38.Bölüm: "Yarın bu izle gerekli açıklamayı yaparsın artık."

10.6K 893 859
                                    

38.Bölüm: "Yarın bu izle gerekli açıklamayı yaparsın artık."

-

Hissettiğim hayal kırıklığı tarif edilemezdi.

Canım yanıyordu. Hem de çok fazla. Neden o kızın yanına gitmişti? Beni evde saatlerce tek başıma merakta bırakmış ve o kızın yanına mı gitmişti bir de?

Kalbimde hissettiğim acıyla ellerimi oraya bastırırken gözlerimi sıkıca yumarak yaşların akmasını sağladım. Daha sevgili olalı birkaç gün olmuştu. Hemen beni sevmeyi bırakmış olamazdı değil mi? Zaten birkaç saat önce aramız oldukça iyiydi. Beni aldatıyor olamazdı. Hayır, buna ihtimal dahi vermiyordum. Bu işin içinde bir iş vardı.

Evet, çok fazla kırıldım fakat yine de bir açıklaması varsa eğer onu dinleyecektim. Öylece bırakmazdım onu.

Telefonumun ekranındaki fotoğrafa ve mesaja bakmak kalbimi iyice sıkıştırdığında ekranı hızla kilitledim ve gözümdeki yaşları silerek ayağa kalktım. Yatak odasına girip örtüyü kaldırdım ve kenarda duran Taehyung'un tişörtünü alıp yatağa yattım. Kokusunu almak için tişörtü burnuma bastırırken gözyaşlarım çoktan ıslatmıştı bile kumaşı.

Saatlerce ağladığım halde dinmek bilmeyen gözyaşlarımla uykuya daldım. Taehyung'u bekleyerek.

🐰

Duyduğum takırtılarla karanlık odada gözlerimi bir anda açarken hızla sesin geldiği yöne bakmış ve Taehyung'un belli belirsiz görünen vücudunu fark etmiştim. Yutkunarak ona bakarken uyandığımı anlamış ve hızla yanıma çökmüştü.

"Güzelim uyu sen, yarın konuşuruz."

"Neredeydin?"

Onun ilk defa duyduğu sert sesimle konuşurken o gözlerini şaşkınlıkla üzerimde gezdirmiş ve elini gergince saçlarında dolaştırarak cevap vermişti.

"Dolaştım bira-"

"Yalan söyleme bana Taehyung!"

Sinirle karışık bir üzüntüyle bağırdığımda yerinden sıçramış ve gözlerini kaçırmıştı. Tanrım, gözlerimin içine bakarak yalan söylemeye kalkıyordu. O aptal kız bana mesaj atmasa inanacaktım bu yalanına.

"B-ben-"

"Sen ne Taehyung? Kim Yeri'nin evine gidip onun yatağında yattığını bilmediğimi mi sandın? Ben sana bir şey oldu diye evde endişeyle seni beklerken sen o kızın evine gidip uyuyorsun bir de! Bravo cidden."

Hızlıca söylediğim cümlelerle o da kaşlarını çatarken bana yaklaşmış ve yanan gece lambası sayesinde bedenini görmemi sağlamıştı. Tüm kıyafetleri dağılmıştı. Gözleri yorgunca bakıyordu.

"Susup beni dinleyecek misin artık?"

Sinirle söylendiğinde kafamı salladım ve gergince tırnaklarımı bacağıma geçirdim. Anlatacaklarından korkuyordum.

"Kafamı dağıtmak için bara gittim. Birkaç şey içip eve dönmeyi planlıyordum. Hatta sana bağırdığım için senden özür dinleyecektim. Ama ne hikmetse karşıma Yeri çıktı. Yanıma oturdu. Kovsam da gitmedi. Ben de masadan kalktım ama nasıl olduysa orada bayılmışım. Gözlerimi açtığımda Yeri'nin odasındaydım. Kavga ettik onunla. Bana ne yaptığını sordum, içkime ilaç katmış. O yüzden bayılmışım. Ben de bağırıp çağırdım ve oradan çıktığım gibi buraya geldim. Yemin ederim her şey böyle oldu. Bana inanıyorsun değil mi Jungkook? Seni asla aldatmam. Sana aşığım ben. Sarhoş bile olsam senden başkasına gitmem ben Jungkook, inan bana lütfen."

Bitch Boss | TaekookWhere stories live. Discover now