Shopping Day

1.7K 35 0
                                    

Pov Kate

Het is vandaag zaterdag. Ik ga echt niet terug denken wat er gisteren allemaal is gebeurt. Ik pak shirt en een broek. Gewoon makkelijk. Ik loop naar beneden en ik zie dat Addison iets aan het kijken is. Ik ga naar de keuken om wat drinken te pakken maar dat heb ik beter niet kunnen doen want ik zie Liam met een meisje elkaar bijna in slikken. "Hey Liam slik elkaar niet in." roep ik als ik in de woonkamer ben. Addison kijkt me lachend aan. Voor dat ik het weet voel ik een zwaar gewicht op me hangen. Na gewoon van een mensen. Ik kijk naast me en ik zie dat Liam het is. "Je bent zwaar Liam. Misschien moet je toch wat meer gaan sporten om af te vallen." zeg ik. Liam kijkt me belegen aan.

Ik hoor Addison lachen. "Yup daar heeft ze je Liam." zegt ze. "Ik krijg je nog wel kleine." zegt Liam en loopt weg. Ik moet grinken. "Zullen we gaan?" Ik knik en volg Addison.

Al snel zijn we in de stad. Best druk eigenlijk. Addison brengt me naar een winkel. "Ga kijken wat je leuk vind." zegt Addison. Ik knik. Ik ga naar truien kijk. Ik zie een teddy beer met zijn armen open en als tekst staat I want hugs. Ik moet lachen. Addison is ergens in de winkel denk ik. Addison probeert een band met me op te bouwen maar ik bleef soms gewoon stil. Bang dat me vader iets doet bij me.

*skip wat shoppen.*

Addison en ik zitten in een restaurant iets te eten. Het zit me toch iets niet lekker. "Addison mag ik iets vragen?" "Ja hoor." "Vind je het jammer dat je alleen maar 3 zoons hebt?" Ik zie Addison slikken. "Ik heb 4 zoons en had nog een dochter." "Wat is er met haar gebeurt?" vraag ik voorzichtig. "Ze is vermoord door haar eigen vader." mompelt ze vol haat. "Hoe zit het met jou moeder eigenlijk. Hoe is je moeder?" "Ze is vermoord." fluister ik. "Je praat daarom niet graag?" "Nee ligt anders. Ik wil het wel vertellen maar ik kan het niet." mompel ik. Addison legt haar hand op de mijne. "Als je er klaar voor bent mag je het tegen me vertellen. Okay?" Ik knik. Als me vader dood is ja. Dan vertel ik het met al mij haat.

"Liam geeft over 4 weken een feest bij ons thuis. Het is op zaterdagavond dus." Ik knik. "Ik zorg dat er slot op je kamer hebt want mensen kunnen graag nog dingen doen." "Is goed." zeg ik. Omg hopelijk niet met een sleutel want anders ben ik nog steeds niet veilig van me vader. Ik krijg me tosti voor me en Addison gebakken ei met spek op der brood. "Waar woon je eigenlijk in het bos?" "Het gevoel door de natuur is fijn. Heb je dat niet?" "Nee niet echt." zeg ik. Addison knikt.

Pov Liam

Ik loopt terug naar Romy. "Wie was dat?" vraagt ze vol jaloersie. "Wij zijn mates. Als je vreemd..." "lieverd stil." zeg ik. "Me moeder heeft met een nieuw iemand en die gene heeft een dochter alleen ze weten niet van wat we echt zijn af." vertel ik haar. Romy knikt. "me moeder probeert een band met haar op te bouwen. Je weet wat me vader hebt gedaan met me zusje. Nu dat die dochter hier is probeert me moeder hier naar haar eigen thuis te maken." Romy knikt. "en je broer Aiden weet hij van dit?" Ik schud me hoofd. "We mogen niet liegen tegen hem. We lopen gevaar." "Romy please zeg niks tegen hem. Aiden gaat dan hun vermoorden en dat meisje verdient het niet." "Hoezo weet je dat?" "Maandag toen stapte er een meisje uit me auto waarop je jaloers werdt. Dat meisje is me stiefzusje. Ze praat heel weinig." "Kan ik een keer met haar praten?" "Dat mag maar je mag niks vertellen over dit leven wat wij zijn." vertel ik Romy.

Er wordt aan gebelt. Ik loop naar de deur en ik zie Aiden daar staat. Alsof je over de duivel hebt. Grapt me wolf. "Hey Aiden wat is er?" "is mam hier want ik wordt het zat dat me roedel leden zeuren om een Luna." "Ze is shoppen met wat vriendinnen." lieg ik. "Laim niet te liegen!" "Ze is winkelen." "Vast ja. Mam neemt jullie altijd mee!" "Aiden ze is echt winkelen. Dus je kan beter terug gaan!" sis ik. "Goed!"

*skip wat uren*

We lopen naar het bos. We bedoel ik. Carlo, Wyatt en me moeder. "Onthoud Kate of Ronald mogen er nog niet achter komen dat we weerwolven zijn." "Hoezo?" "Kate is er sowieso nog niet klaar er voor dat er weerwolven bestaan. Ze heeft haar moeder al verloren door een moord. Door wie of hoe het komt weet Kate het niet." verteld ze. "Maar hoe weet Kate dan dat ze is vermoord?" "Dat weet ik niet." Aiden komt aan rennen. "Was het leuk shoppen?!" vraagt Aiden bot. "Ja." "Wat doe mensen in jou huis mam?!" "Ik dat ik verliefd ben op iemand en nu samen woont." "Wanneer ging je dat aan me vertellen?!" "we weten allemaal hoe je reageert als er echte mensen bij me zouden wonen!" "Ja als je achter houd. Onze zusje Charlie was vermoord." "Stop over Charlie te praten! Ja jullie vader heeft haar vermoord! Mij mate vermoord zijn eigen dochter! Weet jullie waarom?!" iedereen schud zijn hoofd. "Omdat Charlie een mens was!" iedereen is stil en kijkt haar ongelooflijk aan. "Ja ik heb het weg gehouden voor jullie omdat ik bang was voor de reacties." verteld mam. "Nu heb ik de kans om met Kate een moeder dochter band op te bouwen." "Kate vertrouwd niemand. Ze is stil." "Dat is met een reden en ik wil het uit zoek." "Wanneer kan ik die twee ontmoeten?" vraagt Aiden. "Zondag na dat Liam een feest heb gegeven."

I Don't Like You Alpha! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu