Vol moon

952 24 0
                                    

Pov Kate

We zijn nu al 3 dagen terug. Aiden is nog niet een keer langs gekomen. Fijn. Addison heeft wel verteld dat hij een keer langs is geweest maar ze is boos op hem geworden. De dag dat we terug gingen vliegen. Ik hoor de bel gaan. "Ga wel." Roep ik. Ik loop naar de deur en ik zie Jack staan. "Laat me nu binnen." Zegt hij gestrest. Ik loop hem binnen. "Dankje." "Wat is er aan de hand?" "Ik heb heel misschien een bevel van Aiden genegeerd en nu is hij boos komt zo hier heen." "Waar ging dat over?" "Hij wou weten waar je van houd om je terug te krijgen." Zegt hij snel. Ik loop naar de keuken en Jack volg me. "Wat ben je van plan?" Ik antwoord niet en pak een emmer. "Kate je kan nog niet normaal lopen. Je hebt nog steeds je knie gebroken." "Ja maar jij niet. Jij kan het tillen en lopen." "Ughh goed. Maar ik heb er niks mee te maken." Zegt Jack. Ik kijk blij. We lopen terug naar de deur. "Ga wel even naar boven." Zegt Jack en rent naar boven.

Na 5 minuten gaat de bel. Ik doe de deur open en ik zie Aiden staan. Hij wilt praten maar ik hou hem tegen. "Ik heb eerst iets voor je." Zeg ik en tilt de emmer op en gooi hem over Aiden heen. "WAAR IS DAT GOED VOOR?!!" Roept hij. "Ow ja dat. Misschien omdat je alpha stem hebt gebruikt op mij vrienden!!" "Ik wil jou dat je me vertrouwd. Ik wil je helpen." "Ow je hebt De dokter ook bedreigt?!" "Nee! Hunter kwam er achter. Zijn broer had dat ook. Ze kwamen er te laat achter. Laat me alsjeblieft je helpen." "Door jou heb ik bijna dat gedaan maar iemand heeft me gered dus ik spreek niet even tegen jou!! EN LAAT ME VRIENDEN ERBUITEN!!" Schreeuw ik en gooi de deur dicht. Ik loop terug naar de woonkamer waar ik Wyatt verrast zie kijken. "Ik snap je maar waar had hij het over. Hij wou je helpen met iets." "Laat het maar gewoon." Zeg ik. Jack komt naar beneden. "3 jaar geleden kwam het ziekenhuis achter dat Kate zichzelf sneed. Het is eigenlijk sinds haar 10e bezich. Jordan en Rosslyn weten het ook dus maar voor de rest niemand denk ik." "Romy, me broer en me vader." Jack knikt. Wyatt kijkt me vragend aan. "Rustig maar heb je al bloed geroken op me kamer?" "Nee wel drugs." "Ik gebruikte drugs om me niet te snijden dus." "Hoe is dat nu?" "Nu probeer ik het niet te gebruiken. Dat lukt mij nu redelijk goed. Niet als ik de beurt ben van me oude school." Zeg ik en laat een blauwe plek zien. Wyatt kijkt me vragend aan. "Als ik daar ben wordt ik in elkaar geslagen."  Wyatt knik. Ik ga op de bank zitten. "Weet jij dit?" Vraagt Wyatt aan Jack. Hij knikt.  Wyatt ogen worden groter. "Dus als Kate zomaar niet gaat praten wat is er dan aan de hand?" "Nou dat ligt verschillende maar meestal is het omdat ze ergens bang voor is." Zegt Jack. Ik kijk hem boos aan. "En dat is een teken dat ik later heel zwaar krijg." Zegt Jack. Wyatt moet lachen. "Zulke gezichten trek ze vaker."

"Dat kan." Zegt Jack. "Even dat jullie het weten ik sta hier hoor." "Dat weet ik hoor. Weten jullie wie die witte wolf is?" "Ja natuurlijk we hebben geen idee." "Een wachter heeft het over een witte wolf en de alpha wilt er niet achter." "Gast ze was sarcastisch." "Ik ben die witte wolf." Zeg ik. "Wat hoe?" "Me vader heeft me een weerwolf gemaakt een van de vele keren het ziekenhuis." Jack knikt. "Ik ben vanavond sowieso niet veilig en het is volle maan." "Wat is er met de volle maan." "We worden altijd heel erg op een wolf dan. Soms als er mensen zijn gebeten en een weerwolf worden gaat hun pijn weg. Het ook nu zijn dat je stukjes kan rennen in je wolven vormen." "Vandaar dat ik vandaag makkelijker loopt." "Omg!! Yasss we gaan rennen met jou." Zegt Wyatt hyper. "ADHD hola hola hola." Zegt Jack er op. Ik moet lachen. Wyatt kijkt hem pijnlijk aan.

Het is nu 12 uur in de nacht en ik ben druk. "Kate doe eens rustig." "Nu is zij ADHD hola hola." Lacht Jack. Ik moet grinken. "Kunnen we in onze wolven te gaan?" "Ja hoor." Lacht Addison. Ik verander al heel snel in me wolf. Al snel is iedereen verandert. Ik begin te lopen. "Go Kate." Hoor ik Jack zeggen. Liam schiet langs me en hij kijkt me speels aan. Ow hij dacht me uit. Kom maar op. Ik ga rennen. Al snel heb ik Liam in gehaald. Ik zie ineens anderen wolf. Ik rem af. "De alpha wilt niet de witte wolf vangen. Dus wij gaan het doen." "Dat is tegen de regels J." Liam komt naast me. J. "Het is de dochter van Ro." Ik ga langzaam achteruit. Liam kijkt me vragend maar ik ren weg. Het zijn de mensen die me moeder hebt vermoord. Als ik diep in het bos ben ga ik liggen en begin te huilen. Ik voel een dat me hoofd op wordt getilt en ik zie Aiden bezorgd kijken. "Hey wat is er?" Ik antwoord niet. "Ze heeft mensen gehoord die het zelfde prate voordat haar moeder dood ging. Het is een van je wachters." Zegt Jack. "Hoe bedoel je?" "Een wachter heb je toch gezegd over Kate. Je wou niet Kate gevangen nemen en daardoor is hij het tegen zijn echte leider gezegd." Ik hoor Aiden boos grommen maar hij begint me te aaien. "Ik laat jullie wel even alleen." Zegt Jack en loopt weg. Ik wil op staan maar Aiden houdt me tegen. "Het spijt me echt dat ik je echte vader hebt vermoord en dat je bijna je eigen dood hebt gezien. Hunter en Noah hebben gezegd dat je wel rust nodig moet hebben van mij omdat iemand vermoorden niet goed is." "Ik heb niet alleen me ouders zien dood gaan maar ook een vrienden. De man waar ik 16e jaar mee leefde." "Het spijt me echt. Het is gewoon iets tussen mij en jou broer." Zegt Aiden. Ik kijk hem vragend aan. "Echt iets voor later." Ik knik. "Je kan wel snel rennen voor een mens die een gebroken been hebt." "Dat komt door de maan." Zeg ik en kijk naar boven. Aiden kijkt ook naar boven. "Ow hey Alpha je hebt de witte wolf ontmoet. Wist je dat een haar is en super hot is." Ik sta dreigend op. "Nee jij blijft liggen." Beveelt Aiden. Oei hij is niet blij.

'Liam Aiden is niet blij met die ene wachter. Wat moet ik doen?'
'Kate rustig we komen er aan. Laat Aiden maar zijn gang gaan.'
'Okay.'

Ik kijk wel bang naar Aiden. "Dat bange gezicht ken ik nog wel. Dat was een van de eerste moorden toen wouden eigenlijk een kind gaan mee ontvoeren en de vrouw maar zij gaf haar leven op voor haar kind. Die een heel zwaar leven kreeg door 'haar man'. Raad eens die witte wolf is haar kind. We gaan doden of gebruiken hoe 'haar vader' haar gebruikte. Geld en pedo's wist je dat je vader ook een pedo is." Aiden gromt waarschuwend. Ik wil huilen maar ik kan niet. "Kijk Alpha. Als Kate het heeft gemaakt naar haar echte vader dan was ze nooit hier geweest of had ze je gekekene over iemand die gevaarlijk, geen hart of zelf geen liefde kent." Aiden verandert in zijn wolf en valt de man aan. Al snel zie ik Liam en Jack. "Kate kom hier een." Zegt Liam. Ik blijf liggen. "Ze is bang, verdrietig en gebroken." Hoor ik Jack mompelen. Jack loopt naar me toe en houd me vast als hij merkt dat ik tranen laat.

I Don't Like You Alpha! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu