Come On

1.6K 35 0
                                    

Pov Liam

Het was echt kantje boord dat Carlo niet in zijn wolf is veranderd. Ik zag ook echt dat Kate bang was voor Carlo. Ik zit nu naast Romy samen en tegen over me zitten Wyatt en Carlo. "Carlo je kan geen conclusie trekken dat Kate aan drugs doe. Hoe moet ze dat regelen?" zegt Wyatt. Kate zit dagen binnen en gaat alleen naar de stadt als een van ons mee gaan omdat we het vragen. "Ben 's avonds altijd wakker. Nou wordt omdat Kate de moet open doen met een dronken vader." "Ik vind wel dat we het tegen onze moeder moet zeggen want anders wordt ze gek."

We zuchten. "Ik dacht dat het goed was voor mam om een nieuwe man in huis te hebben maar deze man neemt gezeik met zich mee." mompelt Wyatt. Iedereen kijkt hem vragend aan. Wyatt is ook het slimste van ons 4e. "Kate is stil. Heel stil. Maar ze antwoord gewoon als wat haar vader vraag. Het kan zijn dat ze bang is voor hem of wordt mishandeld. Vrijdag avond is de standaard waar Kate en Ronald weg zijn met zijn tweeën. Kate lijkt dan heel erig mee te zitten en wilt hier blijven. Ze komen laat thuis. Volgens Carlo is Ronald dronken en moet Kate hem soort van dragen. Kate ruikt dan naar drugs. Kate is altijd de volgende ochtend vroeg uit haar bed. Ze heeft ook last van nachtmerries." Ik kijk hem vragend. "Kate kan worden gebruikt als geld. Dus als hoer. Of ze gaan gewoon ergens heen en zuipen er op los terwijl Kate nooit naar achol ruikt dus." zegt Carlo. "is wel een beetje ver gedacht." zegt Romy. "Ze is bang voor haar vader."

*skip wat uren.*

Ik hoor de deur open gaan en iemand de trap op rennen. Kate. Ik loop me kamer uit en loop naar haar kamer. Ik hoor huilen. Carlo en Wyatt komen er ook al aan. Ze kijken mij bezorgd aan. Kate accepteert mij het meest. Ik klop op de deur en loop naar binnen ik zie Kate op haar bed liggen. In hoop vol met kussens. Yup Kate heeft dat samen met mij gekocht geen idee waarom ze het wou maar het was wel grappig. Ik ga naast haar op bed liggen. "Liam ik ben niet in de mood om te praten." "Ik blijf wel bij jou. Je mag me een knuffel geven maar je gaat iets eten want het is 8 uur 's avonds en je bent van af 9 uur 's ochtends al weg. We hebben pizza besteld en je vader en mij moeder zijn uit eten." zeg ik en vrij over haar rug. Ze mompelt au. Ik haal me hand weg. Kate komt wel dichterbij liggen maar laat haar gezicht niet.

'jongens ik denk dat Carlo gelijk heeft over wat we vanmiddag over hadden.' mindlik ik de jongens.
'Hoezo denk je dat?'
'Wyatt ze is heel bang. Ik heb het idee gewoon. Ze voelt als een klein zusje.'
'Kate voelt inderdaad familie.'
'Weet je veder hoe het gaat?'
'Nee. Ze laat haar gezicht zelfs niet eens zien.'

"Kate wat is er gebeurd?" vraag ik zacht. "Te veel." mompelt ze. "Maar wat? Ik wil je helpen maar dat kan nu niet." zeg ik. Misschien iets te hard maar ja. "Het leven. Nou goed?" Snauwt ze. Lekker kom ik ver mee. Ik haar even aan. "Misschien moet de vraag voor later maar bewaren." zeg ik en loop naar haar bureau. Kate weet niet hoe snel ze moet op staan als ik daar ga zitten. Ik kijk haar verbaast aan maar ook geschrokken. Een blauw oog en een hand afdruk op haar gezicht. "Ga alsjeblieft daar vandaan. Ik wil niet dat in de laden komt." "Hoezo?" zeg ik bezorgd.

Pov Kate

Ik zucht. Ik kijk snel naar de deur. Liam wilt een la op trekken maar ik hou hem tegen. Ik knik naar de tweede la. Verbaast kijkt hij me aan. Ik open hem en haal de foto er uit. Ik geef hem aan Liam. "Wie zijn dit?" "Me moeder en ik zelf. Dit was nog een foto voor dat werdt gedood en mij leven kut werdt." mompel ik. Liam kijkt me vragend aan. "Ik kan niet verder vertellen." mompel ik. "Heb je oog al gekoelt?" Ik schud me hoofd. "Ben zo terug." zegt hij.

Ik leg de foto weer terug. Liam komt weer binnen met dingen in zijn hand. "Deze voor je oog." zegt hij. Hij geeft een thee doek in een soort bol. Ik pak hem aan en houd tegen me oog. Ik zie ook dat hij eten in zijn handen hebt. Ik heb geen honger. "Kate ik zie aan je dat je geen honger hebt maar je moet wel wat eten." zegt Liam bezorgd. "Ik krijg sowieso niks door me kil dus." zeg ik en duw het eten weg. "Kate." zegt Liam streng. Ik hoor de voordeur open gemaakt worden. "Nu me kamer uit!!" sis ik. Liam schrikt maar knikt en loop me kamer uit.

I Don't Like You Alpha! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu