* hoofdstuk 20

1.2K 43 1
                                    

* hoofdstuk 20.

Sarah POV.

"Dennis, slaap je al?" fluister ik wanneer we in bed liggen. "Den, ik hoor wat beneden" fluister ik dan. "Ga dan kijken" mompelt hij dan. "Ja daahaag" zeg ik dan en zucht.

"Ga nou kijken" zeg ik dan weer "Goed, maar jij moet mee" zegt hij dan. "Oke" zeg ik en sta op. Ik pak zijn Han vast en samen lopen we naar beneden. "Het komt uit de keuken" zegt Dennis terwijl we de trap af lopen. Rustig en stil sluipen we de trap af.

Dennis doet het licht aan en schiet in de lach. Ik sta nog in de gang. "Een kat!" roept Dennis. Ik loop naar de keuken en zucht "Hoe komt die hier?" vraag ik dan. "Geen idee. Maar ik zet hem wel in de tuin, dan gaat hij vanzelf weg naar z'n huis" zegt Dennis. "Het is niet koud buiten het is zomer.." zegt Dennis dan. "goed.." zeg ik dan. Dennis zet de kat in de tuin en omhelst me dan. Ik glimlach en sla mijn armen om hem heen. Hij tilt me op. Ik leg mijn armen om zijn nek heen en sla mijn benen om zijn middel heen. Dan drukt hij zijn lippen op de mijne. Ik zoek hem terug. Hij zet me rustig neer en zoent weer verder met me. Ik glimlach dan en ga zo dicht mogelijk tegen hem aan staan. Verlijdelijk gaat zijn hand onder mijn hempje. Ik grijns en trek me terug. "Kom" fluistert hij dan en trekt me mee de trap op.

De volgende ochtend word ik wakker. Ik glimlach als Dennis "Goeie morgen slaapkop" zegt. "Goeie morgen, oh shit. Hoe laat is het? Ik moet naar school" zeg ik dan en ga overeind zitten. "Je hebt nog een half uur. Ik breng je wel." zegt hij dan. Ik glimlach. Hij staat op.

Dennis POV.

"Ehm Dennis?"vraagt sarah wanneer we aan het ontbijten zijn. "Hmm?" vraag ik dan. "Je weet echt zeker dat we het veilig hebben gedaan he..?" vraagt ze dan. "Jaa" zeg ik dan en glimlach. "Kom op. Je moet naar school kleintje" zegt hij dan. Ik grinnik en loop met hem naar de auto.

Wanneer we bij school aankomen druk ik mijn lippen kort op die van haar. "Moet ik je komen halen?" vraag ik dan. "Hmm. Nee Lisa brengt me wel. En anders bel ik je wel. Tot vanmiddag lieverd" zegt ze dan en stapt uit.

Tijdsprong.

Sarah POV.

Over 2 dagen gaan de meiden en ik samen wonen. Ik had er echt zin in. Ik bedank Lisa als ze weg rijdt. Ik loop naar de deur en druk op de bel. Een van de schoonmaaksters maakt open. "Ehm, is Dennis er niet?" vraag ik wanneer ik naar binnen loop. "Die is douchen volgens mij" zegt ze dan. "Oh. Oke" zeg ik en grijs. Ik loop de trap op naar Dennis' kamer. Ja inderdaad hij stond onder de douche. Ik open de deur van de badkamer in zijn kamer als hij niet op slot zit.

"Wie is dat?" vraagt Dennis dan. "Oh nee ik zoek een borstel" zeg ik dan en bloos als hij uit de douche cabine verschijnt. "Oh. In dat kastje" zegt hij dan en wijst naar een kast. Hij slaat zijn handdoek om zijn middel "Oeh. Sixpack" zeg ik en grinnik dan. "Dat jurkje staat je goed" zegt hij dan en bekijkt me van top tot teen. Ik bloos. Op dat moment gaat mijn telefoon af in dennis' slaapkamer. Ik loop er heen en neem op als ik zie dat het Sascha is. "Oh my gosh. Saar!" zegt ze dan blij. "jaa?" vraag ik. "Saar. Kom samen met Dennis naar Starbucks. Alsjeblieft. Ik heb zo goed nieuws!" zegt ze dan blij. "oke. We komen binnen een half uurtje." zeg ik en hang op.

"Ik ben zwanger!" zegt Sascha dan blij en bloost als ze naar Drew kijkt. Sas is 18, over 4 maanden 19 dus ze krijgt haar baby pas op haar 19e. "Wat? Sirieus?" vraag ik dan. "Jaa" zegt ze blij. Ze wist niet wat haar te wachten staat, maar gelukkig zou Drew haar niet verlaten ondanks alles. Ik glimlach "Oh ik ben zo blij voor je Sas!" zeg ik dan. "Dankje!" zegt ze dan blij. Ik glimlach.

~

Dankjewel voor het lezen!

Vote & comment alsjeblieft!

Dikke kus x

You didn't mean itOnde as histórias ganham vida. Descobre agora