5.Bölüm: "Nefretinizde boğulun."

17.1K 1.6K 2.2K
                                    

5.Bölüm: "Nefretinizde boğulun."

-

Eve geldiğimde annem kızarık gözlerimi görüp endişelenmişti fakat ona bir sorun olmadığını söyleyerek odama gitmiştim. Üzerimdeki yağmurdan sırılsıklam olmuş kıyafetlerimi çıkararak sadece bir şort giydim ve yatağa oturdum.

Kendimi aşırı derecede üzgün hissediyordum. Bu şirkete geldiğimde bir şeylerin değişeceğini düşünmüştüm ama daha ilk günden her şey kötü olmuştu. Bay Kim benden iğreniyordu. Eminim şirlettekilere anlatınca onlar da benden iğrenecekti. Her şey okuldaki gibi olacaktı. Hiçbir şey değişmeyecekti.

Düşüncelerimin arasında, bugünün de vermiş olduğu yorgunlukla ağlayarak daha akşam olmadan uyuyakalmıştım.

🐰

Uyandığımda saat gece 1'e geliyordu. Bu kadar saat nasıl uyumuştum ben?

Ağlamaktan şişmiş ve acıyan gözlerime biraz masaj yaparak lavaboya gittim. Yüzüme suyu çarptıktan sonra aynaya baktığımda gördüğüm görüntüden hiç memnun olmamıştım.

İyice çirkinleşmiştim.

Oflayarak yüzümü kuruladım ve lavabodan çıktım. Annemler uyumuştu. Bense gecenin bu saatinde ayaktaydım ve hiç uykum yoktu. Üstelik yarın yine şirkete gidecektim. Neyse artık, yapacak bir şey yoktu.

Odama girdiğimde bir süre ne yapacağımı düşündüm. Dizi izleyebilirdim! Dersler yüzünden hiç fırsat bulamıyordum ama şimdi tatilde olduğum için izleyebilirdim. Hem olanları da birkaç saatliğine unutabilirdim.

🐰

Sabah 7 buçuğa doğru uyandığımda küfrederek hızla hazırlanmaya başladım. Çok kısa bir sürem vardı ve daha yeni kalkmıştım! Üstelik Bay Kim geç kalınmasından hoşlanmıyordu. Saat 5'e kadar dizi izlediğim için böyle olmuştu.

Hızla lavabodaki işlerimi hallettim ve dolaptan rastgele bir gömlek ve pantolon çıkarıp giyindim. Aynada gördüğüm hâlâ şiş olan gözlerimi siktir edip hızla evden çıktım. 25 dakikam vardı. Sadece 5 dakikada hazırlanmıştım ve bu benim için bir rekor olabilirdi.

Durağa yürüyüp henüz yeni gelmiş olan otobüse hızlıca koştum ve kartı okutup arkalara ilerledim. Nefes nefese kalmıştım hızlı olacağım diye. Bir süre nefesimin düzelmesini bekledim ve telefonumun ekranına bakarak saçlarımı düzelttim. Hepsi karışmıştı. Tanrı aşkına sadece 10 dakika önce uyanmıştım ve şu an otobüsteydim.

🐰

Şirkete geldiğimde derin bir nefes alıp rahat olmaya çalışarak içeri girdim. Üstümde iğrenir bakışlar olmadığına göre Bay Kim kimseye bahsetmemişti. Rahatlayarak saate baktığımda 8 olmasına sadece 1 dakika vardı. Küfredip asansörün düğmesine bastım ama kalabalık yüzünden gelmiyordu. Oflayarak merdivenlere yöneldim. Hızlıca 4 katı çıktığımda nefes nefese kalmıştım.

"Geç kaldın Jeon."

Duyduğum sesle şaşkınca kafamı kaldırdığımda Bay Kim'in karşımda dikildiğini fark ettim. Mavi saçları ve siyah takım elbisesiyle göz alıcı görünsede bu homofobik olduğu gerçeğini değiştirmiyordu ne yazık ki.

"Özür dilerim Bay Kim. Bir daha olmaz." dedim yüzüne bakmadan. Dün olanlardan sonra bakmak istemiyordum fakat her ne olursa olsun o benim patronumdu. Saygısızlık etmemeliydim.

"Bugün Wang Holding'le toplantım var. 1 saate gelirler. Geldiklerinde güler yüzle karşıla. En ufak bir pürüz çıkmasını istemiyorum. Anladın mı?"

Bitch Boss | TaekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin