~klamt smil og knytnæver~

329 4 0
                                    


Jason

Jeg åbnede stille mine øjne. En sovende Ari, lå tæt imod mig. Hun sov helt stille og roligt. Den eneste lyd jeg kunne høre var hende som trak vejret. Jeg vil virkelig gerne invitere hende med til prom, men jeg tror ikke hun gider på grund af alle andre. De er så pisse irriterende alle sammen, hvorfor kan de ikke bare være ligeglade.

Og så er der Rose, hun regner med at jeg spørger hende, eller det er der mange piger der gør. Rose går rundt og taler om hvor meget hun glæder sig til at vi skal til prom sammen. Men der er kun en som jeg vil have med. Hun ligger lige her, ved siden af mig.

Hun har kort blond hår, blå øjne og altid røde kinder. Ari.  Hun rykkede på sig og hun åbnede sine øjne. Jeg skyndte mig at lukke mine, og håbede på at hun ikke så mig kigge, men jeg kunne høre hende grine.

"Det så jeg godt." Jeg åbnede mine øjne igen og hun grinte videre. Jeg kyssede hende. Hun smilede og satte sig op.

"I dag kan jeg tage til genoptræning, og slippe de ko krykker" jeg grinte og satte mig op.

"Ja, hvornår er det?"

"Hvorfor?" hun kiggede spørgende hen på mig.

"Fordi så jeg kan køre dig" hun smilte.

"Det er kl 10, og tak."

"Så lidt." Ari rejste sig og gik hen til sit skab. Jeg kiggede over på klokken, shit. "Ari?"

"Ja?"

"Vi har et kvarter til at vores time starter" hun kiggede over på mig med panik i øjnene.

"Seriøst?" Hun gik hurtigt hen til sit ur, "shit, shit." Hun begyndte at løbe rundt for at finde sine ting.

Jeg tog hurtigt et par bukser og en t-shirt på og fandt mine ting frem. Vi blev færdige og var ude af døre på ti minutter. Vi skyndte os ned til lokalet som selvfølgelig så længst væk. Da vi kom ind landede alles blikke på os, vi skyndte os akavet ned bagerst i lokalet. Der var kun to pladser tilbage så mig og Ari skulle side sammen.

"Tak fordi alle kom," sagde vores lære og kiggede på mig og Ari. Han begyndte at forklare hvad vi skulle lave.

Jeg skyndte mig ud fra klassen da timen var slut. Jeg kom ud på gangen, Ethan stod lænet op af væggen. Hans blik landede på Ari som stod ved siden af mig, han smilede til hende og begyndte at gå hen imod os. Ari gik langsomt væk, men han var hurtigt oppe ved hende. Han tog fat i hende og hviskede noget i hendes øre. Hun prøvede på at skubbe ham væk men han holdte for godt fast. Jeg skyndte mig over imod dem.

"Giv slip på hende." Han så vredt på mig.

"Næh." Han så rundt på gangen, inden han gav mig en knytnæve lige i kæben. "Det var for sidst." Jeg havde trådt to skridt tilbage, men jeg var hurtigt henne ved ham igen. Jeg tig fat i hans krave og pressede ham op imod skabet.

"Du rør hende ikke en gang til." han prøvede på at få mig væk, men jeg skubbede ham hårdt op imod skabet igen. "Okay?" Han sagde ikke en lyd. Så jeg knyttede min hånd og gav en knytnæve lige ind på kinden.

Jeg gav slip på ham og skubbede ham ned i jorden, inden jeg gik hen til Ari, tog om hende og begyndte at gå tilbage imod værelset. Jeg kunne se bagud at Ethan hurtigt gik væk. "Du har lige ødelagt det, folk kan jo se nu at vi ikke hader hinanden."

"Jeg vil hellere at de ved det end at Ethan rør dig flere gange."

Jeg så ned på Ari, hun rystede. "Hvad hviskede han?" Vii gik ind af døren til vores værelse. "Han hviskede til mig at han glædede sig til at vi skulle til prom sammen."

Jeg knyttede min næver, og Ari lagde sine hænder omkring dem. Jeg slappede af og kiggede ned på hende. "Ignorer ham ligesom jeg gør, der er alligevel en som jeg hellere vil følges med." hun smilede. "Hvem er det?" Hun trak på hendes skuldre og inden hun fortsatte ind på badeværelset.

"Sig det. "

"Nej." Hun grinede ude fra badeværelset.

Jeg sukkede og lagde mig ned på min seng. Hun kommer til at fortælle mig det, og Ethan kommer til at holde sig væk fra hende. Han kan lige prøve på at røre hende, og han vil ligge på jorden med det samme. Jeg er ligeglad med hvad folk synes, jeg tager hende med til den fest.

~~————~~

~udgivet 4/11/2020~

Ice and love | ✓Where stories live. Discover now