🎃 cadılar bayramı özel bölüm 🎃

100 10 20
                                    

Tanrım tanrım tanrım! Bu gün cadılar bayramı, ah inanamıyorum! Oh bu harika olucak! Hemde ne harika...hızla yatağımdan kalktım ve yavaşlamadan aşağı indim. Sadece Kesha ve Jo buradaydı, heyecanla seslendim "tanrım! Bu gün cadılar bayramı" onlara baktım ve hala kostümlerini giymediklerini fark ederek kaşlarımı çattım "hadi hadi hadi! Kostümlerinizi giyin!" aşağıya gelen Paytona bağırdım "cık cık! Kostümünü giymeye doğru yukarı" onları beklemeden hızlı adımlarla odama çıktım. Tahmin edin ne olucam ha! Jokerin kızı partiye batgirl kılığında gitse? Oh bu büyük ters köşe! Kostümü üzerime geçirerek maskeyi yüzüme yerleştirdim ve saçlarımı açıp üzerimi düzelttim. Kıkırdayarak hızla Lauranın odasına ilerledim. Uyanmadıüını düşünüyordum ama onu peri kızı kostümüyle hazır gördüğümde gülümsedim ve ellerimi çırparak konuştum. "Harika, herkes hazır mı? Tanrım saat ne zaman bir oldu?" "sakin ol Lucy, bir tek Leo kaldı ben saçımdaki çiçekleri bitirirken onu uyandır." "kesha yap-" "hadi hadi hadi!" umutsuzca koridora çıktım ve Leo'nun odasının kapısını açtım. Orda olmadığını gördüğümde gözlerimi devirdim ve tabikide bodruma indim. Merdivenlerden az kalsın düşerken tutundum ve hızla bodrum katın kapısını açtım. "Leo!" silahına bakarak bana döndü. Gözlerini üzerime dikti ve konuştu "bat lucy?" sırıtarak tabancayı yerine bıraktı. "Hadi ama kostümünü gi-" "bebeksi" tanrı aşkına bu gün neden herkes sözümü kesiyor?! Sinirle soludum ve yanına yaklaştım. "Cadılar bayramı bebeksi değildir, şekerler için sabırsızlanıyorum" elinden tutup kapıya doğru çekiştimeye başladım. Sesini çıkarmadan kendini bana bıraktı. Onu yukarı çıkardım ve hızla odasının kapısını açtım. "Evet, şimdi seni de hazırlamalıyız." Laura'nın bıraktığı, Leo için olan kostümü elime aldım ve ona verdim. Bir iskelet çocuk ha? Hızla odadan çıktım ve kapıyı kapayarak konuştum "giyin hadi!" bir kaç dakika sonra giyinmiş Leonard kapıyı açtı. Hızla içeri dalarken ona çarptım ve acıyla inledim "kafam" boş bakışlarla bana bakıyordu. "Vay be güzel kostümmüş, Laura makyajını yapar." Laura'nın odasını işaret ederek aşağı indim. Cadılar bayramında evden biraz erken çıkıp, annemlerle akşamki partiye kadar vakit geçiricektim. Hızla patenlerimi aldım ve "çıktım!" diye bağırarak dışarı çıktım. Cidden çıktım diye bağırdıktan sonra başka ne yapabilirdim ki? Herneyse...saçmaladım, evet şu an eve doğru gidiyorum tanrım orası bensiz süslenicek! Dahada hızlanarak başka bir sokağa saptım.

Eve geldiğimde hemen kapıyı açarak içeri girdim ve bağırdım "sevgili ailem! Ben geldim!" annemin yanıma gelmesiyle gülerek kucağına atladım ve sarılmaya başladım. Annem kostümümü inceleyerek sırıttı "Küçük yarasam" "tanrım çok heyecanlıyım! Evi süslemişsin bile" annem somurtarak bana baktı "bir saatimiz var" nasıl yani? Hayal kırıklığı... "P-peki neden?" "önemli bir iş, asma yüzünü bir saate balkabaklarımızı oyarız!" bunun üzerine gülümseyerek salona ilerledim. Masadaki balkabaklarına bakarak elime çakıyı aldım. Hiç düşünmeden balkabağına saplayarak anneme baktım. "Küçük kızım, balkabağı oyuyor" kıkırdayarak şekil vermeye devam ettim.

Yaklaşık yarım saat sonra balkabaklarını bitirmiştik. Annem biraz düşündü ve konuştu, "biraz kurabiye pişirmeye ne dersin?" ona bakarak ellerimi iki yanda salladım ve konuştum "evet evet, evvet!"

Annem bana doğru un atarken gülerek söylendim, "kostümüm!" bende ona doğru un fırlatarak hamura yarasa şekilleri vermeye devam ettim. Üzerine siyah şeker hamurunu koyarken annem, küçük şeker parcacıklarını yayıyordu. Bitirdiğimizde son kurabiyeyi de tepsiye koyup, fırına verdik. Yavaşça derin bir iç çektim ve elimle kostümümdeki unu silkeledim, bu sırada annem konuştu "kurabiyeleri sana bırakıyorum Lucy çıkmamız gerek" hızlı adımlarla mutfaktan çıkarken sadece arkasından bakakalmıştım. Üst kata çıkıp yavaşça odamın kapısını açtım ve ardından kapatarak, kendimi yatağıma attım.

>·°Küçük Quinn°·<Where stories live. Discover now