~idræt~

467 7 0
                                    

Vi havde engelsk, da døren til klasseværelset åbnede, og Jason kom gående ind i klassen med en flækket læbe og et blåt øje.

"Jason hvad er der dog sket?" kunne jeg høre vores lære Smith spørge ham om. "Det er ingenting" sagde han, men jeg tror at alle kunne se at det var noget.

Han satte sig ned på en plads og begyndte at skrive med. Han sad tre pladser væk fra mig. Hvad var der sket med ham.

Da klokken endelig ringede, skyndte jeg mig tilbage på værelset med mine ting, inden jeg skulle have idræt.

————————

Jeg vågnede til lyden af ​​en der bankede på vores dør, jeg var åbenbart faldet i søvn. Jeg kiggede over mod Jasons seng men han var der ikke. Mine ben bevægede sig langsomt hen mod døren. Jeg tog fat i håndtaget og åbnede døren.

Der stod Bailey med et stort smil over læben. Hun gik ind og satte sig på min seng, mens jeg satte mig i en stol af siden af.

"Ok så ... du skal med mig til fest i aften" sagde hun og smilte endnu mere.

"Nej, jeg kan ikke lide fester" sagde jeg.

"Kom nu, jeg elsker det er ikke en særlig stor fest."

"Hvor er det henne?"

"Det er i et hus ikke langt herfra" sagde hun og stak underlæben ud som et barn der fik nej til en is, "kom nu."

"Fint" sagde jeg. "hvad klok er den?"

"Klokken 22 henter jeg dig, og husk vi har idræt om ti minutter" sagde hun og forsvandt ud af døren igen. Shit, er det allerede om ti minutter.

Vi stod i en stor cirkel inde i gymnastiksalen, mens vores idrætslærer forklarede reglerne i rundbold. Selvom at alle nok kendte dem. Selvfølgelig havde jeg også det sammen med Jason. Vi blev inddelt i to hold og typisk kom jeg sammen ham. vores hold startede ude i marken, det andet hold begyndte at skyde.

Da det var Baileys skød hun bolden højt op i luften, inden den ramte jorden kom Jason løbende og greb den. Jeg kunne se hende rødme. Jeg rullede mine øjne, hvorfor falder alle for ham. Men jeg kan ikke lyve, han ser godt ud.

Det var min tur til at skyde, jeg gjorde klar med battet, kastede bolden op og ramte perfekt. Den fløj langt tilbage og landede i en busk. Jeg løb rundt om den første kegle og kom til at løbe tæt ved siden af ham. Han smilede skævt til mig inden jeg mærkede mit hoved lande hårdt på jorden, han havde spændt ben for mig. Han grinede lavt af mig da jeg rejste mig op. Det var første gang jeg havde hørt ham grine rigtigt. Jeg stormede hen til ham.

"Hvad laver du!?"

"Hvad mener du, du snublede jo bare over dine egne fødder" sagde han og trak på skuldrene.

Jeg sukkede surt.

"Er du okay Arianna?" Kunne jeg høre vores idrætslærer råbe ned fra den anden ende af banen. "Ja helt fint" råbte jeg tilbage og gav Jason et sidste dræberblik inden jeg vendte om og gik ned mod vores hold. Som allerede spillede videre.

****

Vi er allesammen blevet kaldt ned i fællessalen fordi lærerne ville sige et eller andet, jeg håber på at det er noget med at Jason skal flytte værelse. Jeg sætter mig ved siden af Bailey, på en af de stole som er sat frem til os.

"Alle Sammen hver stille nu" jeg drejer hovedet og ser vores skoleleder. "Nogen har nok hørt noget med en storm som er på vej" siger han da alle er stille, "og vi har lige fået at vide at den nok ville være her om nogle dage, og at den er så stærk at vi Beder alle blive på værelserne når stormen rammer."

HVAD! Det kan han ikke mene, skal jeg være spærret inde på mit værelse sammen med Jason og ingen ved hvor lang tid.

"Hvor er det snyd" hviskede Bailey til mig.

"Hvad er snyd?" Spørger jeg.

"Du kommer til at være sammen med Jason hele tiden" siger hun med et suk.

"Synes du det er snyd! Jeg kommer til at være spærret inde med dreng" siger jeg seriøst, men Bailey griner bare.

"Det er stadig snyd, han er jo mega hot." Jeg rullede mine øjne og smilede til hende. Jeg sagde farvel til hende og gik tilbage på værelset.

Jeg ligger i min seng med høretelefoner i, da døren går op og Jason kommer ind. Jeg sætter mig op og tager mine høretelefoner ud. Han sætter sig ned på sin seng og kigger mig i øjnene. Hans øjne er brune. Han køre en hånd igennem sit mørke hår og sukker.

"Hvor bliver det sjovt at være spærret inde her sammen med i dig" siger han sarkastisk.

Jeg rejste mig op og begyndte at tage min jakke på.

"Hvor skal du hen?" Spurgte han inden jeg gik ud af døren.

"Jeg går ned til søen, Bailey siger den er frosset til" jeg går ud af døren men han tager fat om mit håndled og hiver mig tilbage.

"Vent lige, jeg tager med" sagde Jason, inden han finder et par skøjter frem.

"Vent lige, jeg tager med" sagde Jason, inden han finder et par skøjter frem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Endelig kapitel tre.

Håber i kunne lide det her kapitel, jeg kan ihvertfald godt haha.

Ice and love | ✓Where stories live. Discover now