Yaz bitiyor..

537 29 61
                                    

Şuan sinirlerim bozuk ve kötü sonla bitirmek istiyorum... ama sinirimi sizden ya da kitaptan çıkarmicam.. yani bu sefer bunu yapmicam.. niye diye sormayın..

Siz bir adım geri geldiniz...

İkinizinde yanakları domates olmuştu ve sonra siz "Ben bilet için gelmiştim.." dediniz ve o birden gözlerini açıp "Bi-Bilet mi?!" dedi ve siz "Gitme zamanım geldi Flippy.." dediniz ve o yatağa oturdu ve sizde onun yanına oturdunuz.

O size olan herşeyi ve hissettiklerini  anlattı "İşte böyle... hepsini seni sevdiğimden, inan bana S/A!" dedi ve siz yere bakım "Flippy.. bunu biliyorum ama bunu ba-" dedi ve o sizin sözünüzü kesip "İnan ki çok söylemek istedim ama yapamadım S/A! Cesaret edemedim.." dedi ve siz ona sarıldınız.

Birkaç hafta sonra...

Nerdeyse yazın bitmesine az kalmıştı...

Siz kahvaltı hazırlıyordunuz ve "Tatlım! Sofrayı kurar mısın?!" dediniz ve o "Tabii aşkım!" diyerek sofrayı kurmaya başladı!

Ve evet! Artık birer aşk kuşlarıydınız!

Siz hemen yemeklerinizi yediniz ve biraz yürüyüşe çıkmıştınız. Bir banka oturdunuz ve sohbet etmeye başladınız ama...

"Flippy... yaz bitiyor ve benim.. benim işlerim var.."

Dediniz ve Flippy size dik dik bakıyordu;

"A-Ama! Beni bı-bırakıcak mısın?!" dedi ellerinizi tutarak..

Siz boynunuzu eğdiniz ve "Zorundayım..." dediniz ve Flippy"A-Ama.. neyse.. zaten önemli de-değil.., sonuçta gi-gidiyorsun.." dedi ve siz onun başını kaldırıp "Flippy! Sen ağlıyor musun?!" dedi ama gerçekten ağlıyordu! Hayatında birçok kişi kaybetmişti ve sıra sizdeydi..

Birkaç gün sonra..

Flippy resmen odasından hiç çıkmıyordu.. sadece tuvalet ve yemek için, o da zaten birkaç dakikasını alıyordu. Siz bugün gidiyordunuz ve bavulunuzu hazırlıyordunuz.

Artık gitmek için hazırdınız ve kapıya yöneldiniz ama o "Dur! Sana veda etmek istiyorum.." dedi ve birlikte tren istasyonuna geldiniz ve gelecek treni bekliyordunuz. Daha gelmesine birkaç saat vardı..

Birden Flippy "Biliyorum... bunun için çok geç ama olsun..." dedi ve birden diz çöktü, arka cebinden küçük bir kutu çıkardı ve "S/A! Benimle e-evlenir misin?!" bu sözcüklerden sonra siz ona sarıldınız ve "E-Evet!" bir sessiz oldu ve siz "Ama... ama ben gidiyorum Fli-" dedini ve birden tren gelmişti.

Siz gidiyordunuz ama Flippy kolunuza girdi ve "O zaman bende gelirim!" dedi ama siz "Bilet??" dediniz. O cebinden bir bilet çıkardı ve "Ha! İşte burada! Biliyorum.. çok zekiyim!" dedi ve siz sevinç çığlıkları attınız! Birden Flippy bekleme yerinin arkasından bir bavul çıkardı ve "İşte bavulumda burada! Hadi treni bekletmeyelim!" dedi ve ikiniz trene bindiniz!

Birkaç yıl sonra..

"Kızım! O bıçakla oynama çok tehlikeli! Oğlum! Dursana! Tamam, oyun oynayacağız ama kız kardeşine bakmalıyım! Aşkım! Biraz yardım lütfen!"

Siz hemen onun yanına geldiniz ve kızınızı kucağınıza alıp elinden nazikçe bıçağı aldınız ve "Afferin benim kızıma!" dediniz!

Birden Flippy "Opss! E/B/A(Erkek bebeğinizin adı) 'nın bezini değiştirmedim!" dedi ama siz kıkırdayarak "Merak etme! Ben hallettim!" dediniz!

Günleriniz hep böyle macerayla geçiyordu! 2 oğlunuz, 1 kızınız vardı ve çok mutluydunuz!

~The End~

Flippy/Fliqpy ve Sen (Happy Tree Friends) Where stories live. Discover now