Hey It's Okay. Nobody Is Here

1.5K 31 4
                                    

Pov Liam

Met een hoge snelheid ren ik naar Kate's kamer. "Hey Liam. Rustig. Ze heeft een flashback gehadt." zegt dokter Jax. "Hoe bedoel je? Je zei dat het niet gebeurde." "Aiden vroeg waarom ze bang was voor de oude alpha. Zij antwoorden met dat hij haar geprobeerd te vermoorden met kogels daarna kreeg ze een flashback." "Dankje." zeg ik en loop naar binnen. Ik zie Kate huilen. "Laim." fluistert ze. Ze is bang. "Ja. Ik ben er. Er is niemand." zeg ik en geef haar een knuffel. Het is 2 uur dus ik heb school eigenlijk geskipt. Kate huilt op me schouder. Me moeder komt ook binnengekomen. Kate is heel overstuur. "Op me moeder na dan." fluister ik. Ik hoor Kate zacht grinken. Ik laat Kate los. "Liam moet je niet op school zijn." "Kate is nu belangrijker." zeg ik. Ik zie Kate glimlachen.

"Ik wil voor een paar dagen iemand op zoeken." zegt Kate ineens. "Wie wil je dan op zoeken?" "Meneer hops." "Killian hops." mompelt me moeder. "Je kent hem?!" "Ja. Ik ken hem. Net als je moeder. Je moeder en ik waren vriendinnen maar dat veranderende toe mij mate hun ging bedreigen over iemand vermoorden. Het ging om jou." "Mij?" "Je vader is alpha Killian maar je weet het niet omdat je hem niet als vader zag omdat je door die gek van de man waar ik verliefd op werd." "Dus je bedoelt dat ze voor de veiligheid voor mij bij een anderen man heb gedaan als me vader." Addison knikt. "Je vader heeft iedereen verteld dat je moeder dood is gegaan maar zijn roedel wisten dat ze leefde maar voor de rest wist niemand het." verteld me moeder.

Pov Kate

Ik wil me echte vader gaan kennen. Dus dan moet ik naar Nederland omdat ik hem daar zag voor het laatst. Het is ondertussen al avond geworden en iedereen is naar huis. Aiden kwam ook even kijken hoe het met mij ging en Liam heeft de hele tijd bij gebleven. Ik vond best van. Dokter Jax komt binnen. "Gaat het weer een beetje?" Ik knik. "Goed om te horen. Ik wil wel dat je een dagje langer blijft omdat je een flashback kreeg." "Ja dat is goed" zeg ik. Jax kijk nog dat alles goed is. "Welterusten Kate alvast." "U ook." Zeg ik. "Dankjewel." Zegt hij en loop de kamer uit. Ik ga liggen en kijk voor me uit. Ik vind het fijn dat me vader eigenlijk me nog niet hebt op gezocht. Ik weet dat het hard klinkt maar het is zo. Rust van hem. Ik doe me ogen dicht en val in slaap.

Ik schrik wakker want iemand pakt me bij me kil. "Je steelt me teleur!" "Ow is dat zo?!" "Ja. Ik had echt de ketting terug geven maar jij moet zo nodig vertellen over wat ik allemaal doet. Alles wat ik heb gedaan! Voor jou! Voor jou moeder! Ik heb geprobeerd de good Guy the zijn! Maar nee jij moest weg rennen!" "Nee dat deed je niet. Jij bent de gene waar..." "wat zei jij? Ik versta je niet." Zegt me vader en knijpt in me kil. Ik raak in paniek omdat ik geen adem krijg. "Ik kan je nu gewoon vermoorden maar ik wil jou zien lijden!!!" Zegt hij en sla me in me gezicht. Hij houd me nog steeds vast maar me ogen houden het niet meer.

Pov Liam

Me moeder komt me kamer binnen. "Aan kleden snel. Er is iets met Kate." "Wat is er dan?" "Ze krijgen haar niet wakkeren." "Hoe bedoel je?" "Ze heeft vannacht een paniek aanval gehand en op een andere manier is er drugs bij gekomen." Ik sta op en loop naar me kast. Ik pak snel wat kleren eruit. "Ik ben naar beneden. Zie je zo." Zegt ze en loopt me kamer uit. Ik kleed me snel om en loop ook me kamer uit.

Als snel ben ik bij Kate. "Liam we krijgen haar niet wakker. We kunnen misschien alleen wakker maken via haar mate." Zegt dokter Jax. Aiden moet komen. Hij is haar mate. "Goedemorgen althans." Hoor iemand zeggen. Ik draai me om en ik zie dat Aiden aan komt lopen. Ik kijk hem vragend aan. "Alpha er iets mis mee met Kate we proberen alles maar we krijgen haar niet wakker. Er is een mogelijkheid dat haar mate haar wakker kan maken maar alleen als zij het wil." " hoe bedoel je?" "Ze heeft iets wat er nu vanaf hangt." Dokter Jax weet niet dat ik het weet. "IK WIL NU WETEN WAT ZE HEEFT!!" Gromt Aiden. "Alpha het spijt me echt maar ze heeft aangegeven dat ze het echt niet wilt dat iemand er iets van af weet voor dat ze zelf kan vertellen." Zegt Jax. Ik zie Aiden boos wilt worden. "Aiden we kunnen nu beter naar Kate gaan in plaats van boos worden." Zeg ik. Aiden gromt maar loop kate's kamer binnen. Ik volg hem. "wat houd ze tegen!" Gromt Aiden in zichzelf. "Je bent haar mate. Aiden jij kan haar aan raken en zorgen dat ze wakker wordt. Kate is echt een speciale meid." Aiden zucht. "Je wilt gewoon dat ze wakker wordt." "Ja omdat jij een kans krijgt om iemand van je leven te houden en zij iemand die van haar houdt. Zij heeft het hardt nodig en jij hebt haar nodig. Je kan niet elke meid gaan doen. Je moet ooit een keer de waarde gaan accepteren." "Jij weet niet hoe het is zonder voorbereiding als Alpha te worden! Ja papa heb Charli hebben vermoord maar ik had hem op me 18e nodig!!" "Ik weet het maar je kan je ander helft niet laten stikken." Aiden zucht.

I Don't Like You Alpha! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu