14

114 13 34
                                    

"Laura gel buraya!"
"fotoğraf makinemi alamayacaksın!" şu an ebelemece oynayan, küçük bir Lucy hayal etmelisiniz. Ebe benim, ve Laura'yı yakalamalıyım.
"Kesha bunu görecek!"
"o göremeden ölüceksin!"
Yaklaşık yarım saatir (hala nasıl yorulmadan onu kovaladığımı anlayamıyorum.) Laura'yı yakalamaya çalışıyordum. Ve sonuç, başarız olmuştum :')

En sonunda gerçekten fazla koşmuş olduğumu düşünüp, durmaya karar verdim. Laura ise, kendini odasına kilitlemişti. "Seni...öldü- rücem." demiştim soluk soluğa.
"Onları telefonuma aktarıp, Kesha'ya atıcağım!" dedi gülerek. Ardından, yan odadan Payton çıktı.
"Ne bu gürültü? Bir şeyler okumaya çalışıyorum."
"Laura'yı yakalayamadım!"
"Laurayı yakalamak istemen saçma, Lucy."
"Zaten onu değil, fotoğraf makinasını istiyorum! Ama onu da yakalarsam, öldürmeden bırakmam."
"pekala..." diyerek aradan sıvıştı PayPay. Evet PayPay, çok tatlı bir isim değil mi!? Tamam Lucy, odaklan
...kapıyı kırsam? Ah hayır bu saçma. Kesha'nın telefonunu yürütmeliyim!

"Saçmalama, telefonumu vermem." "lütfeeeğğğn..."
"peki, al hadi. Sakın, galerime dokunma." "tabiiii, emin ol." bakacağım, emin ol bakacağım =-=
Telefonu elinden aldım (nerdeyse kıracaktım) ve Laura'nın odasına doğru gittim. Şimdi, sıra galeriye bakmaktaydı. Ne kadar safsın Kesha, 'kötü gülüşü' bunun üzerinde çalışmalıyım. Hızlıca şifreyi girdim.
Şifreyi nereden mi biliyorum?
Önemli bişey değil, sadece hepsinin telefonlarına gizlice bakmış olanilirim. Leo'nun ki dışında, onunkine bakarsam beni bir şekilde görür ve gebertmek için de bahane bulmuş olur.
Henüz havaya uçurucak fazla şey olduğu için, gebermek istemiyorum. Bu sırada galeriyi açtım, ve ne mi oldu şöyle söylemeliyim. Tam, fotoğraflara bakıcakken Laura mesaj attı.

Moda ikonu'ndan 1 bildirim

👠Moda ikonu👠

Hey şuna bak bende ne var :)

*fotoğraf*

Sen-
Vay cwnına Bu inanılmsz bunu bilmiyordum

Dur bir dakika.

Laura'nın aniden kapıyı açmasıyla ödüm kopmuştu.
"Ah hadi ama! Tanrım nereden anladın?"
"Laura olsaydı, harf hatalarına dikkat ederdi." dedi gururlu bir şekilde gülümseyerek. Kendimi yere attım ve gözlerimi kapadım. Açtığımda Laura ortalıkta yoktu.
"Tanrım, seni lanet kız!" diyerek aşağıya indim (az kalsın merdivenlerde takla atıyordum.)
"aman tanrım..." Kesha'nın sesini duyduğum an...işte o an sonumun geldiğini anlamıştım... Hayır, hayır bu fazla dramatik oldu baştan alalım.

Kesha'nın sesini duyduğum an sadece derin bir iç çektim ve kendimi koltuğa attım. Laura'nın zafer gülümsemesine dayanamadım ve gözlerimi kapadım. Jo ve Alisha hala uyuyordu onların da bu tuhaf olaydan haberdar olmalarını istemezdim.
Kesha'nın suratı büyük bir gülümsemeyle kaplıydı. Yanıma doğru yaklaştı ve "artık onunla evlenebilirsin." dedi nerdeyse gözlerimden alev çıkacak dereceye geldiğimde kafamı geriye atıp bağırdım tanrım o zaman sarhoştum ben, kim Leo'yla evlenmek ister ki!?
"Bu sadece iddia tarzı bir şeydi!" sesim fazla yüksek çıkmış olucak ki, Alisha uyandı.
Uyanır uyanmaz, "aman tanrım, annem beni gebertecek." diyerek Kaduvardan çıktı. Gerçekten benim dışımda herkes tuhaf. Şu tımarhanede bir tek ben normalim.
Jo'nun hala uyanmamasına karşın, Payton ve Leo bile içeri gelmişti. İkisinde de silah vardı. Napıyordu bunlar!? "Cidden, biri üssü bastı sandık derdiniz ne sizin?" dedi Payton. Laura fotoğrafı gösterdiğinde, Paytonun ağzı gözleriyle birlikte bir karış açıldı, bir yandan da gülmemek için kendini zor tutuyordu. Leo silahını ona doğrulttuğunda, birden ciddileşti. Kedi olalı bi fare tutmayı başardın Leo.
Öksürerek "si-silahını indir Leo." dedi Payton. "Tanrım, dışarı çıkacağım." diyerek tepkisiz bir şekilde bu ayıların yaşadığı inden çıktı. Bir dakika, teknik olarak ben de burda yaşıyorum. Herneyse, ben istisnayım.

Kendime gelmem biraz zaman alsa da şuan isteğim üzerine Jo ile dondurmacıya gelmiştik. "Çilekli lütfen." dedim tatlı bir kızmışım gibi. Evet mışım, çünkü tatlı kızlar aldıkları şeylerin parasını öderler. Açıkçası, onlardan biri değilim. Dondurmacının, henüz çocuk olmamıza rağmen aranan suçlular olduğumuzu bildiğini sanmam. Bunun iyi yanı, beleşe dondurma almamız.

Bi kaç gündür hastane hastane dolaştıüım için bölüm atamadım üzgünüm. Kalbimde ismini ne yazabildiğim ne söyliyebildiğim bişey çıktı, umarım gebermem :/

>·°Küçük Quinn°·<Where stories live. Discover now