* hoofstuk 8

1.6K 49 3
                                    

* hoofdstuk 8

Dennis POV.

"Dus ze deed alles om je spijt te laten krijgen?" vraagt Drew dan wanneer ik mijn verhaal heb verteld. "Ja ik denk het" zeg ik dan terwijl ik naar de tv kijk en wat popcorn in mijn mond prop. "Sascha en ik hebben voor het wereldster gezoend terwijl we niet dronken waren" zegt Drew dan. "Gefeliciteerd. Dat moeten we vieren" zegt Thom dan sarcastisch. "Ja! We bellen de room-service voor een gebakje!" zegt Brian dan die het sirieus neemt. "Gast.." zeg ik dan. "Ik ben sirieus!" roept Brian dan. "Oke.." zeg ik dan. Ze pakken de telefoon en draaien de receptie. "Mogen wij een gebakje? ... Ja ik weet dat het al best laat is ... Ja ... Kamer 307 ... Dank u ... Ja, dankuwel" zegt hij dan.

Binnen een kwartier ofzo horen we geklop op de deur. Volgens wij waren wij de enigen die in een hotel om 2 uur 's nachts een gebakje betellen.. "Dennis, jij gaat. Het was jou idee.." zegt Brian dan. "ha ha grappig" zeg ik dan sarcastisch maar sta wel op. Ik open de deur. Wacht. Dat was Jake. "Hoii" zeg ik dan. "Uw gebak" zegt hij dan. "Brian! Je gebak!" hoor ik Thom dan roepen. Ik schiet in de lag. "Waaaauw mn gebak!" roept hij dan. Hij staat op en trekt een sprintje naar de deur. "Dankje!!" roept hij tegen Jake terwijl hij het gebakje uit zijn handen trekt en er blij mee door de kamer huppelt. Ik grinnik.

Op dat moment gaat mijn telefoon af. Ik pak hem uit mijn zak, onbekend. "Hallo?" zeg ik dan wanneer ik opneem. "Dennis hou het een beetje stil daarboven" hoor ik iemand dan slaperig zeggen "En nu zijn jullie rustig, Sarah enzo hebben er last van!" roep ik dan. Jake kijkt me boos aan. "Kom hier heen?" vraag ik dan. "Ik weet niet.." zegt ze dan. "pleaseee" zeg ik dan. "goed, heel even" zegt ze dan. Ik grinnik "tot zo" zeg ik dan. Ze hangt op.

"Mag ik u wat vragen?" zegt Jake dan. "Ja?" zeg ik dan. Hij kijkt me best chagrijnig aan. "Wat is Sarah van jou?" vraagt hij dan. "Ehm... M'n eh vriendin.." zeg ik dan. "Sinds wanneer..?" vraagt hij dan best teleurgesteld. Dan horen we gefluister beneden. Sascha liep voor op. "Hoi" zegt ze en loopt me gewoon voorbij de kamer in. Dan volgt de rest al snel.

Sarah POV.

Ik loop achteraan. Ik zie wel iemand staan, maar niet dat het Jake is. Ik liep in een kort sport-broekje en een hempje ik had een staar in mijn haren en geen make-up. Maar ik deed vaak naturel make-up dus het viel nu wel mee qua verschil.

"Hooi" zeg ik tegen Dennis en druk een kus op zijn mond. Ik draai me om naar de jongen. Jake? Wat deed hij hier? "Ehm, hey" zeg ik dan en glimlach zwakjes. "Wees blij dat ik aan het werk ben. Fijne dag verder" zegt hij dan tegen Dennis. "Nu ben ik bang.." zegt Dennis sarcastisch. "Dennis" fluister ik dan. "En jij was gewoon niet te vertrouwen" zegt hij dan tegen me. "Pardon?" vraag ik dan beledigd. "Je hoorde me wel" zegt hij dan. Ik zie tranen in zijn ogen verschijnen. Hij loopt weg. "Jake, wacht!" zeg ik dan en ren achter hem aan. Als ik bij hem ben pak ik hem bij zijn arm. "Het spijt me.. Ik kan het allemaal uitleggen.." zeg ik dan. "Ja, dat zeggen ze allemaal. Weet je. Ik ben altijd al gebruikt door meisjes omdat ik bij een hotel werk. Altijd wilden ze hun vriendjes jaloers maken. Ik dacht dat jij niet zo was.." zegt hij dan. "Nee, niet huilen" zeg ik dan en veeg zijn traan weg. "Ik zag je eigenlijk als een vriend.." zeg ik dan. "Ik Begrijp je.." zegt hij dan. Nee. Zijn hart was nu in stukken gebroken, door mij.. "Het spijt me.." zeg ik dan nogmaals. "Eigenlijk zou het ook niet werken. Jij woont en werkt in Californië en ik in Amsterdam" zeg ik dan. "Je hebt gelijk" zegt hij dan en glimlacht. Ik geef hem een knuffel en glimlach dan. "Werk ze nog, fijne avond" zeg ik dan en loop dan weer de trap op.

"Waarom worden meisjes zo snel vergeven altijd en moeten jongens er dagen voor smeken?" vraagt Dennis dan. "Omdat jullie het vaak gewoon verdienen" zeg ik en ga naast hem zitten. Hij slaat zijn arm om me heen. Ik glimlach naar hem. "Beauty" zegt hij dan. "Ahw" zeg ik en bloos dan. "Awh je bloost!" zegt hij dan. "Helemaal niet!" zeg ik dan en kijk weg. "Blijven jullie hier slapen?" vraagt Rick dan. "Nee, we gaan zo weer terug" zegt Sascha dan. "Ah" zegt Drew dan teleurgesteld. Ze glimlacht en drukt een kus op zijn mond. Opeens verschijnen Thom en Brian "Kijk! Hij is zwanger!" zegt brian dan en wijst naar de buik van Thom. "Kinderachtig" mompel ik dan. Een kussen onder je shirt. Iedereen schiet in de lach. Terwijl het eigenlijk niet eens zo grappig was. Ik gaap. Ik was al best moe.

Ik word wakker. Ik kijk om me heen. Ik had een arm om me heen geslagen. Dennis' arm. Ik kijk op. Hij sliep nog. We waren dus in slaap gevallen. Gek genoeg waren iedereen behalve Sascha en Drew weg. "Dennis" fluister ik dan. "Dennis, word wakker" fluister ik dan. "oh. Goeie morgen" zegt hij dan. Ik glimlach. "Ehm ik ga even naar beneden. Omkleden en douchen" zeg ik dan en rek me uit. "Kom hier heen als je klaar bent. Dan kunnen we samen gaan... Lunchen in het hotel" zegt hij dan nadat hij op zijn horloge heeft gekeken. Ik keek op zijn horloge. 1 uur al. "ik ben zo terug" zeg ik en loop naar beneden. Er was niemand in onze suite. Ik sluit de deur en stap meteen onder de douche. Wanneer ik klaar ben pak ik mijn roze korte broekje en witte strapless shirtje. Ik deed witte sandaaltjes aan en pakte een klein roze tasje. Ik föhnde mijn haar heel snel en stijlde het toen een beetje. Ik deed een klein beetje make-up op en liep de deur uit. Ik liep naar boven en klopte op de deur. Dennis deed al gauw open. "Slapen ze nog?" vraag ik dan over Sascha en Drew. Hij knikt en sluit de deur zachtjes. Hij pakt mijn hand vast.

Dennis POV.

Ik pak Sarah haar hand vast en loop samen met haar naar beneden. We lopen naar de eetzaal en gaan samen zitten aan een van de tafels waar al een lunch klaar was gelegd. Dit werd eigenlijk een ontbijt voor ons maar ja.. "Wil je jus d'orange?" vraag ik dan aan Sarah. "Ja, graag" zegt ze dan. "Heeft u even?" vraag ik dan aan een van de medewerkers...

Na ons ontbijt staan we op. We lopen richting de uitgaf van het hotel. Daar staat Jake bij de uitgang. Ik pak Sarah's hand expres vast. Zij had hem volgens mij niet gezien. We lopen richting de uitgang. Ze knijpt zachtjes in mijn hand. Ik knijp terug. Wanneer we bij de uitgang zij blijft Jake staan "Zouden we er langs mogen?" vraag ik dan beleefd. Hij kijkt me aan, maar negeert me. "Mogen we er langs?" vraag ik dan, dit keer minder beleefd. Weer negeert hij me. "Ehm Jake, mogen we er langs?" vraagt Sarah dan. Hij negeert haar. "Pardon hoor" zegt Sarah dan en duwt hem opzij. Jake duwt Sarah terug. "Gast" zeg ik en duw Jake dan terug. "Wat doe je nou?" vraagt hij dan. Ik pak hem bij zijn kraag "Ik zou oppassen als ik jou was." zeg ik dan. Hij staat stijf van zijn schrik. Mensen verwachten vaak weinig van me. "Dennis, hou op" zegt sarah dan. Ik laat zijn kraag los en pak Sarah's hand dan vast. Ik loop met haar het hotel uit.

"Waarom deed je dat nou?" vraagt Sarah dan. "Hij moet niet aan jou komen" zeg ik dan. "Ahw" zegt ze dan en glimlacht dan. Ik kijk haar aan en druk een kus op haar voorhoofd. "Ga je vanavond mee uit, ik bedoel jij en de meiden met ons.." zeg ik dan. "Als de anderen het goed vinden, dan heel graag" zegt ze dan en glimlacht. "Oke" zeg ik dan en glimlach weer. Ik hoor iemand mijn naam roepen. Sarah en ik draaien ons tegelijk om. De rest van de groep was daar. We zwaaien en lopen dan in hun richting.

~~~~~~

Zoals beloofd! Maandag hoofdstuk 8!

Vote & comment! (: xxx

You didn't mean itWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu