Operasyon adı: Bilet Yok! (Part-2)

525 35 166
                                    

Akşam...

Siz Flippy'i odasına kadar götürdünüz ve saçlarını okşayıp odadan çıkacaktınız ama Flippy;

"Şeyy... S/A! Rica etsem bir bardak su getirir misin?" dedi ve siz "Elbette!" diyerek odadan çıktınız.

*Flippy anlatımı*

Sırada ikinci..

Operasyon adı: Bilet yok!

Etrafıma bakındım ve bir şeyler bulmalıydım! Bir plan yapmalıydım! Gerçi A planım vardı! Tabii ki yan ceptede B planı! Birden kapı açıldı ve bileti pantolonunun arkasına koymuştu.. aynı tahmin ettiğim gibi..

*Yazar anlatımı*

Siz Flippy'e yaklaşmıştınız ve suyu uzattınız. Flippy size öylece bakıyordu ve siz "Flippy.." diye çağırınca Flippy elinizden bardağı alacaktı ama siz birden kayıp onun üstüne düşmüştünüz.

Flippy birden size sırıttı ve göz kırptı. Flippy'nin gözleri çok güzeldi ve siz hayran kalmıştınız! Sanki büyülü bir diyardı. Birden Flippy sizin belinizden tutacaktı ama siz ayağı kalktınız ve onunda kalkması için elinizi uzattınız ve onuda kaldırdınız.

Siz odadan çıkmıştınız.

*Flippy anlatımı*

Planım işe yaramıştı...

1! Önce S/A'nın sana yaklaşmasını bekle! Başarılı!

2! Sonra ayağını onun ayağını kaydırıp düşürmek için kullan! Başarılı!

3! Onu biraz oyala! Bu en kolayıydı! Bu yeşil gözlere kimse kıyamaz! Başarılı!

4! O sırada arka cepten bileti al! Ta daa! Elimde!

Dedim ve elimdeki bilete baktım ve sallayarak "Sen mi benim S/A mı benden uzaklaştıracaksın ha!?" dedim ve yyere dökülmüş suya baktım ve umursamadan bileti parçalayıp camdan aşağı dökülmesini izledim...

*Yazar anlatımı*

Sabah olmuştu ve ilk Flippy uyanmıştı. Sizin odanıza girdi ve birkaç dakika orda öylece durup sizi izledi taki siz uyanıp yataktan sıçrayana kadar..

"F-Flippy!?" dediniz ve o kıkırdayarak.

"Günaydın prenses S/A! Şovalyeniz markete gidecek, istediğiniz bir şey var mı?"

Dedi ve siz gülümseyerek;

"Hayır.."

Dediniz ve o omzunu silkip odadan çıktı.

*S/A anlatımı*

İki saat olmuştu ve Flippy hâla daha ortada yoktu! Hemen üstüme bir şeyler giyinip markete gittim ama bana doğru bir şey uçuyordu. Bu Nutty'nin kellesiydi ve  kenera çekilerek bu olaydan kurtuldum! Hemen içeri daldım! Flippy yine birilerini öldürüyordu ve birden sizi gördü!

*Yazar anlatımı*

"Oh! Demek sende burdasın S/A!" dedi ve bıçakla size yaklaştı.

Siz korkudan kımıldayamıyordunuz. Sizin yanınıza gelmesi için birkaç adımı kalmıştı ve siz "Dur! Flippy! Hayır!" diye bağırıyordunuz ama o sizin boğazınıza bıçağı dayamıştı bile ve "O kim?! Ben Fliqpy!" dedi ve bıçağı boynunuzdan yüzünüze kadar getirdi ve biraz bekleyip sizi tam bıçaklayacakken eli titremeye başladı ve bıçak yere düştü! Birden kendiyle dövüş etmeye başladı ve kendi boğazına bıçağı dayadı fakat diğer eliyle bir kutuyu alıp bıçağa vurarak bıçağı düşürdü!

O kendine niye zarar vermeye çalışıp, sonrada kurtarıyordu?! Siz biraz düşündünüz ve mırıldanarak "Hmm.. o Fliqpy'i yenmeye çalışıyor! Ama Fliqpy'nin kendisi olduğu hakkında bir bilgisi yok! Flippy onun kötü yanı! Acaba kişilik bölünmesi mi yaşıyor?! Tabii ki!" dediniz ve onu kurtarmalıydınız! Hemen bir şişe su aldınız ve Flippy'nin suratına döktünüz. Flippy birden kafasını salladı ve ellerine bakıp "Hayır! Hayır! Yine yapmış olamam! Hayır!!" dedi ve dizlerinin üstüne çöküp ağlamaya başladı.

Siz onun yanına gittiniz ve eğilip ona sarıldınız "Ü-Üzülme Flippy.. hem ben seni bu hâlinlede seviyorum!" dediniz ama o "Bir canavarı niye seviyorsun ki!?" dedi ve siz onun yaşlı gözlerine bakarak "Çünkü o canavarında bir kalbi var!" dediniz ve elinizi onun kalbinin olduğu yere götürdünüz...

Flippy birden size sarıldı ve;

"S-S/A! B-Ben.. seni seviyorum!"

Eee... Nasıldı??

1-2 bölüm sonra bu da final!

En çok hangi yerini beğendiniz!

Hmm... bunu ve Slendy'nin kitabını 10 Ekim'e kadar bitirmeliyim çünkü 10 Ekim'de 3 kitap geliceek!

Babaysss!

Flippy/Fliqpy ve Sen (Happy Tree Friends) Where stories live. Discover now