgesloten. Het was om de roedel te beschermen." "Dat snap ik. Je was ook toen niet een van de liefste alpha's. En Jack kwam vaak met me praten." Kate moet glimlachen. Waarschijnlijk heeft Jack ook veel voor Kate betekent. "Ey katje waar is je buikje?" "Ow Nolan is thuis." "Ow een baby. Gefeliciteerd." Zegt Quincy. Ineens kijkt Kate mij heel boos aan. "Je zei dat alle kinderen uit de kekers waren. Waarom heb je gelogen tegen me?" "Ik wou de roedel en jou beschermen."

I Don't Like You Alpha! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu