EP5: DİED

2.9K 247 151
                                    

~

Günümüz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Günümüz

"Jin.."

Jin ismini duymanın verdiği korkuyla gözlerini Taehyung'a çevirdi. Onun bu kadar erken gelmemesi gerekiyordu. Birazdan olacak kıskançlık krizi çin şimdiden gerilemeye başlamıştı. Hayatı biraz daha kolay olamaz mıydı?

Jiso Jin'in ismini duyduğunda kafasını sesin geldiği yere çevirdi. Karşısında hiç görmek istemeyeceği biri bulunuyordu. Ona tahammül edemiyor görmek bile içinin acımasına sebep oluyordu.

"Taehyung sen içeri geç ben geliyorum."

Jin Jiso'yu kenara çekip Taehyung'un içeri geçmesi için davette bulunsa da Taehyung şu anda bunu yapamayacak kadar incinmişti. Kim olduğunu bilmediği bir kadın neden Jin'in evindeydi? Artık buraya gelirken ki iyi olan tüm düşüncelerini de sildi. Jin'in onu aldatıyor olma düşüncesiyle aşık Taehyung'u bir kenarıya itti.

Kendine artık bunu yapmamalıydı. Bu kadar da alçalmayacaktı. Jin sadakatimi sunacağım derken bunu mu kast ediyordu?

"Bu kim Jin? Neden burada?"

"Hesap sormak için doğru bir yer değil Taehyung. İçeri geç."

Jiso zafer kazanmış edasıyla Taehyung'a karşı basit bir gülüş yolladı. Bunun anlamı oldukça belliydi. Taehyung'un midesi bulanıyordu yaşadığı onca şeye birde ihanet düşüncesi aklını kemirmeye başlamıştı. Bugün onda kesinlikle ayrılacaktı.

"Jiso sende git artık."

"Tamam Jin. Akşam seni ararım."
Arsız ifadeyle söylediği bu şey Taehyung'ta kıskançlığını uyarsa da bunu göstermek istemedi. Bitecek olan bir ilişki için değmezdi. En azından bir açıklama alacaktı ama bunu hak ettiğine emindi.

Jiso söylemeyi unuttuğu bir şey varmış gibi geri döndü. Söylediği şey Taehyung için bardağı taşıran son damla olmuştu. Kadınlara şiddet uygulanmasına kesinlikle karşıydı ama bu kadını boğarak öldürmek istiyordu.

"Teşekkürler Jin." Merdivenlerden aşağı inerken giydiği kısacık etekle kıvırtmayı da eksik etmemişti. Taehyung gözleri dolu bir şekilde Jin'e döndü bir açıklama bekliyordu.

Düşündüğü şeylerin iğrençliği ile midesi bulandı. Düşündüğü o şey gerçekse arkasına bakmadan terk edecekti burayı.ismini bile unutacak kadar silecekti onu hayatından.

"Saçma sapan şeyler düşünme Taehyung, babamın sekreteri. İçeri geç konuşalım."

"Saçma sapan? Evinde bir kadın vardı Jin. Üzgünüm ama düşünülecek tek bir şey var. Bunu düşündüğüm için özür dilemeyeceğim."

"Açıklamamı istemiyorsan gidebilirsin Taehyung. Ne düşündüğün umurumda değil."

Taehyung'un dudakları arasından bir hah sesi çıkmıştı. Bu durumda bile suçlu durumuna düşen kendisiydi. Artık ne yapıp ne yapmaması gerektiğini bilmiyordu. Sadece konuşmak ve bir şeyleri çözmek için geldiği bu yerde gördüğü şeyler tek kelimeyle iğrençti. Taehyung buna daha fazla katlanamadı. Bir açıklama yasada yapmasa da bugün zaten bitecek bir ilişki için uğraşmayacaktı.

LOSS OF MEMORY ||taejinWhere stories live. Discover now