A child

600 14 0
                                    

Pov Kate

Ik hoor de deurbel gaan. Ik ga naar de deur en ik zie Melissa staan. Ik doe de deur open en laat haar binnen. "Hey."
Zegt ze en geeft me een knuffel. "Hier." Zegt ze. Ze geeft me twee zwangerschaptesten. "Dankje. Wil je even blijven?" "Jahoor." Zegt Melissa. We lopen naar boven naar me kamer. "Je moet er gewoon op plassen en dan 5 minuten wachten." Ik knik en loop me badkamer in. Het is nu 1,5 maand geleden dat ik Aiden heb gezien. Ik zie hem wel lopen en praten maar ver afstand. Ik wil hem bij me hebben. Ik krijg steeds meer het gevoel dat Aiden mij niet meer hoeft.

*skip 5 minuten.*

"Moet ik kijken voor je?" Ik knik zacht. "Wat er ook uit kom Kate je moet wel beloven dat jezelf niks aan doet." "Ik weet niet of ik het kan beloven." "Kate Aiden houd echt wel van je alleen zijn wolf neemt alle gedachtens van jou mee. Zijn wolf moet langs jou wonden heen. Dat blijkt eigenlijk best wel veel te zijn. Ik ga nu kijken voor." Ik knik. Na een halve minuut hoor ik blij gegil van Melissa. Ja ik ben het. Ik hoor geklop. "Kate alles okay?" "Ja! Hoor Melissa kreeg een leuk berichtje van Hunter!!" "Ow okay." Roept Liam en loopt weg. Melissa komt naar me toe. "Okay. Je hebt waarschijnlijk gemerk aan me reactie dus. We moet een afspraak maken in het ziekenhuis." "Jij belt." "Wat verrassend."

Melissa is aan het bellen wanneer Addison binnen komt. "Hey meiden we gaan straks eten. Over 10 minuten. Ik zie jullie dan." "Komt goed." "Ow Addison ben je morgen vrij?" "Nee. Hoezo?" "Ow okay. Nee gewoon een vraag." "Okay dan is het goed." Zegt Addison en gaat weg. Melissa hangt op. "Okay ik heb net gelijk met Hunter gelinkt dus hij moet mee naar het ziekenhuis. Ik ben er ook bij maar omdat het de toekomst van de roedel wordt moet iemand zijn die Aiden goed kent." Ik knik. Melissa legt nog wat dingen uit. Hoe lang kan ik dit nog uit houden. "Meiden eten!" Roept Addison. We lopen naar beneden.

"Melissa waarom vroeg of ik morgen vrij was?" "Spa." "Aiden." Zeggen Melissa en ik door elkaar. "Meiden vertel." Zegt Addison. Melissa en ik kijken elkaar aan. "We wouden als Aiden zich weer herinneren dat Kate zijn mate. Dat we iets leuks gaan doen alleen Kate en ik komen niet over uit wat. Ik dacht aan Spa en Kate gewoon iets leuks doen." Addison moet lachen. "Aiden is echt geen Spa jongen." "Ik zei het!" Zeg ik.

*skip de dag.*

We komen aan bij de verloskundig. "Hoi mij naam in Vanya en ik vind het een eer om u te ontmoeten Luna." "Noem me maar gewoon Kate en met je aan te spreken." Zeg ik. "Je mag hier op de bed liggen. Beta en beta vrouw jullie kunnen hier op het beeld mee kijken." Zegt Vanya. Ik doe wat ze zegt. "Maar als Kate een baby heb. Waarom kunnen wij als weerwolven hun hartje niet horen?" Vraagt Hunter nieuwsgierig. "Kate is als een mensen geboren en omdat Kate een mens is kan je pas het hartje na 3 maanden horen." Hunter knikt. "Kate kan je shirt een beetje om hoog doen dan kunnen we naar het kindje kijken." Ik knik rustig en doe hem wat omhoog. Vanya doet er gel op en een apartje op me buik. "Het is koud." Lach ik. "Dat komt dat de gel koud moet gehouden." Ik knik. "Als je goed zien. Kan je het kind zien liggen. Ik gok sowieso een maand oud."

Pov Hunter

Vanya heeft aan mij gevraagd om even te blijven. "Beta hoe zit het tussen de alpha en de Luna." "Zijn wolf blijft te lang weg. Vandaar dat je niks tegen de alpha mag zeggen over dit." "Bij de meeste wolven duurt het maar een dag of minder. Ja okay bij mensen uiterlijk een week." "Kate kan gevaarlijk voor haar kind." "Hoe bedoel u?" "Ze heeft depressie." "Oe dat is Niet goed." Ik knik. Vanya pakt de foto's. "Denk dat ze zichzelf iets aan gaat doen?" "Als Aiden niet snel genoeg praat met haar dan wel. Ik heb al gevraagd aan de broertjes van Aiden haar in de gaten te houden met hun moeder." "Hoe bedoel je?" "Kate is de pleegdochter van Addison."

Pov Kate

Hunter komt naar buiten. "Ik moest even voor Aiden dingen in vullen." Zegt hij. Ik knik. Hunter me envelop. "Zit foto's van je kindje in." "Dankjewel." Zeg ik en geef hem voorzichtig een knuffel. "Ik breng je weer thuis." "Geen goed idee Aiden is nu daar." Zegt Hunter. Fack. "Dan loop ik die kant wel uit." Zeg ik. "Kate je kan niet zomaar over straat lopen." Ik begin al te lopen. "Kate laat Melissa of mij jou brengen. Ik wil dat jou niks over komt." "Omdat ik een gevaar voor mezelf en het kind ben?!" "Ook maar er zijn mannen die al te graag hun handen niet thuis kunnen houden." Ik doe me oortjes in en begin naar huis te lopen.

Onderweg zie ik Aiden langs rijden. Hij lijkt boos. Hij rijdt tegen de muur aan. Ik schrik en ren naar zijn auto. Ik zie tranen bij hem maar ook dat hij buiten westen is. Ik trek hem der uit. Deze gozer denk echt nooit om zijn veiligheid. Gewoon geen gordel. Ik heb Aiden eindelijk eruit. Men hij is zwaar of ik ben gewoon heel slap. Ik leg Aiden veder weg van de auto. Ik word ineens aan de kant geduwd door een man. "Jij gaat naar de kekers!" Zegt de man boos. Ik word vast gepakt en mee genomen. "Ik heb hem gered!" Roep ik. Ik word in me gezicht geklapt. "Niet tegen praten!!" Gromt een man.

I Don't Like You Alpha! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu