~Vidieon~

386 5 0
                                    

Rose

Jeg hader Arianna, jeg mener hader. Hun tror at hun kan stjæle Jason fra mig, men jeg skal vise hende at han er min. Jeg finder en måde at gøre det på. Hun. Må. Ikke. Få. Ham. Han. Er. Min. Og. Kun. Min. Han kan også kun lide mig, han ved det bare ikke endnu. Men han finder snart ud af det, ligeså snart at jeg får Arianna væk fra ham.

Jeg gik ned af gangen for at finde Ethan, jeg ved at han kan lide Arianna. Jeg ved hvad han prøvede på den anden dag ude i gården, og at det var fordi at han havde meldt sig frivilligt til at dele værelse med hende fra start af. Men så havde Jason så fået det fordi at Ethan allerede var kommet sammen med en.

Jeg kiggede rundt og så ham stå ude foran et værelse og snakke med hans venner. Han havde blonde hår og brune øjne. Han var ret flot, men intet i forhold til Jason. Det er ingen. Jeg gik hen og stillede mig foran ham. Han stoppede med at snakke og så ned på mig.

"Hvad Rose?" Spurgte han.

"Ethan, vi skal snakke." Jeg tog fat om hans arm.

"Hvorfor?" Han kiggede irriteret ned på mig.

"Kom nu med." Jeg hev ham med ned i enden af gangen.

"Arianna stjæler Jason fra mig og du skal hjælpe mig med at få dem fra hinanden," sagde jeg og krydsede mine arme.

"Det kan godt være at jeg godt vil have Arianna for mig selv, men du ved ikke om hun vil stjæle ham fra dig, de bor jo bare sammen," sagde han og lænede sig op af væggen.

"De kyssede."

"Du har igen beviser."

"Fint så skaffer jeg beviser." Jeg fnys, vendte om og gik ned af gangen, tilbage til mit værelse. Hvordan får jeg beviser, så at han tror på mig. Deres værelse ligger på 1. Sal så jeg venter til at det bliver aften og så sniger jeg mig ud foran deres vindue og filmer hvis der sker noget.

______

Jeg sneg mig rundt om hjørnet og hen imod deres vindue. Min telefon var klar i min hånd til at filme. Der kom lys ud fra deres vindue og jeg kunne se skygger der inde fra. Arianna kom løbende hen imod, det som jeg tror var hendes seng. Jason var lige bag ved hende, han smilede så man kunne se hans smilehuller. Hans smilehuller er kun for mig til at se. Han fik fat i hende og hev hende hen imod sig selv. De smilede til hinanden. Hvorfor gør han det her, han kan jo lide mig. Han skal ikke gå rundt med Arianna. Det er mig og ham.

Han smilede til hende, inden han lagde sine hænder på hendes kinder og kyssede hende. Jeg skyndte mig at filme det. Det er alt sammen Arianna's skyld. Hvis hun ikke var kommet i år havde mig og Jason været sammen for længst. Jeg slukkede for videoen og lagde telefonen i min baglomme.

De trak sig væk fra hinanden og grinede. Nej. Det er meningen at han skal grine sammen med mig og ikke hende. Arianna hoppede forbi ham med sine krykker og ind på deres badeværelse.

Jeg løb ned imod Ethan's værelse, og bankede på. Den blev åbnet af en træt Ethan.  "Hvad vil du nu rose?" spurgte han og kørte træt en hånd igennem sit hår. "Her." Jeg holdte telefonen op foran ham og tændte for videoen.

Han gned i sine øjne og så den færdig, jeg lagde min telefon i lommen og kiggede op på ham. Han så irriteret ud.

"Jeg synes at du skal dele den med hele skolen," sagde han og hans kæbe spændtes.

"Hvad?"

"Del den med skolen, Jason har taget Arianna fra mig og Arianna har taget Jason fra dig, de fortjener det," sagde han og så mig i øjnene.

Jeg tog min telefon frem, fandt videoen fandt alle de numre jeg havde fra vores skole og sendte den.

"Så er det gjordt." Nu skal alle nok hade Arianna for at tage ham fra mig.

"Godt." han lukkede døren. Jeg smilede for mig selv og gik hurtigt ned imod mit værelse. Jeg åbnede min dør. Min roommate maya lå og sov. Jeg skal nok få Jason, bare vendt til folk vågner i morgen og ser videoen.

~~————~~

~udgivet 26/10/2020~

Ice and love | ✓Where stories live. Discover now