~Kjoler~

321 3 0
                                    


Arianna

Jeg vågnede op til Jason som kom brasende ind af døren, med en blodnæse og et blåt øje. Han havde ikke set at jeg var vågnet så han gik direkte ind på badeværelset og smækkede døren i. Jeg rejste mig op og satte mig på min stol. Lidt efter åbnede døren og Jason kom ud. Han så over på mig og gik han til sin seng. Han satte sig ned og sukkede. Han havde vasket blodet af sig, men der var stadig sår og skrammer.

"Hvad skete der?" Han kiggede op på mig.

"Ethan skete." han lænede sit hoved op af væggen.

"Du lovede mig ikke flere slåskampe," sagde jeg satte mig hen foran ham.

"Ja, men jeg kunne ikke lade være."

"Hvorfor?" Han kiggede endelig ned på mig.

"Han sagde noget om dig." Jeg lænede mig hen imod ham, lagde mine hænder på hans kinder og kyssede ham.

_______

Jeg tog min jakke på, bandt mine sko, sagde farvel til Jason og så var jeg på vej ud for at købe kjoler sammen med Bailey og de andre. I gik ned til busstoppestedet og ventede. Lidt efter kom bussen kørende ind. Vi satte os ned og den begyndte at køre.

"Jeg tror godt jeg kunne tænke mig en gul kjole," sagde Bailey.

"Jeg ved allerede hvad jeg skal have, dem skal være blå." Ella smilede stort.

"Jeg ved det overhoved ikke," grinede Zoe.

"Hvad med dig Ari?" spurgte Bailey.

"Jeg ved det heller ikke endnu."

"Ved du hvad der ville passe til dig?" Spurgte Ella, jeg rystede på hoved.

"En rød kjole."

"Ja præcist," sagde Bailey.

Bussen nåede ind til byen. Sneen ramte os med det samme. En stor butik kom til syne. Der stod kjoler i vinduet. Jeg bankede seen af mine sko, inden at vi åbnede døren og en lille klokke ringede. Lidt efter kom en medarbejder hen til os.

"Hej, i er her for at prøve kjoler?" Spurgte hun og smilede.

"Ja det er vi," svarede Bailey.

"Kom med vi har et sted til jer." Vi fulgte med hende ind i et rum, der var kjoler overalt. "I finder bare nogle og får igang med at prøve nogle, hvis i har brug for hjælp så siger i bare til." Vi nikkede alle tre og hun forsvandt ud af døren. Vi gik alle tre hen i hver vores hjørne. Mit blik landede på en mørkegrøn kort kjole. Jeg tog den ud og holdte den op foran mig selv, inde i spejlet. Den havde et knælangt skørt og små stropper. Jeg tog den med ind i et af prøverummene. Jeg fik den på, den var rigtig flot, men ikke helt mig.

Jeg gik ud igen og tog en lyserød kjole frem, den gik gik ned til gulvet, den havde gennemsigtige lange ærmer og V-udskæring i toppen. Jeg smilede inden jeg tog den med ind i prøverummet.  Jeg havde fået den på, og gik ud for at vise de andre den. Da jeg trådte ud vendte de sig alle om og smilede.

"Wow," sagde Bailey, hun gik hen imod mig.

"Den er virkelig flot."

"Ja, men... hvad med at prøve en rød kjole, som vi snakkede om." vi så alle over på Ella som stod med en mørkerød kjole. Hun gav mig den, og jeg gunnis for at tage den på. Den havde en V-udskæring og gik ned til gulvet. Den var i to dele, en top og en nederdel og den havde en udskæring i højre side af skørtet til benet.

"Det er den der," sagde Bailey og skyndte sig hen til mig.

"Jeg havde ret, en rød kjole, perfekt." Vi grinede alle sammen.

~~————~~

~udgivet 8/11/2020~

Ice and love | ✓Where stories live. Discover now