44.Bölüm: "Taehyung, intika(m) vakti bebeğim."

13.6K 854 842
                                    

44.Bölüm: "Taehyung, intika(m) vakti bebeğim."

-

Taehyung'un dediği şeyle bir süre şokla ona bakmış, şaşkınlığım geçtiğindeyse istemsizce karnım kasılmış ve ciddi olup olmadığını sorarcasına yüzüne bakmıştım.

Son derece ciddi görünüyordu. Ve istekli.

"Biz gençleri yalnız bırakalım artık. Yapacak işleri var gibi görünüyor."

Jimin Hyung'un gülerek konuşmasıyla diğerleri de onu onaylarken kulağımın dibindeki Taehyung geri çekilmiş ve elini belime atmıştı. Kapıya kadar hep birlikte yürürken teker teker vedalaştık.

İşte şimdi yalnız kalmıştık.

Taehyung'a gergince bakmaya başladığımda dudağını yalayarak elimi tutmuş ve tişörtü kapattığı için göremediğim sertleşmiş penisine elimi bastırmıştı.

"Biraz önceki dansınla neye sebep olduğunu hissediyor musun?"

Yutkunmaya başlarken avucumun içinde daha da sertleştiğini hissettiğim penisini hafifçe sıkarak Taehyung'un seslice inlemesini sağladım ve ardından dudaklarına yapıştım. Onu sertçe öpmeye başlarken arkadaki duvara ittim ve belinden tuttuğum gibi kucağıma aldım. Kollarını boynuma dolarken dudaklarının arasındaki dilimi emiyordu.

Siktir, cidden Taehyung kucağımdaydı ve ben birazdan içinde olacaktım.

Bunu düşünmek bile hareketlerimin iyice sertleşmesine neden olurken Taehyung bana sürtünerek dudaklarını dudaklarımdan ayırdı ve hızlı nefesler almaya başladı.

"O-odamıza gidelim."

Onu onaylayarak duvardan ayırdım ve odaya doğru giderken boynundaki ince deriyi emmeye başladım. Dilimle üzerinden geçip derin ısırıklar bırakırken Taehyung ismimle inleyip duruyor, ortamda iyice erotik bir hava olmasını sağlıyordu.

Odaya girdiğimizde kucağımdaki Taehyung'u yatağa yavaşça bıraktım ve önce onun üzerindeki tişörtü, sonra da kendi üzerimdeki gömleği hızlı hareketlerle çıkarttım. Yatakta biraz aşağı kayıp göğüs ucunu dudaklarım arasına alırken Taehyung "J-jungkook-ah!" diye inledi ve kafamı kendine bastırdı.

Dudaklarımı göğüs ucundan ayırdıktan sonra dilimle karnına, karnından da kasıklarına kadar ıslak bir yol çizdim ve vücuduna kendime ait izler bırakmaya başladım. Ellerim pantolonunu bulduğunda oldukça sertleşmiş görünen penisine bastıra bastıra düğmeyi açtım.

"Fazla zorlama beni Jungkook, yeniden altıma alırsam seni görürsün."

"Tüh, şansını kaybettin bebeğim. Bugün ben ne istersem o olacak."

Benden beklenmeyen cümlelerle dudakları şaşkınca aralanırken yutkundu ve dudaklarını birkaç kez yalayıp sırıttı.

"Bana hava hoş. Bugün seninim."

Ben de onun gibi sırıtmaya başlarken kafamı sağa sola yatırıp boynumu kütlettim ve gözlerim kararmış bir şekilde Taehyung'a baktım. Göğsü anın etkisiyle hızlı hızlı inip kalkıyordı. Daha fazla vakit kaybetmeden dar pantolonunu bacaklarından ayırdım ve bir köşeye fırlattım. Boxerı üzerinden penisine dokunurken yeniden dudaklarını öpmeye başladım.

Onu öpmeye asla doyamıyordum.

Dudaklarımın arasındaki dilini sertçe emerken elimi yavaş yavaş hareket ettirdim ve Taehyung'un derin sesiyle inleyerek dudağıma dişlerini geçirmesine neden oldum. Dudaklarından ayrılıp elimi boxerının lastiğine atarken yavaş yavaş aşağı indirmeye başladım.

Bitch Boss | TaekookWhere stories live. Discover now